perjantai 4. tammikuuta 2013

We will rock you!

Joulukuussa oli niin kova haipakka sekä Lontoossa vierailun että lähestyvän joulun takia, etten ehtinyt ollenkaan kirjoittaa niistä parista musikaalista/teatteri-esityksestä joita ehdimme käydä katsomassa Lontoossa.

Briteissä on aina joulun aikaan tapana käydä katsomassa pantomime-esityksiä. Wikipedia selittää nämä esitykset aika hyvin seuraavalla tavalla: "a form of musical comedy stage production, designed for families, and mostly performed during the Christmas and New Years season". Me kävimme katsomassa Kaunottaren ja Hirviö ja tämä oli järjestyksessään toinen panto-esitys minkä olen nähnyt. Esitykset on nimenomaan perheille suunnattu, mutta voin kyllä suositella lämpimästi kaikenikäisille jos löytyy tarpeeksi huumorintajua. Ymmärrän että kaikki ei tälläisistä varmasti tykkää, mut meikäläiseen iskee. Esityksen aikana yleisö voi/pitää osallistua mm. huutamalla, taputtamalla ja buuamalla. Ihan hauska juttu. Tän kertainen ei ollut mun mielestä ihan yhtä hyvä kuin edellinen tosin.

Sen lisäksi käytiin porukalla katsomassa We Will Rock You. Mulla ei ollut oikeen mitään ennakko-odotuksia tämän suhteen mutta taisi nousta ihan kertaheitolla suosikkimusikaaliksi Mamma Mian ja Leijonakuninkaan rinnalle. Musiikki upposi ihan täysillä ja lavasteisiin oli panostettu kympillä. Minä, kaverini ja poikaystäväni pompittiin koko esityksen ajan tuoleillamme ja (melkein) laulettiin mukana. Iskän makuun se taisi olla hieman liian rokkia, mutta oli kuitenkin vaikuttava esitys kuulemma ;) Voisin suositella siis ihan ehdottomasti tätä musikaalia, edellyttäen tietysti että Queenin musiikista tykkää!


Mä olen toistaiseksi aina käynyt ostamassa ale- lippuni musikaaleihin ja teattereihin Leicester Sq:n virallisesti lipunmyyntipisteestä eli TKTS:stä. Tää vastaa vähän Nykissä Times Sq vastaavaa lipumyyntipaikkaa ja sieltä voi sitten käydä samana aamuna ostamassa liput puoleen hintaan illan esityksiin. Me saatiin tällä kertaa paikat eturivin keskeltä ja tuntuu ihan kuin oltais oltu itse esityksessä mukana!

Voi vitsit, kyllä musikaalit on vaan niin kivoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!