sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Good times + crazy friends= amazing memories

Takana on taas mitä mahtavin viikonloppu ja otsikon kuvaus kyllä pitää hyvin paikkansa!

Kelit suosi lauantaina joten parkkeerasin itseni heti puoleltapäivin puistoon aurinkoa ottamaan ja lähdin kotiin vasta viiden jälkeen. Sain seuraa hyvistä ystävistäni ja pian meillä olikin pystyssä pieni piknikki. Minun missiona oli saada kivasta väriä pintaan ja luulen että onnistuin siinä ihan hyvin!

Viiden jälkeen käytiin vaan pikaisesti kodin kautta jättämässä ylimääräiset kamat sinne ja vaihtamassa vaatteet, ja treffatiinkin taas samalla porukalla uudestaan ihanalla Place Jourdanilla kreikkalaisen ruuan merkeissä. Belgiassa mun mielestä parhautta on juuri nämä aukiot jonne ihmiset kokoontuu syömään ja drinksuille. Kyseiseltä aukiolta löytyy myös juuri se yksi Brysselin parhaista ranskalaispaikoista ;)

Mentiin todella syömään kreikkalaiseen ravintolaan ja tilasin suuren meze platterin joka oli mielettömän hyvää. Keksin kyllä koko ajan lisää syitä miksi kannattaisi vierailla Annan luona Kreikassa, harmi vaan että tuo aika on tänä kesänä aika kortilla. Kuitenkin, ruoka oli ihan mielettömän hyvää ja kun sen huuhtoi alas kylmällä lasilla valkkaria, täytyi taas todeta että elämä on kyllä kivaa!Illallisen jälkeen jatkoin vielä toisen kaverin seuraan ja puisto aloitus drinkkien jälkeen lähdettiin kohti tälläistä legendaarista juhla-iltaa nimeltä Antitapas (jota kutsuin aika monta kertaa antipasta-illaksi). Kyseessä on siis ilmeisemmin kerran kuukaudessa järjestettävä ilta jonne tulee ihan älyttömästi porukkaa. Tapahtuma järjestettiin parkkihallissa (kyllä, arvatkaa nousiko kulmat siinä vaiheessa kun mentiin parkkihalliin sisään) ja paikalla oli jotain 5 eri tanssilattiaa ja vaikka mitä DJ:tä sun muuta. Ihan mielettömän hauska ja erilainen ilta! Parhaat bileet taisi kuitenkin löytyä naisten vessasta jossa smokkipukuinen DJ soitti musiikkia. Ihan loistavaa! Kotiin pääsin siinä puoli viiden maissa joten tänään onkin otettu rennosti ja katsottu Prinsessahäitä!


Ettäs sellainen viikonloppu tällä kertaa. Tämä olikin vika viikonloppu vähään aikaan kun ei ole mitään tarkempia suunnitelmia, koska ensi viikonloppu vietetään Damissa, sitten tulee kaveri käymään, seuraava viikonloppu siitä menee Suomessa ja sitten olisinkin taas menossa Lontooseen. Eli ihan hyvä että tähän väliin tuli tälläinen rento viikonloppu!

7 kommenttia:

 1. Puoli viideltä!?!! Ja heräsit kuitenkin ysiltä! Onneksi en jatkanut iltaa ;-P Kuulostaa hyvältä tuo parkkihalli antipastailta, täytyypä katsoa seuraavan kerran kun se järjestetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo heräsin ysiltä kattoo et minkälainen keli oli, mutta nukahdin kyl sit uudestaan kun olin ollut suhun yhteydessä :) Mä luulen et seuraavan kerran se on lokakuussa, ilmeisesti jäi nyt kesätauolle!

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä! Onks sulla uus tukka? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just muuten katoin tänään teidän säätä ja mietin, että pitääks mun ostaa joku kevät/kesätakki ennen matkaa.. bbrrrrr. Paleleeko siellä? :P

   Poista
  2. Hmm, toi tukka on tossa kuvassa harvinaisen mielenkiintoisen nakoinen kun se ei ole harjaa nahnytkaan :) Mutta olen kylla muuttanut sita sen jalkeen kun ollaan nahty mut muiden mielesta se muutos ei ole varmaan kovin radikaali :) Ja joo, siis keli nakojaan vaihtelee taalla tosi paljon, viikonloppuna oli super aurinkoista, mut tanaan taas viileampi. Kavelin toihin bleiseri paalla ja silla tarkeni. Mut muistaakseni sa palelet Barcelonassakin +18 asteessa et ehka joku kevyt takki olis hyva ;)

   Poista
  3. Hahah :) Mun palelua edesauttaa yliopiston superilmastoinnit :P ehkä bleiseri sitten riittää. Ja huivit!

   Poista
  4. Joo, huivit on hyva idea. Ja eikohan mun ja Nooran vaatekaapista loydy jotain jos tulee ihan paniikki :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!