sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Minä ja isi

Minun ollessa pieni, iskä lähti aina "käymään Nesteellä" ja juuri silloin joulupukki/tonttu päätti tulla käymään meillä! Sitten olin aina kamalan pettynyt kuinka iskä ei nähnyt tonttua ja minun täytyi selittää koko stoori siitä kuinka tonttu kolkutteli meidän ikkunan takana :D  Hetki siinä meni kunnes tämä tyttö tajusi että ne tontun vierailut ja iskän Nesteellä lähtö liittyi jotenkin toisiinsa...

Iskälle soitan aina kun tarvitsen neuvoa tai tietoa opiskeluasiosta, työasioista, Suomen politiikka-kysymyksistä ja kaikesta työkaluihin/talon remppaamiseen liittyvissä jutuissa.

Iskää saan kiittää siitä että minulla menee harvan työkalun kanssa sormi suuhun - nuoruuteni olen viettänyt ajemalla ympäri tonttia mönkkärillä, pilkkomalla puita, käyttelemällä porakonetta, ja katkoen puita moottorisahalla.

Me jaetaan iskän kanssa kiinnostus Venäjää kohtaa ja ollaankin jo pari kertaa käyty superkivoilla reissuilla Pietarissa! 

Meidän yhteinen juttu on Jokereiden lätkämatsit ja olen pienestä pitäen käynyt iskän mukana lätkää katsomassa. 

Se oli itseasiassa kiitos iskän kannustuksen ja kontaktien että päädyin aikanaan Skotlantiin opiskelemaan. Olen aina ollut super kiitollinen molemmille vanhemmilleni siitä että he ovat kannustaneet minua lähtemään ulkomaille opiskelemaan vaikkei se varmasti helppoa ollut katsoa kun ainut tytär lähtee huitelemaan muille maille.

Olen monta luonteenpiirrettä perinyt isältäni mutta kärsivällisyys ei todellakaan ole tullut häneltä. Siinä missä isä voi mitata yhden taulun paikkaan 15 minuuttia vatupassin kanssa niin mä olen jo ehtinyt lyödä sen taulun kerran seinään, ottaa sen taas alas, lyömään uuden naulan paikalleen, iskeä taulun toiseen kertaan paikalleen, todeta että se on vinossa...

Isältä olen myös perinyt rakkauteni kirjoihin ja voidaankin yhdessä viettää helposti tunti kuin toinenkin Akateemisessa Kirjakaupassa. Isän kirjakokoelma on ihan massiiviinen, hänellä on helposti lähemmäs 1000 kirjaa kotona.

Isi lähettääkin mulle säännöllisin väliajoin tänne Britteihin mielenkiintoisia lehtiartikkeleita ja samassa paketissa on yleensä pari levyä Fazun suklaata.

Olen isin tyttö. Olen aina ollut ja tulen aina olemaan, oli välimatka mikä tahansa.Ihanaa isänpäivää kaikille iseille ja erityisesti omalleni! 

8 kommenttia:

 1. Joitain viikkoja takaperin olin juurikin Akateemisessa, kun ihmisten välissä vastaan käveli mies, joka näytti jotenkin tutulta. Saatoin ehkä katsoa häntä normaalia pitempään ja samalla mietin, että mistä hitosta muka tunnen tuon ja missä oon muka vasta nähnyt tuon miehen. Sitten välähti: yhteiskuva siinä Pietarin-reissun kirjoituksessa. Että se oli sitten sun isä, jonka siellä näin. :D

  Anna eli tuijottava kanssa-asiakas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, onpa hauska sattuma, täytyykin kertoa tämä stoori iskällekin :D

   Poista

Kiva kun kommentoit!