sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Rento syysviikkoTämä viikko meni hieman flunssaisissa tunnelmissa. Minä syytän Pariisia ja 1,5 h jonotusta katakombeihin jäätävässä kelissä, Asiaa ei varmaan auttanut se, että  maanantaina meillä oli töissä koulutuspäivä ja meidän konferenssihuone oli aivan tajuttoman kylmä vaikka olin verhoutunut ties minkälaisiin villakerroksiin. Tiistai ja keskiiviikko menikin sitten kotona töitä tehden. Inhoan tälläisiä flunssia jotka ei ole ns. "kunnollisia" eli kuumetta etc, vaan on vaan sellainen tukkoinen olo päässä ja kropassa. Noh, onneksi pystyin tekemään töitä kotoa jottei tarvinnut raahautua toimistolle. Tosin torstaihin mennessä olin jo ihan kypsä tuijottamaan näitä meidän seiniä ja pingoin toimistolle hirmuista vauhtia.  Perjantai-illalla käytiin katsomassa loistava Suffragette, joka oli kyllä mielestäni mielettömän hyvä leffa - suosittelen ehdottomasti katsomaan! 

Lauantaina täällä olikin aika karmea keli ja itseasiassa sitä melkein kaivattiin. Sai taas hyvällä omatunnolla tehdä niitä rästissä olevia hommia kotona. Raahauduin aamulla jumppatunnille viikon tauon jälkeen ja sitten ruvettiin ahkeroimaan kodin suhteen. Harvoin käyn viikonloppuisin salilla kun on niin paljon muuta ohjelmaa, mutta itseasiassa lauantai-aamu oli ihan kiva aloittaa kunnon hikijumpalla. Kotona piti siivota ja kiinnittää Ikeasta hakemiani hyllyjä seinille. Se on kyllä miehen hommaa koska yksinkertaisesti inhoan sitä. Minulla ei vaan kärsivällisyys riitä siihen ja lopputuloksena mitä suuremmalla todennäköisyydellä hylly olisi vinossa. Minulla kun on tapana vaan mäiskiä ruuveja seinään sen suuremmin ihmettelemättä. Siitä on todisteena esim. minun työhuoneeseeni iskemät taulut. Naputtelin naulat paikallaan silleen summittaisesti ja nyt ne kehykset on kaikki hieman vinksallaan. Oikeastihan se vaan tuo hieman persoonallisuutta huoneeseen, eikö ;)? Mutta nyt meillä on aivan ihana kahvinurkkaus hyllyineen keittiössä. Siitä tuli todella söpö (kuvia seuraa jossain vaiheessa)!
Olin myös ihan fiiliksissä koska löysin meidän Tescosta suppilovahveroita!!! Täällä niitä kutsutaan nimellä grey chantarelle joka oli ihan uusi tieto minulle. Totesin kyllä itsekseni että tästä tietää tulleensa vanhaksi - kuinka innoissaan sitä voi olla suppilovahveroista? Soitin jopa äidilleni kertoakseni tästä ilouutisesta...Voi vaikuttaa hieman hassulta mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun olen bongaillut suppiksia myynnissä Briteissä. Viikolla syötiin sitten suppilovahverokeittioa ja maailman parasta kanttarellipastaa (kyllä, raahasin pussillisen kanttarelleja mukanani Pariisista...)

Meillähän on ollut täällä hieman maalausprojektia taas tiedossa. Ensin kunnostettiin meidän vanha keittiön pöytä ja se saatiin valmiiksi jo viime viikolla. Nyt seuraavaksi maalinpensselin alle pääsee meidän keittiötuolit. Sen jälkeen toivon ettei tarvitse hetkeen pensseliin koskea...Keittiön pöydästä tuli kyllä niin hieno omasta mielestäni, ja nyt kun saadaan vielä tuolitkin mätsäämään niin sitten on yksi homma taas vähemmän tehtävänä. Vaikka tämä sisustus on kyllä tälläinen ikuisuusprojekti. 

Tämän sekalaisen kuulumispostauksen kuvituksena toimii vielä sekalaisempi seurakunta kuvia tältä viikonlopulta. Seuraavaksi lähdetään pelaamaan golfia, toivon mukaan keli pysyy hyvänä koko kierroksen ajan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!