perjantai 13. maaliskuuta 2015

Ihana Lontoon miniloma

Äiti ja ystävä tuli töiden merkeissä Lontooseen viime viikolla joten käytettiin tämä tilaisuus tietysti hyödyksi ja otettiin perjantaina kaikki yhteinen vapaapäivä. Odotin kyllä kuin kuuta nousevaa että pääsin näkemään äitiä ja ystävää - meillä on aina niin kivaa yhdessä!

Lähdin Lontooseen jo torstai-iltana treffaamaan näitä ihania naisia ja heti ensimmäisenä tietysti kilisteltiin niin ihanalle jälleennäkemisille kuin meidän hyville asuntouutisillekin!



Illallisella käytiin jo melkein meidän vakkariksi muodotuneessa Casa Malevossa joka on argentiinalainen pihviravintola. Voisin lämpimästi suositella tätä mestaa mikäli tekee mieli hyvää pihviä - paikka on sympaattisen pieni, palvelu hyvää ja pihvi taivaallisen mehukasta. Eivätkä heidän viinitkään ihan huonoja ole....Saatiin ehkä pieni ruokakooma aikaiseksi.



Perjantai-aamu aloitettiinkin sitten aamiaisella Lontoon kattojen yllä uudessa vastikään avatussa Skygardenissä, josta hehkutinkin jo edellisessä postauksessa.



Aamiaiselta hurautettiinkin sitten upeassa auringonpaisteessa kohti Oxford Streetiä, sillä tiedossa oli pientä shoppailua. Katsokaa nyt kuinka kirkas auringonpaiste ja keväinen keli Lontoossa olikin meneillään!



Niin, ja suoritettiin me todella hieman sitä keväshoppailuakin....Testailtiin äidin kanssa samoja takkeja (koska meillä on oikeasti ihan yksi yhteen käyvä maku niin monen asian suhteen). Saatettiin myös eksyä hääpukuosastolle ja meikäläinen testasi ensimmäiset hääpuvut ( ja yksi potentiaalinen ehdokaskin jo löytyi!)



Mutta loppuenlopuksi kanariankeltainen takki lähti vaan meikäläisen messiin!



Lounaspaikkaa mentiin etsimään St Christopher's Placelle joka on aivan ihana rauhallinen keidas verrattuna Oxford Streetin hälinään!



Kuten jo sanoinkin, Lontoossa oli tuolloin aivan upean keväinen keli, joten sen kunniaksi päätimme lounastaa ulkona! Mikään ei muuten voita sitä fiilistä kun voit syödä ensimmäistä kertaa lounasta ulkona pitkän talven jälkeen. Tykkään!





Kiitos siis äiti ja Miss M, oli aivan superihanaa 1,5 päivää teidän kanssanne (niinkuin teidän kanssa aina on)!

9 kommenttia:

  1. Ihana toi sun uusi kevättakki! ♥ Mä oon haaveillut ties kuinka kauan punaisesta tai keltaisesta kevättakista, ehkä tänä vuonna voisin tosissani yrittää etsiä sellaista ;)
    Ja kevät on kyllä ihanaa aikaa, Helsingin puistot alkaa taas olla ihanan täysiä (en ollut ainoa joka oli tänään saanut päähänsä lähteä puistoon lukemaan :p)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää löyty ihan Marks&Spenceriltä, niillä oli ihanan värisiä kevättakkeja, et Helsingin M&S kannattaa piipahtaa jos halajaa värikästä kevättakkia ;)

      Ja joo, kevät on kyllä ihan parasta - kaikki se valon määrä pitkän talven jälkeen!

      Poista
  2. Tosi hauska toi sun uusi takki, sopi teille molemmille hyvin! Ei siis yhtään sellainen, mitä itse ottaisin vaaterekistä kokeiltavaksi, mutta tuon sun huivin kanssa just nappi! :)

    Ihana oloinen puolitoista päivää. Voi kunpa munkin äiti pääsisi käymään meillä kylässä vähän useammin... (vaikka onhan se sentään kerran jo "poikennut")

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi, nyt oli jotenkin sellainen tunne että kaipasi jotain värikästä talven tummien vaatteiden jälkeen :)

      Tää on aina se hankaluus ulkomailla asuessa kun perhe asuu toisessa maassa, toisaalta Euroopan sisällä asumisessa on tietysti hyvätkin puolensa kun välimatkat on hieman lyhyempiä kun sinnepäin lentäessä!

      Poista
    2. Siis just se tossa takissa, kun se on niin ihanan kevään keltainen! Ite kun oon jämähtänyt niihin iankaikkisen tylsiin mustaan / ruskeaan/harmaaseen, niin ois vaan niin piristävää kerrankin ostaa jotain kirkasta :)

      Poista
  3. Ihanalta näyttää toi viimeinen lautanen myös ja niin raikas toi sun takki! Mutta mä en olekaan aiemmin kuullut sun vakkariargentiinalaisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, tulee itsellekin ihan super pirteä olo kun laittaa keltaisen takin päälle :) haha, joo, kutsuin sitä "melkein vakkariravintolaksi" kun sinne mennään aina kun äiti tulee käymään mut sit totesin ettei äiti kyllä nyt ihan nii usein Lontoossa käy :)

      Poista
  4. Löysittekö asunnon vai? :)

    -London fan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! Jee,jee :) nyt vaan jännitetään että saadaan kaikki paperihommat kuosiin!

      Poista

Kiva kun kommentoit!