maanantai 12. lokakuuta 2015

Syksyn värejäKelit ovat olleet viikonloppuisin ihan poikkeuksellisen hyviä (kun taas viikolla on sitten satanut vettä kaatamalla) joten yritettiinkin ottaa kaikki ilo irti kauniista ilmoista. Lauantainahan kävimme ratsastamassa mutta sunnuntaina nappasimme kameran mukaan ja lähdimme kävelyretkelle. Retken tarkoituksena oli nimenomaan kuvata hieman näitä upeita syksyvärejä joita nyt luonnosta löytyy. Viime vuonna ei jotenkin täällä päin maata ollut edes kunnon ruskaa, mutta onneksi tänä vuonna ollaan saatukin nauttia siitä senkin edestä.

Olen varmaan jo moneen kertaan maininnut, mutta silloin kun syyssäät pysyy aurinkoisina ja kirkkaina, niin rakastan tätä vuodenaikaa. Eilen oli juuri täydellinen syyskeli - aurinko lämmitti mutta samalla ilma oli juuri sopivan kirpeä. Ja tietty ne keltaiset ja punaiset lehdet tuovat oman säväyksensä syksyyn. Pidän siitä että voi hyvällä omallatunnolla koomailla kotona, kesällä kun pitää ottaa aina kaikki ilo irti hyvistä keleistä ja olla koko ajan menossa. Nyt nautin juuri siitä että voin kirjoittaa tätä blogipostausta nojatuolin nurkasta ja sytytin kynttilät palamaan. Meidän takanreunuksella on juuri täydellinen paikka niille. Vaikka tietenkään toi pimeys ei kamalasti insipiroi ja tänä aamuna töihinkin lähtiessä oli kamalan kylmä, niin kyllä tässä syksyssä silti jotain kivaa on. Olen pyhittänyt yleensä maanantai-illat tätä nykyään ns. "omaksi ajakseni". Maanantaisin liikenne on yleensä aina ihan kreisiä joten en edes yritä ehtiä jumppatunnilla heti töiden jälkeen, vaan maanantai on vapaailta. Mies on aina pelaamassa lätkää, joten minä saan tehdä just niitä omia juttuja mitä haluan, oli se sitten kirjan lukemista tai blogipostauksen kirjoitusta. Oma aika on aina kivaa ja huomaan että kaipaan sitä aina säännöllisin väliajoin.

Kohta meillä onkin jo Pariisin reissu edessä ja saa nähdä minkälainen syysruska siellä on jo - ainakin kaverin snapchat videoiden mukaan siellä on jo ihan nättiä! Viimeisestä Pariisin reissusta onkin jo vierähtänyt tovi, joten ihan kiva päästä sinne uudestaan (vaikkakin vain lyhyeksi aikaa).3 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia! Kiitos blogistasi, muutimme Englantiin pari kuukautta sitten, ja tää blogi on auttanut/antanut vinkkejä mm. matkailuun Briteissä! Ihanaa syksyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Riina,

   Tosi kiva kuulla että olen pystynyt blogin kautta tarjoamaan joitain vinkkejä Briteissä matkailuun...minä kärsin ennen siitä syndroomasta etten pitänyt Brittejä kummoisena matkailumaana ja sitten kun tajusin että täältähän löytyy vaikka mitä hienoja paikkoja niin halusin kuuluttaa sitä kaikille :)

   Ihanaa syksyä sinnekkin ja tsemppiä uuteen maahan kotiutumiseen!

   Poista
 2. Aivan ihania syyskuvia! Pommittelen nyt sun blogia, kun luen rästiin jääneitä postauksia :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!