sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Äiti-tytär loma Lontoossa

Sain ihanan äidin tänne sateiselle saarelle seurakseni tällä viikolla! Äiti tuli työmatkalle Lontooseen joten minäkin pääsin viettämään mamman kanssa aikaa aina keskiviikko illasta perjantaihin saakka. Tosin minäkin jouduin menemään töihin torstaina mutta sentään perjantain olin vapaalla.

Oli aivan ihana nähdä äitiä taas, meillähän on nyt aina vaan niin kivaa! Toivottavasti kohta saan molemmat vanhemmat vierailee tänne ja katsastamaan meidän "uuden" kodin!

Otettiinkin kaikki ilo irti yhteisestä ajastamme Lontoosta äidin kanssa - syötiin hyvin ja käytiin drinkeillä. Tiedän että sanon tämän joka kerta kun olen Lontoossa käynyt, mutta kyllä se on vaan niin ihana kaupunki. Käytiin hyväksi todetussa Masala Zonessa Covent Gardenissa syömässä torstai-iltana ja lopputuloksena oli ähky. Mun mielestä Masala Zonen ruoka on todella hyvää ja aina jaksan suositella sitä muillekin vaikka se onkin ihan normi ketjuravintola. Kymmenen aikaa olin jo aivan valmis palaamaan hotellihuoneen muhkeisiin lakanoihin. Äitikin totesi että minusta on virallisesti tullut vanha. Seuraavana aamuna heräsinkin normaaliin aikaan klo.6.40 vaikka olisin voinut vähän pidempään nukkua. Perus.


Perjantai aloitettiin hyvällä hotelliaamiaisella, olisipa ihanaa kun saisin joka aamu aamiaisen melkein eteeni kannettuna. Toisaalta, silloin nämä hotelliaamiaiset eivät tuntuisi enää varmasti niin ihanilta jos ne olisi jokapäiväisiä juttuja!


Perjantaina oli aivan upea keväinen päivä Lontoossa. Aurinko paistoi ja turistit hikoili toppatakeissansa. Aurinkolasit siis vain nenälle ja menoksi! Uskokaa tai älkää, mutta vaikka sen hetken Lontoossa asuinkin, en ole koskaan käynyt sisällä kuuluisassa Libertyn tavaratalossa. Ja voih miksi? Niiden paperiosasto oli ihan mahtava ja en voinut vastustaa ostaa uutta muistikirjaa (taas!). Libertyn yhdeltä sisäänkäynniltä löytyi myös aivan upea kukkameri - olisipa ollut mukavaa ostaa parit kukkakimput mukaan mutta epäilin sitä kuinka olisin saanut kannettua ne mukanan Derbyyn.





Löydettiin itsemme Carnaby Streetille ja nautittiin yhdet viinilasilliset ulkona ensimmäistä kertaa tänä vuonna - niin hieno keli oli!


Vitsaillaan aina vanhempien kanssa selfien ottamisesta joten tottakai kamera lauloi ja oli pakko ottaa muutamat selfiet ihan vain koska ;)


Siinä pubin ulkopuolella istuessamme nähtiin yhtäkkiä jotain niin suloista että hetkeksi unohtui kaikki. Nimittäin 11-viikkoinen cockapoo-pentu! Voi apua. Siinä oli yhtäkkiä kymmenen naista piirittämästä tätä miestä koiranpentunsa kanssa. Aika hyvä taktiikka mieheltä ;) Mutta se pentu oli kyllä niin suloinen, ei yhtään auttanut mun alati kasvavaan pentukuumeeseen.


Me kuulemma ollaan äidin kanssa kuin kaksi marjaa, ja niinhän me taidetaan olla. Näytetään kuulemma ihan samalta ja meillä on samanlainen maku. Oli pakko ottaa kuvat meidän laukuista, nekin kun on ihan samanlaiset, mutta onneksi sentään edes eriväriset.


Meillä oli siis todella mukavat pari päivää yhdessä ja Lontoo tarjosi parastaan. Täydellinen pieni breikki normaaliin arkeen jota me kaikki kaivataan välillä. Ja ensi viikolla suuntaan taas Lontooseen joten ei tässä onneksi ehdi ikävä kaupunkia tulla!


4 kommenttia:

  1. Voi olette kyllä kuin kaksi nättiä marjaa äitis kanssa! :) Ja en osaa edes kuvitella viinin juomista ulkona maaliskuussa. Huokaus. *lähtee googlettaan helpointa tapaa muuttaa omaisuus Kanadasta Britteihin*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annika :) Haha, voi ei, Kanadassa on kyllä vähän eri kelit, mut jos se auttaa niin mä olen taas kateellinen siitä kuinka teillä on niin kiva talvi kun Englannin talvi on taas vaan harmautta, pimeyttä ja sadetta!

      Poista
  2. Ihania kuvia ja ihanat selfiet :) Musta tuntuu, että mun pitäis päästä tonne paperiosastolle. En löydä täältä mitään mielenkiintoisia vastaavia kauppoja!

    VastaaPoista
  3. Siinähän on nyt sit lisäsyitä tulla tänne vierailee, vien sut Paperchaseen ostaa uuden muistivihon ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!