lauantai 19. tammikuuta 2013

Nyt on ehkä hieman kylmä. Mutta parempi tämä kuin ainainen vesisade

Olen kehittänyt aamurutiinini melkeinpä mahtavalle tasolle. Inhoan aamuja ja haluan maksimoida nukkumisajan joten olen kehittänyt hienon systeemin jonka avulla voin herätä 30 min ennen lähtöä (tähän kuuluu 10 min torkuttaminen). Suihkussa käyn aina iltaisin, iltaisin valkkaan myös seuraavan päivän vaatteet valmiiksi. Aamulla täytyy sit vaan nykästä vaatteet päälle ja pistää jotain meikkiä nassuun. Aamupala megeen ja tähän menee just se 20 min. Nerokasta :)


Olen saanut ehkä Brittilästä liikaa vaikutteita sillä tähän mennessä olen kulkenut tuolla ulkona aika tyytyväisenä ilman hanskoja ja pipoja (lähinnä koska en ikinä jaksa kaivaa niitä laukusta), mutta yli -20 asteen pakkaset pakotti meikäläisenkin kaivamaan pipon ja hanskat naftaliinista. Ihan hyvä niin.


Tähän Suomen talveen on kyllä ollut meikäläisellä hieman totuttelemista, niin sään kuin ainaisen pimeydenkin suhteen. Tosin täytyy kyllä myöntää että otan niiiin paljon mielummin nämä pakkaskelit kuin jotkut ihme sadeloskapaskapäivät. Näytän kyllä ehkä vähän muumilta kun kuljen tuolla katuja pitkin hirveästi vaatteita päällä. Sen lisäksi olen jo liuskastunut pari kertaa, tuli vähän mustelmia polviin mutta enemmän kyllä vain otti päähän ja rajusti.


Huomenna olis tarkoitus mennä ensimmäistä kertaa Matkamessuilla. Olen vähän skeptinen niitä kohtaan (en edes tiedä miksi) mutta koska olen menossa sinne hyvän seuran kanssa niin ihan kiva! Ja olen valmis romuttamaan ennakkoluuloni jos siellä onkin ihan kivaa. Onko kukaan siellä ruudun takana menossa messuilemaan? Tai onko joku yhtä ennakkoluuloerkki niitä kohtaa kuin minä?


Tässä postauksessa tulee hyvin esiin mun tämänhetkinen "ongelma" blogin kanssa. Itse tykkään lukea hyvinkin arkisia kuulumisia blogeista, ja aina ulkomailla asuessani se oli helppo kirjoittaa niitä koska tiesin että juuri niitä arkipäivisiä juttuja esim. vanhempani, kaverini ja mummini haluavat kuulla. Briteissä asuessa se oli luonnollista kirjoittaa niistä. Nyt kun hetken täällä Suomessa olen, tuntuu se hassulta kirjoittaa niitä arkipäivän juttuja (varsinkin sillon kun elämä on niin tasapaksua että nakkiakin kiinnostaa). Mutta mennään nyt näillä kuitenkin hetki. Sitä ei tiedä koska tilanne muuttuu taas.


Okei, fuskasin vähän koska nämä kuvathan ovat viime talvelta. Puolustukseksi sanottakoon että tänään on ensimmäinen päivä kun on mahdollisuus mennä valoisan aikaa ulos. Vaikkakin siellä on ihan liian kylmä siihen että raahaisin kameraa mukana....

6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Muutama vuosi sitten kävin Matkamessuilla, ja siellä oli juuri niin ruuhkaista kuin olin pelännyt. Ei sieltä jäänyt käteen oikein muuta kuin hervoton läjä esitteitä ja kuukausia kestävä uutiskirjerumba (kun tietty piti osallistua ihan jokaiseen kilpailuun), mutta ihan kiva se oli kokea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Joo, mulla on vähän toi pelko et jää käteen vaan kasa esitteitä, ja lähinnä mietin että mitä saa irti kun itse esim jo tiedän matkakohteeni tälle vuodella. Mutta katsellaan mitä huominen tuo tullessaan :)

   Poista
 2. Kyllä mä ainakin luen sen blogia vaikka mistä kirjoittaisit. Mä oon joskus tosin miettinyt samaa...että eihän ketään kiinnosta mitä mä teen, mutta lähinnä kirjoitan "itselleni" (oikeasti ihan paras tapa jossain vaiheessa pysähtyä katsomaan mitä kaikkea elämässä on ehtinyt tapahtua). Täällä Dubaissa oon huomannut, että monet jutut on mulle jo niin "normi" juttuja, etten tajua kaikesta edes kertoa.
  Matkamessuilla en ole vissiin kertaakaan ollut (paitsi ehkä joskus muksuna), mutta sanoppas terveisiä meikäläisille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä itseasiassa tykkään lukea hirmuisesti juttuja sillon kun olen ollut Briteissä vaikka nekään ei mitenkään ihmeellisiä ole ollut, mutta jotenkin Suomessa ollessa elämä tuntuu niin tasapaksulta että siitä ei ole edes mitään kirjotettavaa :D
   Mä meen nuuskimaan teidän pisteen menoa kanssa :)

   Poista
 3. Ihania kuvia, vaikka olis vanhoja :)
  Kävin kans joku vuosi matkamessuilla, mutta tulin lähinnä vaan vihaseksi.. hah. Hirveät määrät ihmisiä; kuuma ja tönimistä. Voihan sieltä pari esitettä käydä hakemassa, mutta ne jää kuitenkin kaapin nurkkaan lojumaan. Tietenkin jos olis loma edessä ja rahat taskussa, niin ehkä sieltä vois löytää jonkun hyvän kohteen/tarjouksia ja saada jotain irtikin. :) Kerro sitten miten selvisit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, jäi kyllä ihan samat fiilikset kun sulla. Ajattelin kirjoittaa tästä ihan oman jutun kun siitä olis niin paljon sanottavaa :) Mut luojan kiitos oltiin varmaan oikeeseen aikaan Miinan kanssa liikkellä koska siellä ei ollut ihan hirveetä tungosta tai kuumaa - se olis vielä puuttunut!

   Poista

Kiva kun kommentoit!