sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Viikkokuulumiset

Taas olisi tiedossa vähän tämän viikon kuulumisia kännykkäkuvien merkeissä...

Viime sunnuntaina olin vielä puoli päivää Suomessa kunnes suuntasin taas Helsinki-Vantaalle ja kohti Englannin kotia...Lentokentällä oli melkoisen kuollutta.


Mulla oli todella katu-uskottavaa lukemista koneessa, "Leivonta" lehti. Ouh jeah, mutta siellä oli hyviä reseptejä!

Kotiin päästyäni oleilin sohvalla onnessani uusissa pehmoisissa tohveleissa jotka sain lahjaksi ystävältäni. Aivan ihanat, kiitos! Kotiin päätyi myös äidiltä saatu pehmoviltti johon olenkin nyt tyytyväisenä joka ilta kääriytynyt.


Uusi viikko alkoikin kivasti sillä meille oli liput varattuna balettiin katsomaan Joutsenlampea. Venäjän kansallisbaletti kiertää ilmeisesti Brittejä ja oli meidän kaupungissa yhden illan ajan. Oli aivan ihana esitys mutta me tehtiin poikaystävän kanssa se kohtalokas virhe, että syötiin kunnon intialainen mättöateria juuri ennen esitystä joten rupesi väsyttämään aivan sairaasti yhdessä vaiheessa. Mutta siitä huolimatta oli oikein mukava ilta!


Tiistai-aamuna oltiin jo vähän vähissä aamiaisen suhteen joten ei muuta kuin nutellaa ja paahtoleipää napaa. Super epäterveellistä mutta toimii aina!


Saatiin nauttia myös todella aurinkoisista keleistä täälläpäin ja tiistaina olikin super ihanan kirpakka syysilma vaikka marraskuun loppupuolella mennäänkin jo...


Keskiiviikkona tehtiin pizzat alusta alkaen itse ja täytyy kyllä sanoa että ne oli ihan super hyviä! Tällä viikolla kokeiltiin uusia reseptejä joka ilta ja kaikessa simppeliydessään pizzat kyllä voittivat tämän viikon "paras illallinen-kisan". Pizzojen päälle laitettiin chorizoa, pestoa, mozzarellaa, oliiveja ja vaikka mitä muuta. Kahdelle pizzalle kun saatiin hyvin jaettua hieman erilaisia täytteitä.


Perjantaina kävin eräässä tapaamisessa Birminghamissa ja ehdin samalla tehdä pyörremyrskyn lailla täsmäiskun muutamiin kauppoihin kuten Selfridgs:lle ja TKMaxiin (josta voi tehdä ihan mielettömiä löytöjä kuten minäkin tällä kertaa tein). Birminghamissa oli kivan jouluinen tunnelma meneillään ja olisin hyvin voinut jäädä hengailemaan sinne hieman pidemmäksikin aikaa.


Perjantai-illan  makupalana toimi cookies & cream cupcake jonka ehdin sieltä Selfridgseltä napata mukaan. Se oli kyllä aika äklön makeata mutta upposi mahaan silti ihan hyvin!


Lauantai meni laiskotellessa ja asioita hoidellen joten kuviakaan ei tullut nappailtua ollenkaan. Pankissa vierailu sai taas verisuonet pullistumaan otsassa joten siitä olisi tuskin tullut kovin kivaa kuvaa.

Sunnuntaina sen sijaan heräsin aikaisin ja jossain hetkellisessä mielenhäiriössä paistoin meille mustikka-vaahterasiirappi pannukakkuja. Oli muuten niin herkullisia että veivät kielen mennessään!


Herkullisen aamupalahetken jälkeen lähdettiinkin ajelemaan kohti Peak Districtiä ja siellä sijaitsevaa Chasworth Housea kohti. Siitä luvassa paljon juttua ensi viikolla koska minä ainakin ihastuin täysin! Joulutunnelma nousi ihan uusiin sfääreihin, koko paikka oli koristeltu niin upeasti.


Kiva viikko siis taasen takana, nyt illallisen jälkeen on kyllä niin veto poissa että saa nähdä miten paljon virheitä tämäkin teksti vilisee, pahoittelut siis niistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!