torstai 3. heinäkuuta 2014

Golfia, Lontoota ja reseptikokeiluja

Ja niin ollaan jo heinäkuussa. Voisikohan ne kelit myös siis pliis muuttua vähän kesäisimmäksi? Täällä tuntuu vaivaavan sama keli kuin Suomessa hetki sitten, nimittäin täysin tyhmät kesäsäät. Paitsi Lontoossa tuntuu olevan aina aurinkoista. Tämän sääpohjustuksen jälkeen, ajattelinkin taas tuttuun tapaa jakaa hieman arkikuulumisia puhelinkuvien välityksellä.

Kävin viime torstaina ensimmäistä kertaa testaamassa mailoja rangella ja hyvältähän ne tuntui. Ollaankin nyt pari kertaa käyty suoraan töiden jälkeen lyömässä palloa ja onpa kiva saada vähän raitista ilmaa työpäivän jälkeen.


Jouduin myöntämään että skottilaiset mansikat ovat melkein yhtä hyviä kuin suomalaiset kanssasisarensa. Oli pakko napata iso boksi näitä mukaan viime torstaina kun kaupassa kävin ja kyllähän ne maistuu ihan mielettömän hyviltä! Sen jälkeen niitä onkin tarttunut mukaan joka kerta kaupassa käydessä. Kesä ja mansikat - ihanaa!


Perjantaina tein töitä etänä kotoa käsin (joo, tärkein työkalun eli läppärin jätin tarkoituksella kuvasta ulos) ja kehittelin itselleni aamukahviksi omatekemän jäälaten. Siitä tuli ihan hyvää mutta luulen että reseptiä täytyy vielä hieman kehitellä. Uusia lasejani ja pillejäni kyllä rakastan!


Perjantai-iltana yritinkin leikkiä vuoden tyttöystävää ja tein valmiiksi mojitot ja alkunaposteltavat jotka odotti sitten ruokapöydässä kun poikaystävä tuli kotiin. Olin aika ylpeä itsestäni. Mojitot on ihanan raikkaita kesädrinkkejä vaikka poikaystävä ei arvostanut pinkkejä pillejä yhtä paljon kuin minä. Tämän jälkeen jatkettiinkin tuttuun tapaan perjantaiselle sushi-illalliselle. Miten niin kaavoihin kangistuneita?


Olen nyt innostunut näissä "jäätelö" kokeiluissani ja viimeksi kokeilin tehdä mango lassi jäämehupuikkoja. Niistä tuli kyllä todella maukkaita mutta ehkä ne edelliset mustikkasmoothie kokeilut kuitenkin oli parempia. Tämän jälkeen olen myös kokeillut limonadi ja kiwi yhdistelmää ja kiwi toimi yllättävän hyvin!


Countdown kesälomaan on vihdoin alkanut! Pysyn tuskin nahoissani, niin paljon tätä lomaa odotan. Olen myös tehnyt niin paljon ylitöitä että sain kahden viikon lomani kituutettua kolmeen viikkoon. Kolme viikkoa nauttien Suomen kesästä - ihan luksusta. Tosin niin paljon jo niille kolmelle viikolle on ohjelmaa että aika tulee menemään nopeasti mutta ei se haittaa. Viikonloput on tarkoitus juhlia erinäisiä juttuja kuten häitä ja synttäreitä ja viikot sitten menee toivottavasti rentoillessa.


Eilen illalla tein pikavisiitin Lontooseen erään leffa screeningin merkeissä. Samalla näin vanhoja työtuttuja ja nautin hyvin tehokkaasti Lontoosta yhden illan verran. Sain onneksi kerrankin todella halvat junaliput jotka mahdollisti vain yhden illan ja yön reissun pääkaupunkiin. Tänään kun lähdin Lontoosta aamulla takaisin kohti töitä ja Coventryä oli sää mitä upein ja eikös luonnollisesti Coventryyn päästessä ollut sää jo muuttunut normaaliksi pilviseksi ja kylmäksi kesäsääksi.


Sellaista siis täällä, kivaa että huomenna on jo perjantai!

8 kommenttia:

  1. Ihania nuo jäätelöpuikot, aivan loistoidea! Ja mansikoita, nam totta tosiaan. Mä jostain syystä aina pakastan mansikat heti, jotta voin käyttää niitä smoothieissa. Ens kerralla taidan syödänkin ensin muutaman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, mansikat on mun mielesta kylla parhaita tuoreena (varsinkin kesaisin kun ne oikeasti maistuu joltain!). Mutta joo, suosittelen nyt kylla ensi kerralla pistelemaan mansikat vaan suoraan poskeen ja sit voit ostaa toisen rasian pakastusta varten :)

      Poista
  2. Hei kiva idea tuo "vuoden tyttöystävä" ja mojitot :D Mä voisin ottaa susta mallia ja kokeilla tänään myös yllättää miehen jollain hienolla drinksulla ja iltapalalla; tyypillä on ollut ihan karseen kiireinen työviikko joka huipentuu vielä tänään piiiitkään työpäivään. Mutta onneksi nyt on viikonloppu edessä ja tämän tytön tekemät driksut sitten illalla odottamassa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kuulostaa kylla hyvalta jos paaset yllattamaan miehesi - mun mielesta tallaiset kivat pienet huomionosoitukset on juuri parhaita, varsinkin jos toisella on ollut kiireinen ja rankka tyoviikko takana! Mukavaa viikonloppua sinne puolelle palloa!

      Poista
  3. Ihana guacamole-mojitokuva! Itsekin innostuin tuosta "vuoden tyttöystävä" -ideasta, tosin tuo mies tulee aina niin eri aikoihin töistä että pitää miettiä joku sellainen drinksu jonka saa nopeasti pöytään kun se tulee ovesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guacamole ja mojitot yhdessa on ihan parhautta! Ma sain onneksi vinkkia koska poikaystava tulee kotiin kun han laittoi viestia tulemaan kun toista lahti...Sun taytyy vihjata miehelle et kertoo koska tulee toista kotiin et osaat ennakoida :)

      Poista
  4. Ei taida Suomen kesasaa olla ihan parhaasta paasta, kun kannykan mukaan meidan talvilampotilat (min 10, max 17) on tasan samat kuin Oulussa. Hyvaksyttaiskohan siella mun saappaat ja pipo? ;D Tyrkytan aina samaa ideaa, mutta ootko kokeillut "vietnamilaista" jaakahvia? Googlettamalla loytyy resepteja, mutta siihen tulee siis vahvaa kahvia, jaita seka kondensoitua maitoa ja jos haluaa, niin miksei voi lorauttaa maitoakin.

    Taalla kello on vasta kahdeksan, mutta oisin valmis siirtyyn jo sun guacamole-nacho-mojito-osastolle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, toivottavasti kelit paranisi niin Suomessa kuin taalla Briteissa, haluan kylla kunnon kesasaat! Ja hei, toi vietanamilainen jaakahvi kuulosti tosi hyvalta, googlettelinkin heti pari reseptit ja nyt taytyy menna kauppaan ostamaan kondensoitua maitoa!

      Haha, mut voit sit kohta ottaa perjantai-illan kunniaksi mojitot ja nachot :)

      Poista

Kiva kun kommentoit!