maanantai 26. marraskuuta 2012

Tuskanhiki

Viikonloppu (ja vielä tämäkin päivä) on kulunut to do-listan hommilla. Sieltä löytyy niin lennon, majoituksen, pantomiimi-lippujen ostoa kuin kaavunkin vuokrausta. Jeps, eli olen yrittänyt organisoida ja saada aikataulut sovitettua joulukuun Lontoo-reissua varten. Olen aina viime tipassa lentojen varauksen kanssa, suurin syy siihen on se, että "pelkään" aina aikataulujen muuttuvan joten jätän niiden varauksen aina ihan viimeiseen hetkeen.

Nyt sain kuitenkin majoituksen varattua, ja kaapukin tuli vuokrattua (niin siis valmistujaisiin, en leiki supersankaria vapaa-ajallani), mutta lentoliput vielä uupuu. Se on vaan niin rasittavaa hommaa vertailla aikatauluja ja hintoja. Olen joustava menopäivän suhteen mutta paluupäivä on pakko olla 19.12 ja vielä iltapäivällä. Se tekee asiat näköjään todella hankalaksi tällä hetkellä. Välillä jään tuijottamaan lentoyhtiöiden sivuja jos ne jotenkin maagisesti muuttuisi mun silmien edessä.

Yleensä käytän lentohakuihin momondo.net sivustoa ja olenkin vannonut sen nimeen. Toimii hyvin. Paitsi nyt se ei jotenkin antanut hyviä vaihtoehtoja. Typerällä Norwegianillakin on hirveet kalliit lennot nyt joulukuussa. Niillä on niin kivaa lentää että mielelläni käyttäisin vaan heidän palveluita!

Poikaystävä oli superyllättynyt kun kuuli että sain vihdoin varattua majoituksen (tietäen mun taipuksen jättää näiden asioiden hoidon viime tippaan) mutta yllätys vaihtui taas tietävään huokaukseen kun kuuli että lentoliput on vielä hoitamatta. Hups. Onhan tässä vielä kaksi viikkoa aikaa...

7 kommenttia:

 1. I totally agree. Lentolippujen ostaminen on yhtä tuskaa! Siis etenkin jos haluaa juuri jotain tiettyä päivää ja aikaa. Momondo on mun mielestä hyvä "suuntaa antava" sivu, mutta muuten jotenkin turha kun se kuitenkin heittää muille sivuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, siihen itse asiassa turhauduin sit loppuenlopuks. Se heitti mut sellaselle tosi omituiselle sivustolle josta en sit loppuenlopuks edes löytänyt sitä lentoa joka oli ilmoitettu momondon sivuilla. Nyt sain onneksi sas:n kautta varattua liput!

   Poista
 2. Minkäs lennon sait - mullakin lento 19.12. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, mä olen nyt lentämässä iltapäivällä SAS:lla köpiksen kautta! Ja siis Lontoosta lähtö :) En löytänyt mistään sellaisia kohtuuhintaisia suoria lentoja enää, ärsyttävää!

   Poista
  2. Höh, siis ettet löytänyt suoraa. Mulla lähtee kuudelta BA - otin lennot jo kesällä, niin sain taas £110. Nyt vetkuttelen pääsiäisen lentojen kanssa - ottaako vai eikö ottaa.

   Hei, lukijatoive: voisitko kirjottaa jotain sun dissestä ja thesiksestä? :)

   Poista
  3. Mä olisin saanut suoran kans jos olisin lähtenyt sillon kuudelta aamulla, mut totesin et se ei varmaan käy ihan yhteen sen kanssa että koko edellinen päivä, ilta ja yö juhlitaan meidän valmistumista :D

   Kiitti lukijatoiveesta, niitä on aina kiva saada :D Tottakai voin kirjoittaa, heti kun keksin että mitä tarinoin!

   Poista
  4. Ah, no eihän aamulento passaa tuollaisen illan jälkeen ;) Onnea jo etukäteen kuitenkin!

   Ainakin aiheet (tosin disseaiheen mä oon varmaan joskus kysyny/lukenu, mut unohtanu jo), motivaatiovinkkejä, study tips, dos and donts.. :P sellasta pientä kivaa - eli mulle procrastinaatiota ja luettavaa ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit!