sunnuntai 15. helmikuuta 2015

5 x tämä viikko

Tämä kulunut viikko tuntui jotenkin harvinaisen kuluttavalta. Tein aika pitkiä päiviä ja kotona olin usein vasta myöhään. Siinä vaiheessa iltaa jaksoin juuri katsoa yhden jakson Suits sarjaa(uusi suosikkisarjani johon koukutuin) kunnes romahdin sänkyyn. Elämä tuntuu olevan myös tällä hetkellä listojen varassa - on asuntolistaa, työlistaa, häälistaa (joka on tosin jäänyt täysin unholaan) ja muu elämä listaa. Jos jotain juttua ei löydy listalta, ei mitään tapahdu. Minä tosin rakastan listoja, mikään ei ole ihanampaa kuin ruksia jokin kohta yli. 

Alkuviikosta auto oli vielä korjaamolla joten kävelin asemalle aamuisin. Tässä oli kuitenkin tapahtunut huomattava parannus parin viikon takaiseen, nyt nimittäin seitsemän aikaa aamulla oli jo valoisaa (jolloin siis allaoleva kuva on otettu). Ihanaa myös kun iltaisin on valoisaa vielä viiden jälkeen - ihan eri fiilis kun ei ole enää sysipimeää aamulla kun lähtee töihin!Toivon mukaan kun kohta saadaan kimpsut muutettua uuteen kaupunkiin niin nämä 1,5 h junamatkat on historiaa. Toisaalta, täytyy myöntää että niinä aamuina kun ehdin nappaamaan chai laten mukaan matkalle ja saan uppoutua 1,5 tunniksi hyvään kirjaan ennenkuin alkaa päivän työt, niin noi matkat eivät tunnu ollenkaan niin pahoilta. Tosin tulevaisuudessakin minulla on varmaan edessä junamatkat, mutta huomattavasti lyhyemmät. Nyt on muuten menossa lukulistalla Hillary Clintonin Hard Choices joka on ainakin toistaiseksi vaikuttanut todella hyvältä!Torstaina kaikki ärsytti ja potutti. Päivän piristyksenä toimi kuitenkin mummin kanssa Facetimetys junassa matkalla kotiin. Kerrankin netti pelitti koko junamatkan ajan ja minä pystyin vaihtamaan kuulumiset mummin kanssa! Kotona odotti bataattiburgerit illalliseksi, jotka on muodostunut ihan mun lemppareiksi sen jälkeen kun reseptistä ensimmäisen kerran kuulin. Hyvä ja helppo ruoka on juuri sellainen juttu jota haluan arkisin tehdä!Perjantai-iltana ei ruuan tekeminen kiinnostanut sitten yhteen joten miehen koukattua mut asemalta mukaan kyytiin, suunnattiin suoraan nepalilaiseen syömään. Hyvä päätös, nälkä oli nimittäin kova ja vatsassa oli juuri hyvän curryn ja naan-leivän kokoinen aukko. Olen yleensä hyvin tylsä ja valitsen aina sen kaikista kermaisimman curry vaihtoehdon koska ne on mun mielestä ihan parhaita. Enkä itseasiassa kovin tulista ruokaa edes pysty syömään...Täältä vyöryttiinkin sitten kotiin ja rentoa iltaa viettämään.
Ystävänpäivä vietettiin tutuissa tunnelmissa, eli seilattiin koko päivä asuntonäytöstä toiseen. Lounas käytiin hakemassa chippy shopista ja syötiin se tosi romanttisesti sit autossa....Ei löytynyt tosirakkautta näistä asunnoista vaikka ystävänpäivänä oltiinkin liikkeellä, joten etsintä jatkuu! Illaksi mies oli kuitenkin käynyt salaa ostamassa kaikki tarvittavat ainekset suklaafondueeseen, joten päästiinhän me vähän siihen "romanttiseen" ystävänpäiväfiilikseen. Ja suklaafondue on nyt vaan aina ihan loistava idea!Sellainen viikko siis täällä takana. Tosin koko sunnuntai on vielä edessä joten nyt näillä näppäimillä kokeillaan josko päästäisiin toteuttamaan se sunnuntairetki mikä epäonnistui viime viikolla kun auto ei startannut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!