maanantai 9. maaliskuuta 2015

5 x tämän viikon tapahtumat

Eilen oli hieman tärkeämpää sanottavaa joten laitetaan viime viikon kuulumiset tulemaan tänään...

Välillä nautin näinkin hehkeitä gourmet-illallisia. Kuluneella viikolla nimittäin tein hieman pidempiä työpäiviä joka johti siihen, että asemalta oli pakko napata patonki mukaan illalliseksi useampanakin
päivänä tai muuten kotiin päästessä olisin ollut kiukkuinen kun ampiainen. En myöskään taida ikinä oppia että en edelleenkään tykkää brie, pekoni & karpalo yhdistelmästä patongissa. Ja itseasiassa kun sen kirjoittaa tähän suomeksi niin se kieltämättä kuulostaa hieman oudolta yhdistelmältä.



Lupailin edellisessä viikkokatsauksessa että ottaisin vähemmän kuvia ruuasta mutta eihän siitä mitään tullut. Puolustuksekseni sanottakoon että kokeilin uutta kesäkurpitsa spagetti reseptiä ja se oli mielettömän hyvää! Nimittäin kesäkurpitsa suikeloita/luikeroita fetalla ja uunissa paistetuilla valkosipulitomaateilla. Resepti sieltä samasta blogista mistä tunnun yleensä aina poimivan nämä parhaat safkat. 



Keskiviikkona tuntui että en pystynyt keskittymään mihinkään. Oltiin nimittäin vihdoin löydetty täydellinen asunto ja tehtiin siitä tarjous keskiviikkona. Jännitti hirmuisesti ja takaraja sille olikin laitettu vasta torstaille. Koko päivä meni pohtiessa eri skenaarioita ja päivän loputtua aivot oli ihan räjähtämispisteessä. Töistä lähtiessä taivas oli kuitenkin nätti joten siitä oli pakko ottaa kuva!



Torstai-illan ja perjantain vietin Lontoossa jonne äiti ja hyvä ystävä oli viilettänyt Finnairin siivin. Siitä lisää ihan oman postauksen muodossa mutta äiti oli muistanut tyttären toiveen että Fazerin uutta popkorni-suklaata olisi kiva maistaa. Ja onneksi sitä löytyi laukusta pari levyä. Ja voi elämä ja kevät se on hyvää! Siis ihan törkeen hyvää! En kestä, yksi levy häipyi heti parempiin suihin, ja veikkaanpa ettei toinenkaan levy kauan kestä. Onneksi mies ei tykännyt siitä niin paljon niin saan ahmia sen itselleni!





Lauantaina oli upea keväinen päivä joten me lähdettiin kävelylle Peak Districtille. Vähän sattumanvaraisesti pysähdytiin erään kanaalin varrelle ja käveltiin sellaiset reippaat pari tuntia kauniissa maisemissa ja aivan ihanassa auringonpaisteessa (tossa varustuksessa tuli kuuma!). Asteita oli semmoiset +15 ja tuntui siltä että nyt se kevät oli vihdoinkin saapunut! Mentiin vielä myöhemmin pubiin syömään aikaista illallista ja syötiin ihan ulkona!



Ja mites sitten sen asuntotarjouksen kanssa kävi? No se hyväksyttiin!!!! Kyllä teki mieli heittää pienet kärrynpyörät! Vielä ei kuitenkaan juhlita, koska kuten Briteissä yleensäkin, tämä asunnon ostokaan ei ole maailman helpointa ja miljoona juttua voi mennä vielä pieleen ennenkun nimet on kauppakirjassa. Joten ihan sellaiset varovaiset tuuletukset tehtiin torstaina. Nyt pidetään vaan peukut pystyssä että kaikki menee niinkuin pitääkin!

10 kommenttia:

  1. Waaaat! Mitä suklaata toi on, herranjestas! Onneks lennetään tällä viikolla Suomeen, mä marssin suorinta tietä kauppaan ostamaan levyn :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, toi on tietääkseni uutuusmaku, bongasin sen itsekin kaverin instasta joku kuukausi takaperin. Mutta kantsii siis maistaa, se nousi ainakin meikäläisen suosikkimauksi heti!

      Poista
  2. Onnea asunnon löytymisestä! Löysin blogisi vastikään ja (usko tai älä) mielenkiinnolla seurailen elämääsi Derbyssä. Itse asustelen Lontoossa, mutta poikaystäväni on Midlandsin kasvatti ja välillä haaveilee muutosta kotiseudulle. Itse en ole ainakaan vielä ajatukselle kovin myyty, vaikka Peak District aivan ihana onkin ja kieltämättä välillä halvempi, ruuhkaton ja koiraystävällinen asunympäristö kiinnostaisi. Noh, katsotaan...:) Aurinkoista kevättä Derbyyn! T. Jutta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jutta,
      Kiva että olet löytänyt blogiin ja kiitos kommentistasi!
      Ymmärrän kyllä hyvin tunteesi - Lontoo on aivan ihana kaupunki ja nautin kyllä täysillä siellä asumisesta! Midlandsilta löytyy kyllä kivojakin paikkoja (kuten varmaan tiedätkin) mutta Derby ei valitettavasti ole yhtään mun paikka. Nyt löydettiin uusi asunto Lichfieldistä joka on todella kiva katedraali kaupunki. Mutta joo, kyllähän täällä asumisessa etujakin on kuten mainitsit, hintataso on edullisempaa asumisen osalta ja elämä on ehkä stressitömämpää? Mutta joo, Lontoo on aina Lontoo eikä sitä tunnu voittavan mikään!

      Mukavaa kevättä sinne Lontooseenkin, siellä oli ainakin ihanat kevätkelit viikonloppuna!

      Poista
  3. Ihanaa, että se teidän tarjous meni läpi. Onnittelut vielä! Joku tossa suklaassa ja miehissä menee ristiin, Nico ei tykkää yhtään ja sain syödä koko levyn (tai ehkä pari) yksin. Sitä ei tapahdu ikinä!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt vaan toivotaan että kaikki paperihommat menisi suhteellisen sujuvasti läpi....

      Ja hei hyvä vaan jos ne ei tykkää tosta suklaasta, jää enemmän meille ;)

      Poista
  4. Onneksi olkoon näin varovaisesti tuosta asuntoasiasta! :) toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja voitte pian tuulettaa ihan kunnolla! Ja mäkin haluan maistaa tota suklaata nyt kun sain tietää siitä! Uudet fazerin maut kiehtoo aina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Riia varovaisista toivotuksista :D Kun kaikki on vihdoin varmistettu niin täällä kyllä tuuletetaan kunnolla!

      Ja jollei ole vielä tullut tarpeeksi selväksi niin mun mielestä kaikkien pitäisi maistaa tuota suklaata :D Se on ihanaa!

      Poista
  5. Onnea asuntotarjoukseen läpimenosta! Toivottavasti kaikki sujuu tuosta eteenkin päin hyvin ja pääsette muuttamaan pian :) Mäkin ihastuin tuohon popparisuklaaseen. En uskonut pitäväni siitä, koska en yleensä pidä suolaisen ja makean yhdistelmästä, mutta tuo on ihan superiherkullista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Elina!

      Uuuh, musta tuntuu että kaikki on ihastunut tohon suklaaseen :D Mutta niinkuin sanoit, se on kyllä superherkullista!

      Poista

Kiva kun kommentoit!