keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Iltamarkkinat @ Place Chatelain

Edellisessä postauksessa mainitsinkin tästä että täytyy yrittää ottaa kaikki ilo irti kesästä Brysselissä. Noh, vaikka tänään iltasella ei oikein helteestä saatika auringosta ollut tietoa, oltiin päätetty lähteä Place Chatelainin iltamarkkinoille. Brysselissä on monta hyvää puolta, mutta jotenkin tämä "sosialisointi" töiden jälkeen on yksi niistä parhaista puolista. Siitä varmaan myöhemmin lisää ihan erillisessä postauksessa.Kyseiset karkelot on aina joka keskiviikko, markkinat alkaa päivällä mutta jatkuu sitten alkuiltaan saakka. Kojut näyttivät alkavan kokoamaan kimpsujaan kasaan siinä kahdeksan maissa. Me saavuttiin siinä kuuden paikkeilla ja ehdittiin hyvin kuolata ruokakojut läpi.


Itse aukio, eli Place Chatelain ei ole iso, mutta sen ympärillä on paljon viehättäviä kuppiloita ja parastahan on juuri istua/seisoa kesäaikaan ulkona. Paikka oli tänään aivan täynnä ihmisiä vaikka ei ollut edes mikään loistavin keli.


Markkinat on kuulemma tasoltaan vähän "hienommat", mutta silti siellä oli mun mielestä ihan kohtuuhintaista. Ja voi vitsit, olisin voinut ostaa vaikka mitä herkkuja kotiin jos en lähtisi viikonlopuksi pois.


Me kierreltiin markkinat pariin kertaan ympäri kunnes osattiin päättää ruokapaikka, mä päädyin tällä kertaa meksikolaiseen lättyyn jonka välissä oli juustoa ja hunajaa. Ah, niin hyvää! Ja hieman valkkaria siihen tietysti seuraksi ;)
Oli todella kiva keskiviikko-ilta ja tälläisistähän jutuista se kesäfiilis tulee!

Sunnuntaisin Gare du Midin lähellä on kuulemma Brysselin isoimmat markkinat mutta en ole vielä kertaakaan jaksanut herätä niille tarpeeksi aikaisin. Saa nähdä missä vaiheessa ehdin sinne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!