tiistai 20. tammikuuta 2015

Vuosi 2014

Tiedän, tiedän, ollaan jo melkein tammikuun lopussa mutta olen aina tehnyt blogiini vuosikoosteen ja tämä vuosi ei saa olla poikkeus! Sen takia onko pakko vielä kurkistaa lyhyesti vuoteen 2014 ja siihen mitä se toi tullessaan!

Uusi vuosi 2014 vastaanotettiin....

Skotlannissa, jossa uutta vuotta vietettiin poikaystävän kotikodissa Glasgown lähellä. Uuden vuoden aattona mentiin paikallispubiin kavereiden kanssa ja laulettiin perinteisesti Auld Lang Syne kellojen soidessa.

Vuodelle 2014 sanottiin hei,hei...

Sansibarin valkoisilla hiekkarannoilla, musiikin soidessa taustalla ja meidän tanssiessa meressä ilotulitusten räiskyessä taivaalla. Vuoden kohokohdat

Uran kannalta vuoden kohokohta oli tammikuussa aloittamani uusi työ jossa olen viihtynyt todella hyvin. Kuitenkin suurimpana juttuna vuodelta 2014 jää luonnollisesti mieleeni kihlautumisemme, jonka vuoksi täällä pyöritään edelleen vaaleanpunaisissa hattarapilvissä. 

Parhaita muistoja vuodesta 2014

Vietin aivan ihanan kesäloman Suomessa, josta olen täällä blogissakin jauhanut jo monen moiset kerrat. Kesäloma jää muistoihini jotenkin täysin legendaarisena, siinä oli paljon sitä opiskelukesien tunnelmaa, jota joka kesä aina haikailen takaisin. Aurinko, ystävät, Suomen kesä, myöhäiset kesäillat, juhlinnat, uintireissut, grillibileet....Ihan paras loma!Vuosi oli ennätyksellinen siinä mielessä että pääsin juhlimaan viisiä eri häitä jotka johdattivat meidät Skotlantiin, Englantiin, Pakistanin, Ahvenanmaalle ja manner-Suomeen. Oikein kunnon juhlavuosi, ja voi vitsit mihin häihin me päästiin osallisiksi! Aivan ihanaa! 

Vuonna 2014 kokeilin myös monia uusia harrastuksia ensimmäistä kertaa. Nimittäin tammikuun aloitin hevospoolon pelaamisella, päivän kestävällä kurssilla. Päiväkurssi oli poikaystäväni joululahja minulle ja vieläkin harmittaa etten sitten koko vuoden aikana käynyt uudestaan pelaamassa, se oli nimittäin ihan mielettömän hauskaa. Ehkä tässä olisi ainesta uuden vuoden lupaukseksi? Kokeilin myös ensimmäistä kertaa kalliokiipeilyä, joka sekin oli superkivaa.

Joulua pääsin viettämään perinteiseen tapaan Suomeen perheen pariin. Riemu nousi ylimmilleen kun alkoi satamaan lunta ja me tajuttiin, että saadaan valkoinen joulu.Mitä toivon vuodella 2015?

Kulunut vuosi oli ehkä yksi tasaisimpia vuosia pitkään aikaan - ei muuttoja uusiin maihin, koko vuosi meni samassa asunnossa ja samassa työssä. Aika ennenkuulumatonta meikäläisen aikuiselämän aikana. Toisaalta, täytyy myöntää että tästä olen pitkään haaveillut - vaikka välillä alkaa levottomat jalat vipattamaan niin on ollut aivan ihanaa luoda melkoisen pysyvä elämä tänne Brittien saarella. Ainakin toistaiseksi ;)

Ensi vuodelle teen varovaisen (tai itseasiassa hyvin päättäväisen toiveen) siitä että saisimme jonkun uuden ratkaisun tähän nykyiseen asumistilanteeseen. Olisi kiva että työmatka olisi hieman nykyistä lyhyempi.

Muuten olen valmis tähän vuoteen todella positiivisella fiiliksellä, toivon että siitä sellainen tuleekin!

Kuva


2 kommenttia:

  1. Ei ollenkaan liian myöhäistä! Toivottavasti teidän asumisjärjestelyt muuttuu parempaan suuntaan ja me päästään jonnekin jännittävään paikkaan reissuun yhdessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen edelleen vaan etsinyt lentoja ja yrittänyt löytää jotain hyvää paikkaa jonne pääsisi sekä Helsingistä että täältä hyvin :) mä haluan lomalle porukalla!

      Poista

Kiva kun kommentoit!