sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Viikkokuulumiset

Tiistaina päätettiin mennä töiden jälkeen salille. Tai siis, tarkoitus oli mennä salille mutta vaihdettiinkin sitten lennossa mieltä ja päätettiin pelata 9 reikää golfia koska ilta oli niin kaunis ettei tehnyt mieli kuntoilla sisällä. Nautittiin myös illallinen klubin terassilla - minä tilasin ihanaa vuohenjuusto leipää joka maittoi tosi hyvin. Aina tosin jaksaa naurattaa nuo sipsit jotka laitetaan mukaan tiettyjen ruokien kanssa - siis voisitteko kuvitella että Suomessa tulisi jonkun paninin mukana sipsejä lautasella? Tuskinpa....



Perjantaina olikin kunnon chillausilta - katsoin pari romanttista komediaa, mutustelin Ben&Jerrysiä ja nautin viinistä. 



Lauantaina juhlittiin jo meikäläisen synttäreitä vähän ennenaikaisesti. Mies oli varannut pöydän eräästä sushi ravintolasta jota ollaan haluttu testata jo pidemmän aikaa. Ruoka oli kyllä todella hyvää ja maukasta mutta todettiin että hinta-laatu suhde ei ollut tässä paikassa ihan yhtä hyvä kun meidän vakkarisushi mestassa. Tilattiin ihan sairas määrä sushia (kuva on siis vain yhdestä annoksesta), jonka jälkeen minuun iski ainakin kamala ruokakooma.



Illallisen jälkeen käytiin vielä drinkeillä ja tarkoitus oli jatkaa iltaa hieman pidemmänkin kaavaan mukaan mutta iski niin järkyttävä väsymys jo puoli yhdentoista maissa, että oli vaan pakko tulla kotiin nukkumaan. Vanhuus ei selvästikään tule yksin!


Tänään käytiinkin taas pelaamassa täysi kierros golfia ja meillä oli mieletön tuuri kelin kanssa taas, sininen taivas ja auringonpaiste takasivat täydelliset puitteet pelaamiseen! Päivän kruunasi vielä se, että syötiin maittavat safkat klubilla jonka jälkeen mentiin nauttimaan vielä saunasta. Eihän se sauna tietysti vedä vertoja kunnon suomalaiselle saunalle mutta ihana se silti on!



Sellaista siis taas tänne, ensi viikko onkin mahdottoman lyhyt kun lähden jo torstai-illalla kohti Suomea - en malta odottaa!

6 kommenttia:

  1. Ruokakooma sushista: toistaiseksi viela saavuttamaton, mutta mika ettei tavoiteltava olotila :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Se oli kylla aika hyva olotila vaikka samalla rupesi vasyttamaan ihan turkasesti :)

      Poista
  2. Voi mitä herkkuruokaa! Ja Ben&Jerrysiä ei olekaan tullut syötyä vähään aikaan. Mystisesti alkoi tehdä mieli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ben&Jerry's on kylla mun lempparijatskia ja sita taitaa tulla syotya ihan liian usein meikalaisten taloudessa :D

      Poista
  3. Emme mekään - Pikku poika on juuri groomattu sinua odottaen ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!