maanantai 12. marraskuuta 2012

Ravintolavinkkejä Lontooseen

Ajattelin listata hieman omia lemppariravintoloitani Lontoosta. Lontoossakin on tarjonta niin hurja kaikenosalta, niin myös ravintoloiden. Mun mielestä on kiva lukea muiden suosittelemia vaihtoehtoja, niistä saa yleensä vähän lisäideoita minne mennä syömään niiden perusketjukuppiloiden lisäksi ;)

Tää on kyllä niin taas tätä, aloitin kirjoittaa tätä postausta joskus keväällä ja listasin kivoja paikkoja ja nyt sain sit vasta marraskuussa aikaiseks viimeistelyn ja julkaisun!

Anyways, toivottavasti näistä on iloa jollekkin, lista varmaan jatkuu joskus, nimittäin olisi vielä pari muutakin ravintolaa jotka voisin lisätä...Ah, onneksi pääsen taas Lontooseen kohta!

Illallinen

Tayyabs 

85-89 Fieldgate Street
E1 1JU

Ihan mieletön pakistanilainen ravintola, jossa ruoka on hyvää ja suhteellisen hintaista. Ja ruoka on oikeasti todella maukasta (jos siis tietysti vaan tykkää sen tyyppisestä ruuasta).Tämä paikka on supersuosittu joten tänne suosittelen ehdottomasti tekemään pöytävarauksen. Joka kerta nimittäin on ollut jonoa tänne. He eivät myy alkoholia, joten mikäli viini maistuisi ruuan kanssa, voi oman pullon tuoda mukana.

Me ollaan yleensä tilattu vaan isot kasat ruokaa pyötään ja aina lähdetty tästä ravintolasta mahat niin täynnä että hyvä ettei tullut huono olo :)



Byron/ Covent Garden 

33-35 Wellington Street
WC2E 7BN

Burgereita. Burgereita. Ja lisää burgereita. Ja ne on kaikenlisäksi vielä tosi hyviä. Viihtyisä ravintola josta saa hyviä...burgereita. Listalta löytyy siis purilaisten lisäksi vain kolme salaattivaihtoehtoa, eli jollei halua purilaista syödä en suosittele menemään tänne. Burgerit on supermaukkaita, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Veggie-burgeria, se on superhyvä!
Ihan ok hintainen paikka, ei kuitenkaan mikään halpa. Purilaisen saa n.9 punnalla. Suosittu paikka joten ruuhka-aikoina voi pöytää joutua odottamaan.

Masala Zone/ Covent Garden

48 Floral Street (Royal Opera Housen vieressä)
WC2E 9DA

Tästä kyseistä ravintolasta olenkin tainnut jo muutaman kerran mainita täällä, mutta kerrottakoon se vielä kerran. Eli ketjupaikka kyseessä. Yleensä ketjupaikat on..noh, ketjupaikkoja mutta mun mielessä Masala Zone on tunnelmaltaan ja sisustukseltaan kiva paikka. Hyvää ja maukasta intilaista ruokaa (myös heidän mielestä jotka ovat tottuneet "oikeaan" intialaiseen ruokaan). Hintataso ihan ok, heillä on usein pre-theatre menu jonka saa hyvin edullisesti.

Aamiainen/Brunssi

Le Pain Quotidien/ Borough Market

Kyseessä on itseasiassa ketju-leipomo, ja kyseisen lafkan paikkoja löytyy ympäri kaupunkia. Kaikki niistä eivät mun mielestä ole sisustukseltaan niin kivoja, mutta esim. Borough Marketin paikka on aivan ihana. Se sijaitsee vähän syrjemmässä Borough Marketilta, joten sinne eivät kaikki löydä. Sieltä saa ihania munakkaita, jugurtti-granola sekoituksia, hedelmiä, muffinsseja ja vaikka mitä muuta. Suurin osa tuotteista on luomua.
Ei maailman halvin paikka, mutta kiva jos haluaa vähän jotain erityistä ja mukavaa tunnelmaa niin tätä suosittelen ehdottomasti. Ja sitten voi jatkaa kiertelyä Borough Marketilla.



Joe's Kitchen/ Borough

5-7 Marshalsea Road
SE1 1EP

Tästä ihanasta paikallisesta hieman amerikkalaistyyppisestä dineristä saa vaikka mitä! Paikka on elämää täynnä ja ainakin viikonloppuisin todella suosittu. Pannukakkuja, hedelmäsalaattia, jugurtteja, mysliä. Tää muistutti mua niistä oikeasta dinereistä joissa käytiin Kanadassa (paitsi että tämä lafka on paljon siistimpi). Ihan Borough metroaseman vieressä.

Joe's Kitchen
To be continued....

9 kommenttia:

  1. Munkin mielestä on aina ihana lukea ravintolavinkkejä Lontoosta, muuten tulee aina käytyä samoissa paikoissa, tai juuri niissä ketjupaikoissa (vaikka osa niistäkin tosiaan on hyviä). Joten mielelläni luen näitä lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mua itseasiassa kyllä nauratti kun luin uudestaan, nimittäin onhan tossa listassa aika monta ketjupaikkaa :D Mutta vähän erilaisia ketjupaikkoja kuin ne normit is my excuse :) Kiva kuulla että joku ainakin sit tykkää lukea näitä!

      Poista
  2. Burgereita? Mistä lähtien sä oot syöny burgereita?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä lähtien kun syön niitä "oikeassa" ravintolassa ja niiden välissä ei ole epämääräisiä majoneesimöykkyjä kuten Mäkkärin burgereissa :D Niitä en voi vieläkään sietää. Ravintolaburgerit on usein ok koska niiden väliin ei tungeta niin paljon kamaa!

      Poista
    2. Hahah, okei. Got your point. En oo varmaan ikinä nähnyt sun syövän burgeria, vielä! :)

      Poista
    3. Jos tuun sun luo Lontooseen joskus, niin mennään tonne dineriin, ehdottomasti! :)

      Poista
    4. It's a deal! Tuolta ei saa kyllä yhtä hyviä milkshake kuin Kanadasta :D Ja se veggie burger tuol Byronis on ihana kun siin on vuohenjuusto ja iso portobello mushroom ja vaan jotain salaattia, ihana!! Sitä voi syödä :)

      Poista
  3. Kiva postaus :> Kiitos vinkeistä, pitää joskus testata joku noista!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!