tiistai 24. kesäkuuta 2014

Vihdoin kotona jälleen

Ah, onpa ihanaa olla kotona taas! Olin melkein viikon kestävällä työmatkalla (tosin ihan kotimaassa) ja tänään pääsin vihdoin taas kotiin tuossa kuuden maissa. Onpa ihanaa röhnöttää taas kotisohvalla! Koska  sen ihmeellisempiä kuulumisia ei ole viime viikolta jakaa, ajattelin taas jakaa kuulumisia hieman puhelimeen eksyneiden kuvien kautta.

Ostin miljoona vuotta sitten Ikeasta mehujää muotteja ja nyt viime viikolla vihdoin sain aikaiseksi tehdä niihin jotain sisältöäkin. Laitoin kasaan mustikoita, luonnonjugurttia ja hieman vaahterasiirappia ja surautin kaikki ainekset yhteen blenderissä. Ja hyvää muuten tuli! Seuraavaksi ajattelin kokeilla jotain sekoitusta mangon kanssa.


Pari viikkoa sitten investoin myös vihdoin golfbägiin ja mailoihin. Yksi setti löytyy Suomesta mutta koska bägin kuljetuskin on jo aika arvokasta ja haluan pystyä pelaamaan golfia kun olen Suomessa, päätin ostaa oman setin tänne Britteihin. Heti bägin ostamisen jälkeen lähdinkin työmatkalle mutta tällä viikolla olisi tarkoitus mennä testaamaan uusia mailoja ensimmäistä kertaa. Ja hei, merkin nimi on Fazer! Sen on pakko tuoda pelionnea tälläiselle Fazer herkkusuulle!


Mistä huomaa että kesä on täällä? Mun chai lattet on vaihtunut vanilla/caramel iced latteen. Niin loistava kesäjuoma ja näitä olenkin hakenut joka aamu työpöytäni ääreen - joko Starbucksistä tai Costasta, merkillä ei ole niin väliä!


Miten tämä ulkosuomalainen vietti juhannusta? Yksin hotellihuoneessa katsoen The Holidayta telkkarista. Joka on siis joululeffa. Ei ollut kovin keskikesäiset fiilikset meikäläisellä....


Sen sijaan kotoa sain tälläisen juhannuskuvan puhelimeeni. Meidän söpö Marski joka vahti tonttia vakiopaikaltaan (epäilen että se oli myös saanut yhden makkaran kerjättyä vatsaansa). Kamala ikävä meidän karvakasaa! Voi vitsit, taas vaihteeksi tein lupauksen että ensi vuonna aloitan kesäloman juhannuksesta. Saas nähdä miten käy.


Sunnuntai iltapäivällä oli hieman vapaa-aikaa töiden lomassa ja koska kaupunki ei tarjonnut mitään nähtävyyksiä niin päätin tuhlata rahani shoppailuun. Olin tylsistynyt ja paras keino tuntui olevan kaupoissa kiertely. Ei hirveän kivaa lompakolle mutta löysin ehkä maailman pirteimmät korkkarit. Ja valitettavasti ostokset eivät edes jääneet noihin korkkareihin ja meikkipussiin...


Nyt pitäisi olla vähän rauhallisempaa hetki ja toivon mukaan nämä kivat kesäkelit jatkuisivat vielä viikonlopulle jotta pääsen tekemään taas jotain hauskaa!

6 kommenttia:

  1. Toi itsetehty jäätelö kuulostaa herkulliselta (ja aika terveelliseltä, myös; saa herkutella kuinka paljon vaan...). Korealaiset jäätelöt on jotenkin omituisia, ainakin puikko-/tuuttijäätelöt; paketissa sais kyllä tuttujakin merkkejä ostettua, mutta me syödään jäätelöä täällä tosi vähän. Mullahan on jäätelökone (ah ihanuutta), joka valitettavasti ei kuitenkaan toimi Korean sähköllä (eri taajuus). Joten omat jäätelöt on toistaiseksi jäänyt tekemättä, eikä sitä Ikeaakaan ole vielä tänne saatu... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi terveellisyys siinä on kivaa kun siinä oli periaatteessa ihan samat aineet kun smoothiessa, tottakai vaahterasiirapin olisi siinä voinut jättää pois niin siitä olisi saanut vieläkin terveellisempää. Jäätelökone kuulostaa hyvältä, olen monta kertaa miettinyt että tulisikohan sitä käytettyä jos semmoisen ostaisi!

      Poista

Kiva kun kommentoit!