keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Chasworth House/ The Lion, the Witch and the Wardrobe

Tarina jatkuu siis meidän vierailusta sisällä itse Chasworth Houseen joka oltiin koristeltu aivan upeasti teemalla "The Lion, the Witch and the Wardrobe". Ympäriltä kuului ihastuneita houkauksia kun kävelimme talon läpi, koristeluun oli panostettu 100 % ja sen kyllä huomasi. Teeman mukaisesti myös ympäri taloa löytyi pieniä pehmoleijonia joita niin nuoremmat kuin vanhemmat vierailijat ihastelivat ;)

Tervetuloa siis Narnian maailmaan valokuvien välityksellä...

Tämä seuraava huone, tai siis kappeli oli aivan ihana, huonekorkeus oli mieletön ja siellä odotti kaunis joulukuusi joka sai minutkin himoamaan jotain tekokuusta meidän pieneen asuntoon...Aivan ihana paikka ja minä kaikkien muiden mukana huokailin ihastuksissani siellä. Mietin pääni puhki miten pääsisin muuttamaan kyseiseen kartanoon itse, mutta valitettavasti aivot löi vähän tyhjää...Tämä kirjastohuone oli upea ja siellä nukkui tietysti Aslak ;)


Seuraavaksi saavuttiinkin ruokailuhuoneeseen joka oli niin massiivinen että en tiedä miten siellä oikeasti voisi viritellä keskustelua kun kaikki istuu niin kaukana toisistaan.

Ja kaiken tämän jälkeen poistuttiin Narnian valtakunnasta takaisin oikeaan maailmaan. Chasworth House oli kaunis paikka ja varmasti veisin sinne vieraita (jos tänne meille siis joku eksyy), mutta uskon että se on kauneimmillaan ja tunnelmallisimmillaan juuri näin ennen joulua.

2 kommenttia:

  1. Koristeet sopii kartanon tunnelmaan mahtavasti! Meidankin kotiin vois tulla lumisen valkoisia oksia ja kapyja auringonpaistetta jaahdyttamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä joku voisi kanssa tulla koristelee meidän kämpän noin :) harmi vaan että luulen että lopputulos ei silti ole noin makee :)

      Poista

Kiva kun kommentoit!