sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Viikon viisi juttua

Vähän korni-otsikko juontaa juurensa siitä, että halusin hieman uudistaa niitä perinteisiä viikkokatsaus-postauksia ja yrittää tästä lähtien jakaa joka sunnuntai viisi kuvaa ja tarinaa menneeltä viikolta. Välillä kun ei vaan tule otettua tasaisesti kuvia pitkin viikkoa niin tämä tekee homman hieman helpommaksi (mutta silti pääsen jakamaan arkikuulumisia samaan tapaan kuin ennen). Tässä siis viisi juttua kuluneelta viikolta.

Saatiin kun saatiinkin laitettua lomakuvat heti kehitykseen ja ne saapuivatkin jo tiistaina meidän kotiovelle. Todella nopea toimitus ottaen huomioon, että tilaus laitettiin vasta viime lauantaina menemään. Snapfish tuntuu siis toimivan jos haluaa kuvia nopeasti kotiin. Olin koko illan ihan fiiliksissä kun sain organisoitua kaikki kuvat albumiin - viimeksi kun olen tainnut jaksaa kuvat kehittää joskus vuonna 2008. 



Olen ollut ihan fiiliksissä koska niin moni on muistanut meitä kuluneen viikon aikana kihlajaiskorteilla. Rakastan kortteja ylipäätänsä ja nämä kortit on tietysti jatkuvasti muistuttanut  tästä ihanasta jutusta. Saatiin myös yllätyspaketti joka sisälsi aivan ihanan kihlajaislahjan poikaystävän veljeltä ja hänen tyttöystävältään. He olivat tilanneet Not on the High Streetiltä (ihan paras nettikauppa) aivan mahtavan printtitaulun johon oli painettu koordinaatit meidän kihlajaispaikasta, itse paikan nimi, meidän nimikirjaimet ja vielä päivämäärä - rakastan tälläisiä lahjoja! Jeps, täällä mennään ihan ruusunpunaisissa pilvilinnoissa!



Vaikka pääosin viikko meni ihan onnenhuuruisissa fiiliksissä niin keskiviikkona otti taas päähän melkein ihan just kaikki, pääsyynä taas tosin se ikuinen "junat oli myöhässä-saaga". En tiedä minkälaiset keittiöpsykoanalyysit tästä seuraavasta jutusta voisi vetää, mutta silloin kun ottaa päähän niin en suinkaan lähde purkamaan turhautumista salille vaan sen sijaan kaivan jauhot esiin ja rupean leipomaan. Olisi tietty hyödyllisempää mennä sinne salille mutta jotenkin leipominen aina rauhottaa ja tällä kertaa tein taas nutellalla täytettyjä suklaahippukeksejä jotka katosi aika nopeasti parempiin suihin. Heti helpotti. Täällä ei todellakaan olla millään "tammikuu dietillä".



Note to self: älä mene nälkäisenä kauppaan, tulet vaan takaisin hervottoman ruokalastin kanssa. Lauantaina minulla oli suunnitelmissa täydellinen koti-ilta itsekseni, ja sitä varten kävin haalimassa ruokakaupassa kaikkea hyvää herkkua (mikä terveellinen tammikuu?) jota napostelisin sitten samalla kun katsoin putkeen romanttisia komedioita illan aikana. Täytyy sanoa että joskus on ihan kiva saada viettää ilta yksin ilman että toinen valittaa vieressä kuinka tyhmiä romanttiset komediat on ;)



Yksi mun suurimmista heikkouksista on varmasti kirjat. Uusimpana alalajina tähän on liittynyt keittokirjat joita nykyään haalin ihan liikaa, vaikkei aika edes riitä kaikkien reseptien testailuun. Olen aika nirso tosin keittokirjoista, niiden täytyy olla juuri oikeanlaisia että kirja lähtee kassan kautta kotiin (mutta niitä oikeanlaisiakin kirjoja löytyy ihan liian usein). Lauantaina pyörin kaupoilla etsimässä alennusmyynneistä työvaatteita vain tullakseni takaisin kahden uuden kirjan kanssa.  Mutta kun ne oli molemmat niin hyvässä alennuksessa....Muistan jossain vaiheessa että mietin kirjojen ostolakkoa uudenvuoden lupauksena mutta eihän siitä mitään tullut sitten.



Sellainen viikko takana siis täällä, vieläkin jotenkin on sellainen lomafiilis ja sen takia viikonloppukin meni ihan poikkeuksellisen rauhallisissa tunnelmissa, ehkä tää rutiini alkaa tästä taas ottamaan tuulta alleen. 

6 kommenttia:

  1. Niin söpöjä noi brittiläiset kortit, olinkin jo unohtanut ne brittäiläiset korttikaupat! Kyllä sun on nyt pakko laittaa joku eläin postaus täynnä safarikuvia tänne blogiin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, sä olet unohtanut Clintonsin??? Kääk, sun pitää tulla käymään täällä ;) Joo, mä laitan tulee eläinkuvia ;)

      Poista
  2. Noi Marks & Spencerin "suklaapähkinät" on tosi hyviä ♡
    Clintons ja muut brittiläiset korttikaupat on ihan parhaita ;) Mulla on vähän ikävä brittiläisiä kortteja, Suomesta ei vaan löydy yhtä ihania kortteja... Mun on tullut aika monta kertaa ostettua Suomalaisesta kirjakaupasta niitä kalliita brittiläisiä kortteja (5 € / kpl). Mutkun ne on niin ihania :D
    Ihana banneri sulla taas! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mua ahdisti viimeksi kun yritin etsiä kivaa korttia Suomesta, täytyy myöntää että mun mielestä Briteissä on vaan niin paljon kivempia kortteja :D
      Ja kiitos, hetki tuota banneria väännettiinkin mutta nyt olen siihen ihan tyytyväinen :)

      Poista
  3. Mä aina naureskelen brittiläisten korttikauppojen super-specifeille korteille, jouluna löytyi mm "to my mother and her boyfriend". Kaikkien "to my son and his girlfriend" -korttien keskellä todettiin, että pakkohan sieltä on löytyä myös "to my son and his boyfriend", ja olihan siellä sekin osasto. Kuulemma joskus poikaystävä oli nähnyt "to my neighbour's cat" -kortin :D Mun "anoppi" rakastaa kaikkia tollasia kortteja yli kaiken, ja me saatiin tänä jouluna "to a special couple" :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, joo siis täällä on kyllä ihan joka tarkoitukseen ja henkilölle noita kortteja. Mä olen kanssa joskus nähnyt jotain tosi mielenkiintoisia (jotka ei tietty just nyt muistu mieleen) joista olen lähinnä ajatellut että "mitä ihmettä?" :D

      Poista

Kiva kun kommentoit!