tiistai 13. tammikuuta 2015

Tansanian matkan 10 kohokohtaa

En tiedä onko muilla samaa ongelmaa, mutta välillä minun on ainakin hankala kertoa pitkistä reissuista arkeen paluun jälkeen koska en oikein tiedä mistä aloittaisin. Kuten sanottua, meidän Tansanian reissu oli monella tapaa niin ikimuistoinen että miten sille voisi edes kirjoitetulla tekstillä tehdä oikeutta? Sen vuoksi päätin jakaa matkamme 10 kohokohtaa kuvien avulla.

Auringonnousu Ngorongoron kraaterillaPienen Simban näkeminen
Virtahepo vauva ja äiti Ngorongoron kraaterilla "Happy animals make me happy"Meidän eläinkohtaamiset safareilla oli ihan mielettömiä, mutta tämän leopardin näkeminen oli ehkä kaikista vaikuttavin niistäUuden vuoden vastaanotto Sansibarin rannoillaLeppoisaa rantaeloa SansibarillaUpea vedenalainen elämä ja korallitVierailu Stone TownissaJa kaikista suurimpana kohokohtana tietysti kun poikaystävä yllätti kosimalla, minun vastatessani luonnollisesti kylläOli kyllä elämäni reissu.

Kaikki kuvat joko poikaystävän (vai pitäisikö sanoa kihlattu) tai minun ottamia

38 kommenttia:

 1. Ai ui kuinka mahtavaa ja ihanaa! Ja onnittelut kihlauksesta vielä tätäkin kautta ;). Mun on kyllä pakko sanoa että mä tässä joku päivä mietin että mahtaakohan se nyt kosia sua siellä jossain mahtavissa maisemissa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eveliina <3 ja haha, et tainnut kyllä olla ainut joka noin ajatteli, Annika ei ainakaan ollut kamalan yllättynyt :D

   Poista
 2. Voi että, ihania kuvia ja mahtava loppuhuipennus!!! Wau, todellakin upea matka. ja kuvat kertoo jo tosi paljon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi, upeista kuvista on kyllä tällä kertaa kiittäminen todella poikaystävää - meillä oli niin monta kuvaajaa ja kameraa reissulla että kuvasin itse todella vähän mikä on harvinaista! Välillä on kyllä ihan totta että kuvat kertoo niin paljon enemmän!

   Poista
 3. Oi, ihana ylläri! Onnea kovasti! Mukavalta näyttää reissunne muutenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Säppä!!! Oli kyllä aika mieletön reissu kaikinpuolin - ylläreineen kaikkineen :)

   Poista
 4. Kuinka ihanaa! Onneksi olkoon!

  Anna

  VastaaPoista
 5. tosi paljon onnea teille kahdelle! <3

  Kukkis

  VastaaPoista
 6. Vau! Ihanaa! :) Onnea hurjasti kihlauksesta! Upeita kuvia reissulta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riia <3 Poikaystävän kameralla (ja kuvaustaidolla) sai kyllä ihan mielettömiä kuvia reissuilta - oli vaikea valita niistä ne parhaat palat!

   Poista
 7. Onneksi olkoon!
  Piti klikata tämä juttu Bloglovinin yhteenvedosta auki, sillä Tansania on minulle ollut aina jotenkin lähes taianomainen. Jo lapsena luin Serengetistä ja Ngorongorosta ja vaikka ehdin hyvinkin aikuistua ennen kuin sinne 2000-luvun alussa pääsin, niin tuo matka oli ihan huippu! Erityisesti Serengetistä pidimme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko ja kiva että Tansania kiinnosti niin paljon että tännepäin klikkailit! Taianomainen on kyllä oikea sana kuvaamaan minunkin kokemusta Tansaniasta - se todella hurmasi minut ja matkakumppanit! Me ei päästy tällä kertaa käymään Serengetissä ollenkaan vaan keskityttiin Ngorongoroon ja Lake Manyaraan kansallis/luonnonpuistoihin mutta Serengetissa haluaisin ehdottomasti kanssa mennä seuraamaan suurta migration movementia!

   Poista
 8. Aivan upeita kuvia! ❤ Mulla on kanssa vähän sama ongelma, jotkut reissut on vaan niin ihania ja onnistuneita että niistä on tosi vaikea kertoa / kirjoittaa. :D
  Tosi paljon onnea teille kahdelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon T <3 Ja hyvä kuulla että muillakin on välillä tälläisiä samanlaisia ongelmia mistä lähtee edes purkaa reissua :)

   Poista
 9. Vau,aivan mahtavia kuvia!! Onnea vielä teille molemmille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A:n kameralla saa kyllä tosi hyviä kuvia (ja ei siitä haittaakaan ole että hän sattuu olemaan hyvä kuvaaja!) :D Ja kiitos paljon <3

   Poista
 10. Oi noita fantsuja, niin ihania. Onnea vielä täältä meiltäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihmettelin hetken että mitä ihmeen fantsuja kunnes leikkasi :D Ja kiitos molemmille <3

   Poista
 11. Ihania kuvia (varsinkin nuo eläimet :)) ja paljon, paljon onnea kihlautumisen johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin suosikkeja on just noi eläinkuvat, oli vaikea valita vain muutama kuva niistä tähän postaukseen :) Ja kiitos paljon sinnekin Anu <3

   Poista
 12. Ensin ajattelin kommentoida upeita maisemia ja suloisia eläimiä, mutta sitten viimeinen kuva yllätti. Valtavasti onnea teille! :)

  VastaaPoista
 13. Ahh, upeita kuvia ja ennen kaikkea hirmuisen paljon onnea teille molemmille! :)

  VastaaPoista
 14. IHANA viimeinen kuva :) Onnittelut teille molemmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sanna <3 Munkin mielestä vika kuva on aika kiva :D

   Poista
 15. Wau mikä reissu kokonaisuudessaan ja paljon onnea! Tuosta ei enää matka paljon voi paremmaksi mennä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Elina! Ja ihan totta kyllä, en nyt ihan keksi miten matka olisi voinut enää paremmin mennä :D

   Poista
 16. Aww, arvelinkin että oli iloisia uutisia kun huomasin mainintoja hääjutuista. Onnea teille aivan mahdottomasti ja ihanan ruusunpunaista hääsuunnittelua <3

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!