lauantai 28. maaliskuuta 2015

Hassuimpia matkakuvia

Inka jakoi blogissaan hauskimpia  reissukuvia ja haastoi muut tekemään samoin. Minähän päätin heti tarttua haasteeseen koska meikäläisen mielestä tämä oli juuri hauska - itseään ei koskaan kannata ottaa turhan vakavasti. Tässä siis mielestäni muutamia hauskimpia (ja ehkä niitä noloimpiakin) kuvia reissuilta. Uskokaa pois, niitä olisi vielä vaikka kuinka paljon lisää, mutta nämä yksilöt löytyi nyt sellaisen nopean etsinnän tuloksena. 

Tansanian safarilla joulukuussa 2014. Safari oli ilmeisesti super kiinnostava kun meikäläinen vaan vetää nokosia. Isä oli ihmetellyt että miten ihmeessä pystyin nukkumaan kun tie oli täynnä kuoppia ja autossa jousitukset olivat vuodelta käpy ja kivi? Noh, ihan todellisuudessa sanottakoon kuitenkin etten minä ihan koko safarireissua nukkunut, tässä oltiin matkalla jo takaisin majoitukseen päin  ja oltiin nähty kaikki makeet eläimet. Minulla on myös paha tapa nukahtaa kulkuvälineissä vaikka olisi kuinka mielenkiintoiset ympäristöt.Montrealissa joskus huhtikuussa vuonna 2013 - maistoin ensimmäistä kertaa tuollaista epäilyttävää vaahterasiirappitikkaria ja kai se ilme kertoo kaiken olennaisen? New York, 2013. Tälläisiä kuvia arkistojen kätköistä löytyy varmaan miljoona. Jostain syystä mielestäni on hauskaa vääntää naamaa kameralle. Usein kyse on kuitenkin siitä että olen kyllästynyt miehen kuvaamiseen ja yritän ilmeillä ilmaista mielipiteeni asiasta.Philadelphia, huhtikuu 2013. Tähän kuvaan liittyy ihan oikea tarina. Ollaan nimittäin miehen kanssa suuria How I met your mother - faneja (varsinkin ekat tuottarit on parhaita) ja yksi jakso oli jäänyt erityisen hyvin mieleen. Siinä Ted & Barney matkustivat Phillyyn ja he halusivat "lick the Liberty Bell" koska se olisi legendaarinen tarina kerrottavaksi kavereille. Joten meidän piti luonnollisesti myös "nuolla" Liberty kelloa.Brugge, kesällä 2013. Tukka oli kipee ja olo huono. Ei olisi enää yhtään jaksanut kävellä turistien lomassa ympäri kaupunkia.Jossain päin Cornwallia, keväällä 2014. "Siis miten tää puhelin niinku toimii?"Taas Cornwallissa. Muutenhan tämä on ihan suhteellisen normaali kuva, mutta minua naurattaa toi pipon oma elämä. Eikö smurffit käytä juuri tuollaisia hattuja?"Missä mun ponnari on silloin kun sitä tarvitsee?"Ja viimeisimpänä arkistojen kruunu. Pariisin hostellissa otettu kuva, 2011. Sattui nimittäin niin, että meillä oli luteita meidän hostellissa ja olen niille ilmeisesti hyvin herkkä. Mies ei saanut mitään reaktiota kun minulta taas löytyi aivan järkyttäviä paukamia koko kropasta jotka kutisi niin perkuleesti. Meillä oli enää yksi yö jäljellä joten päätin kestää sen (rehellisesti sanoen olin tuossa vaiheessa jo niin purtu etten olisi edes huomannut uusia paukamia enää), mutta googlailtiin vähän ohjeita. Luteet eivät pääset syömään sua vaatteiden läpi joten yritin peittää koko ihon, tosin luonnollisesti en tuon kommarin päässä sentään pystynyt nukkumaan, se päätyi vaan peittämään kaulaa. Hauskaa viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Brugge-kuvaan pystyn samaistumaan todella hyvin :D aika hyviä kuvia!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teea :) ja välillä on itse kullakin tuollainen olo kun minulla oli Bruggessä :)

   Poista
 2. Haha, ihania ja hauskoja kuvia! Oon samaa mieltä, että itselle pitää pystyä nauramaan (ja harvoin jaksan itse ees kovin kriittisesti arvioida, mitä kuvia laitan julkisesti nähtäville, vaikka varmaan joskus kannattais. :D) Sä oot kyllä niin kuvauksellinen, että näytät hyvältä, vaikka vähän naamaa vääntelisitkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan, mielestäni se on ihan hyvä piirre ihmisessä jos pystyy myös nauramaan itsellensä. Kuvauksellisuudesta voi olla montaa mieltä mutta kiitos silti :D

   Poista
 3. Eikä :D Voi ihana tuo viimeinen, oikein kunnon 'sisulla siitä selviää' tyylinen juttu :D Mä olen kans autuaasti nukkunut kaikenmaailman kulkuvälineissä, oli kyyti sitten tasaista tai ei. Kun nukuttaa, niin sitä vain nukuttaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se oli kyllä juuri sellainen "sisulla mennään" tilanne, kutitti nimittäin niin maan perkuleesti ja hyvä etten nukkunut koko yötä silmät auki ja valot päällä....ja nimenomaan, ei sille voi mitään jos vähän nukuttaa :)

   Poista
 4. Ai hauska, nää on hyviä, mukavan moni-ilmeisiä :D!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!