torstai 20. syyskuuta 2012

Elokuun luetut

Huomaa että elokuussa dissen kirjoituksen ohella tartuin nimenomaan helppoihin ja kevyeisiin kirjoihin. Lyhyttarina- kokoelma ensikohtaamisesta New Yorkin kanssa oli juuri sopivan helppolukuinen, kun taas toisen kirjan kanssa sai viimeistään aivot heittää narikkaan.

Editors of New York Magazine : My first New York

"From some of the most remarkable people who have called the city home come fifty-six candid accounts of long nights out and wild night in, of first dates and lost loves, of memorable meals and miserable jobs, of slow walks up Broadway and fast subway rides downtown"

Tämä kirja on todella koonnut yhteen lyhyitä tarinoita kuuluisten ihmisten ensikohtaamisesta tämän upean kaupungin kanssa. Sieltä löytyy kertomuksia niin Liza Minellilta, Nora Ephronilta kuin James Francolta. Hauskaa ja kevyttä luettavaa, ja tietysti erityiseksi sen tekee se että jokaisella on erilainen ensikohtaaminen tämän yhden maailman upeimman kaupungin kanssa. Suosittelen tosi New York- faneille! Itsellä tuli ihana kamala matkakuume tätä lukiessa, Big Applessa on vaan sitä jotain joka saa ainakin meikäläisen sydämen tykyttää joka kerralla hieman lujempaa.


Lindsey Kelk: I heart London

Uusin osa tähän Angela Clark-sarjaan (I heart). Päähenkilö on palannut kotikaupunkiinsa Lontooseen vaikka New York tuntuu edelleen siltä ainoalta oikealta kodilta. Kommelluksia, sattumia, kulttuurieroja ja draamaa. Sitä perus chick lit-kauraa ;)

Viihdyttävää kesälukemista jossa aivot voi pistää aivan narikkaan. Tosin tässä osassa käsiteltiin kotiin paluuta hyvin ja kuvailtiin sellaisia tuntemuksia joita olen itsekin kokenut aina kotiin palatessa. Eli ehkä siellä oli joku sanomakin takana ;) Haluan aina lukea uusimman kirjan tästä sarjasta, joku siinä että tapahtumat sijoittuvat eri kaupunkeihin kiehtoo meikäläistä. Ei tosikoille ;)

Myönnän häpeilemättä että rakastan kauniita kirjojen kansia. Ja näissä molemmissa oli niin kauniit kannet!!Joskus tekisi mieli ostaa kirjoja vaan niiden kauniiden kansien takia, mutta sitten järki tulee väliin (ainakin viimeistään siinä vaiheessa kun on lukenut takakannen ja kirjan sisältö kuulostaa ihan skeidalta). Kenellä muulla samaa ongelmaa?
2 kommenttia:

  1. Mulle aivot narikkaan luettava on aina jotain dekkareita tai lee childin jännäreitä. Dissen kirjoituksen lomassa en tosin kyllä jaksanut lukea mitään muuta ja sen jälkeenkin meni lukuhalut pariksi kuukaudeksi :) Lähettelin sulle mailia tossa vähän aika sitten, toivottavasti oot huomannut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, dekkarit on kyllä kans ihan parhautta, ne kuuluu tähän samaan kastiin :) Laitoinkin sulle nyt vastausta tulemaan, sorry et kesti!

      Poista

Kiva kun kommentoit!