perjantai 1. huhtikuuta 2016

Kuukausikatsaus: MaaliskuuMaaliskuun paras juttu...meidän tämän kevään ensimmäiset vieraat, eli kaverit jotka matkustivat tänne viettämään pääsiäislomaa. Tiedän että saataisiin varmaan tuhat kertaa enemmän vieraita tänne jos asuttaisiin esim. Lontoossa, jonka vuoksi arvostan sitäkin enemmän että kaverit ja perhe jaksaa tulla käymään täällä brittiläisellä maaseudulla!

Maaliskuun reissu...suuntautui sinne Skotlantiin tällä kertaa viettämään brittiläistä äitienpäivää, joka on aina maaliskuun alussa. Oli ihan super kiva ja rento viikonloppu jonka tuloksena oli todella iloinen ja tyytyväinen äiti joka me yllätettiin (siis miehen äiti tietysti). Skotlantiin on aina kiva mennä ja jos jossain vaiheessa tulisi tilaisuus niin voisin mielelläni muuttaa takaisin sinne. Tosin en Aberdeeniin. Mutta vaikka jonnekin Glasgown lähelle.Maaliskuun piristys oli..kesäaikaan siirtyminen! Tai kevät ylipäätänsä. Herranjestas sitä valon määrää joka kellojen siirtämien toi! Nyt meillä on vielä ilta kahdeksaltakin valoisaa kun lähdetään salilta ja se jos mikä on kivaa. Ja se kevään tuoksu...niin oudolta kun se kuulostaakin niin se on ehkä paras juttu. Sellainen keväinen raikas ilma, mullan tuoksu, juuri leikattu nurmikko. Ollaan saatu nauttia todella ihanista keväisistä keleistä täällä ja se jos mikä piristää. Ja päästiin jo ensimmäisen kerran nauttimaan lounaasta meidän takapihalle!Maaliskuun paras saavutus oli...vihdoinkin sen peilin hankkiminen meidän olohuoneen takan päälle. Meillähän on sisustus täällä vielä ihan kesken ja paljon olisi hankittavaa, mutta toistaiseksi ollaan yritetty aina saada yksi juttu/tehtävä aikaiseksi ennenkun vieraat tulevat. Olohuoneesta puuttui oikeastaan enää se peili, joka sinne nyt tämän kuun aikana saatiin onneksi hankittua. Meidän olohuone on nyt siis virallisesti sisustukseltaan valmis!

Maaliskuun resepteissä...kokeiltiin yhtä sun toista. Minulla on selvästi haaveissa ryhtyä ruokabloggaajaksi, tykkäisin niin vaan kokeilla eri reseptejä mutta valokuvaamistaidot mitä tulee ruokaan on ihan nollassa. Kuitenkin, maaliskuun aikana tuli kokeiltua yhtä sun toista uutta reseptiä, kuten esimerkiksi Nutella Martineja (kuulostaa paremmalta kun todellisuus), appelsiinikakkua (ihan ok), ja bataatticurryä (ihan super hyvää!)

Maaliskuussa ehdin myös käydä...Lontoossa kolme kertaa. Jokainen visiitti oli todella inspiraation täyteinen! Kyseessä siis ihan työreissuista, mutta osallistuin Lontoossa pariin seminaariin joista sain paljon intoa ja ideoita omaan työhöni. Ja se on aina ihan huippua!P.S. Mitkä on niitä "oikeita" kuvia joita minun kamerarullasta löytyy? About miljoona kuvaa Lichfieldin katedraalista (kun se on vaan niin kaunis!), kuvia meidän sisustuksesta (varsinkin uusista jutuista) ja minun kynsistä jotka lähetän aina äidille kommentoitavaksi (koska äidin mielipide pitää saada kaikkeen). Siksi siis ylläoleva kuvakollaasi.

2 kommenttia:

  1. Kiva kooste taas kerran. :) Munkin ehdoton lempparijuttu maaliskuussa oli ja on yleensäkin kesäaikaan siirtyminen. Valoisat illat on niin ihania, varsinkin kun nyt ne alkaa olla myös suht. lämpimiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! Tää kevät on kyllä niin ihanaa aikaa, tuntuu että sai itsekin ihan uutta energiaa kun on niin valoisaa!

      Poista

Kiva kun kommentoit!