perjantai 3. huhtikuuta 2015

Karvaturri Marskin kootut "seikkailut" (tai siis löhöilyt)

Meidän perhekoira Marski on mun mielestä tietysti maailman suloisin koira. Marski on 9-vuotias australianpaimenkoira jolla on aina maailman mielenkiintoisempia ja suloisimpia maneereja. Tämän vuoksi tyypin kuvia löytyy meikäläisen instagram-tililtä ja kameran muistista enemmän kuin tarpeeksi. Tosin niitä löytyisi varmaan vielä enemmän jos asuisin vielä samassa taloudessa tämän karvakasan kanssa (Marski on siis vanhempieni koira).  Marski nimettiin kenekäs muunkaan kun Marsalkka Mannerheimin, edellinen koirani kun oli taas nimeltään Urho (Kekkosen mukaan tietysti). Näihin nimiin ei liity muuten sen suurempia poliittisia kannanottoja, siitä vaan tuli jotenkin tapa meidän perheelle nimetä sitten koiria pressojen mukaan.

Marski mielestäni ansaitsee oman postauksensa, joten olkaapa hyvä, tässä on meidän karvakasan kootut maneerit (pahoittelut hieman huonolaatuisista kuvista):

"Tiedän että en periaatteessa saisi olla tässä sohvalla mutta ethän sä voi mua komentaa pois kun näytän näin söpöltä?"



"Tässä mä vaan lööbäilen ja mietin että koska ihmeessä se joulupukki tulee?" (kuva siis otettu viime jouluna).



"Siis jos mä tungen tämän mun ison nenän ihan sun nenään kiinni niin et voi olla huomioimatta minua. Minäkin haluan HERKKUJA!". 



Välillä Marskille iskee identiteettikriisi, se ei ole ihan varma onko hän koira vaiko talja. Tämä on tyypin lempi nukkuma-asento (ja jos joku ihmettelee hännän puutetta niin sitä ei suinkaan ole typistetty missään vaan aussit saattaa syntyä töpöhännän kanssa).



"Kyllä, painan lähemmäksi 30 kg mutta silti haluan kömpiä syliisi koska kehonkuvani on oikeasti chihuahuan luokkaa"



Ja bonarina vielä muutama pentukuva jotka löysin arkistojen kätköistä!

Onko söpömpää näky ikinä? Tässä Marski juuri saapui Köpiksestä Helsinki-Vantaalle ja nähtiin tyyppi ensimmäistä kertaa!



Marski on osannut ottaa rennosti jo pienestä pitäen



"Näytän niin viattomalta, ette tiedäkään minkälaisen riiviö olette saamassa kotiinne"



Näiden kuvien myötä toivotan kaikille oikein ihanaa ja rentoa pääsiäistä!

14 kommenttia:

  1. Ihana Marski! Toi talja-asento on niin paras, varsinkin kun turkki on niin mahtavan pehmeä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, välillä sitä ei oikein erota karvamatosta, tosin onneksi se on aika iso ettei tule astuttua vahingossa päälle :)

      Poista
    2. Munkin lemppari on tuo koira vaiko talja kuva :D ihana! Söpö pennusta saakka!

      Poista
  2. Kiitti Laura, kiitti! Ihan ku mulla ei ois koirakuumetta jo valmiiksi.

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, Sorry Anna ;) mullakin on kyllä ihan valtava koirakuume....

      Poista
  3. Marski on kyllä komea <3 Aussiet on mun mieleen, kun ne muistuttaa hyvin paljon tuota omaa rotua, bordercollieta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marski kiittää kehuista :) tykkään kyllä Ausseista rotuna tosi paljon, niissä on kyllä paljon samoja piirteitä kun bortsuissa! Ihania rotuja molemmat!

      Poista
  4. Meidän pikku veijari (a 30 kg) - nauttii sylissäolosta ja ylettömästä rakkaudesta

    VastaaPoista
  5. Aww, miten ihana! Todellakin terveellinen kehonkuva Marskilla :D Mistähän se johtuu, että isommat koirat luulee aina olevansa sylikoiria ja pienet minikoirat luulevat olevansa maailman pomoja..Nisu taitaa sijoittua tuohon väliin, välillä se nukkuu mun mahan/rintakehän päällä ja alkaahan siinä kohta keuhkot vinkua kun se kuitenkin painaa jonkun 7 kiloa :D Ja välillä se sitten koettaa pistää newfoundlandin kokoisia karvakasoja ojennukseen..
    Aivan ihania nuo pentukuvat, Marskihan on hyvin matkustellut herra jo pienestä pitäen..! Nisua muuten luullaan 90% australianpaimenkoiraksi värinsä takia, meinattiin jo sille laittaa kyltti jossa lukee "I am NOT an Australian shepherd"! Jostain syystä täällä on ilmeisen vähän Nisun värisiä shelttejä, mutta sitten tosi paljon samanvärisiä ausseja. Vaikka ei ne kyllä mun silmään ole yhtään samannäköisiä tai edes -kokoisia, paitsi pentuina nöpönenäisinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, pienillä koirilla on kyllä yleensä suuri ego, naurattaa kyllä aina kun näkee pieniä koiria jotka komentaa sellaisia tyyppejä joiden pää on samankokoinen kun koko pikku koira :D

      Marski tuli meille Tanskasta joten lentokoneet tuli heti tutuksi pienestä pitäen! Joo, mäkään en oikein näe sitä yhdennäköisyyttä Nisun ja Aussien välillä vaikka väritys on tietty sama...mut muuten sheltit on kyllä aika erinnäköisiä ja ruumiinrakenteetkin on ihan erilaiset. Marski laittaa silti terkut tulee kanadalaiselle sielutoverilleen ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit!