lauantai 17. marraskuuta 2012

Vuosi sitten...

Tähän aikaan puursin ja ahersin Lontoossa, vietin yliopistolla pitkiä päiviä ja välillä tuntui että töitä oli ihan liikaa. Toisaalta nautin myös säännöllisin väliajoin kavereiden seurasta ja Lontoon ihanasta kaupungista. Odotettiin joulua ja ihailtiin kauniita jouluvaloja.

Nyt, vuosi eteenpäin, on vihdoinkin työn tulokset näkyvissä ja saimme tietää arvosanamme. Kyllä. Tentithän oli jo kesäkuussa mutta täällä tykätään pantata (kaikkia) tuloksia aina tänne marraskuuhun saakka. Nyt on helpottunut ja onnellinen olo kun tietää että kaikki se työ mitä tuli tehtyä vuoden aikana, kannatti. Ihan kivathan arvosanat sieltä tuli (vaikka pariin olinkin pettynyt) ja kokonaisarvosanakin oli juuri se minkä halusin. Ja lopputyön arvosanaan olin tyytyväinen.

Nyt pääsen sitten joulukuussa painamaan taas hassun hatun päähän ja tällä kertaa hieman erivärisen kaavun, nimittäin lila-musta-kultaisen. Näytti ihan hienolta! Tosin täytyy sanoa että tuli (taas) hieman haikea fiilis kun elektronisessa järjestelmässä ei näy enää mitään muuta kuin tulokset.

Valmistujaiset on todella 18.12 ja näillä näkymin olen kyllä silloin Lontooseen matkaamassa ja käyn ihan itse hakemassa sen paperinpalasen. Viime valmistujaisia vietetiin keskellä heinäkuuta kerrankin aurinkoisessa Skotlannissa. Tällä kertaa...Noh, täytyy katsoa miltäs se Lontoon keli keskellä joulukuuta näyttää!
8 kommenttia:

 1. Onnea onnea :) Hieno saavutus, oon kade :) Täällä kiinnostaa kovasti minne sun matka sitten vie? Ja todellakin lähtisin mäkin ottamaan sen todistuksen sieltä - once in a lifetime kokemus kuitenkin.(tai no, melkein).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Ja joo, jos vaan pääsen niin kyllä mä sinne lähden valmistumaan, on ne juhlat aina vaan niin kivoja :D Tie on viel kyl vähän auki, kerron kyl sit heti teille mailitse kun on jotain kerrottavaa!

   Poista
 2. Jee, onnea vielä oikein paljon! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea, upea saavutus! Tuota kelpaa juhlia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tessa!! Juu, veikkaanpa että kun Lontooseen pääsen itse valmistujaisjuhliin niin sitten se kunnolla iskee (ja juhlinta alkaa). Nyt on vieläkin vähän semmonen olo, ettei kunnolla tajua että se oli siinä :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!