maanantai 17. elokuuta 2015

Ikeaa ja kauniita kesäiltoja


Tuntuu että monet Suomessa asuvat bloggaajat on jo ihan syysfiilistelyissä, olen viime viikollakin jo lukenut vaikka kuinka monta postausta siitä kuinka kivaa että syksy tulee. Minä taasen olen ihan kesätunnelmissa vielä, vaikka yleensä minäkin edustan sitä syksyfiilistelijä-joukkoa tässä elokuun puolenvälin jälkeen. Tämä kesä on tuntunut jotenkin erityisen pitkältä mikä on ollut ihanaa! Olen ihan valmis vielä nauttimaan tästä kesästä ja yleensä täällä on syyskuussakin vielä ihan kohtuulliset kelit joten toivon mukaan kesä jatkuu vielä vähän seuraavankin kuukauden puolelle! Täällä on vielä paljon kivaa ohjelmaa jäljellä ja kovat pläänit on jo meneillään parin seuraavan viikon varalle. 

Viimeisen seitsemän päivän aikana olen jo ehtinyt käymään kolme kertaa Ikeassa ja harjoittelemaan uudelle autolla ajoa. Ikea alkaa jo kyllästyttämään ihan olan takaa mutta nyt tuntuu siltä että suurimmat hankinnat on tehty. Ehkä. Luultavasti loppuviikosta jo keksin taas mitä muuta pitäisi käydä ostamassa Ikeasta. Onneksi se on lähellä työpaikkaa niin se ei ole iso homma käydä siellä. Tosin päädyn aina viettämään siellä tuplan sen ajasta mitä piti. Ikeaan ei voi koskaan mennä ostoksille ja käydä vaan hakemassa ne jutut mitä piti. Minä ainakin päädyn aina haahuilemaan siellä ja lataamaan ostoskärryyn vaikka mitä muuta "tarpeellista", kuten tuoksukynttilöitä, näkkileipää ja tyynyjä. Mutta onneksi nämä visiitit on ollut ihan hyödyllisiä ja esimerkiksi oma toimistoni alkaa jo näyttämään oikealta huoneelta eikä vaan varastotilalta. Ostin myös tuossa pari viikkoa sitten itselleni auton (pitkän pähkäilyn jälkeen) ja olenkin nyt ahkerasti "harjoitellut" autolla ajoa. Tai siis autoahan osaan ajaa, mutta ehkä enemmänkin tottutelen paikalliseen liikennekulttuurin (siitä on pakko kirjoittaa ihan oma postauksensa!). Mutta voi että on kyllä tämä arkielämä parantunut ihan merkittävästi sen jälkeen kun olen alkanut kulkemaan töihin autolla. Nyt lähden jo aikaisin aamulla töihin kun menot eivät ole juna-aikatauluista kiinni ja luonnollisesti lähden myös aikaisemmin kotiin iltaisin. Viime viikolla olin eräänä iltana jo viideltä kotona ja en tiennyt mitä tehdä. Fiilis oli niin uskomaton. En muista että olisin koskaan ollut viideltä kotona sen jälkeen kun aloitin nykyisen työni. Täällä on siis yksi todella onnellinen tyyppi!

Ollaan ehditty myös tutkimaan lähiseutua ja käyty läheisessä kylässä maailman suloisimmassa leffateatterissa. Kyseessä on pienen pieni paikka josta löytyy 50-paikkainen leffateatteri ja samoissa tiloissa toimii ravintola. Juomat ja syötävät saa sitten ottaa teatteriin mukaan ja viltinkin saa mukaan jos sattuu tulemaan kylmä. Ihan mahtava paikka, tälläisiä helmiä on aina mukava löytää! Paljon mukavampi tälläisessä paikassa on käydä leffassa kun niissä hulluissa leffakomplekseissa. Tämä pieni kylä ja heidän satama-alue vaikutti muutenkin aika hurmaavalta paikalta, sinne me varmasti eksymme uudestaan jossain vaiheessa. 

Postauksen kuvat on otettu viime keskiviikkoiselta iltalenkiltä. Kuinka rakastankaan tätä meidän uutta kotikaupunkia. Täällä on hyvä olla.


3 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että 'uusi elämä' on alkanut sujumaan! Ja hatunnosto autolla ajamisesta :D Itse en uskalla edes ajatella, kun en Ottawassakaan juuri uskalla ajaa!
  Ja IKEA..Ulkosuomalaisen pelastus ;) Sinne ei tosiaan äkkiseltään vaan mennä, vaikka tietäis kaikki oikoreitit kaupan sisällä! Jumitan ihan aina just sinne kynttiläosastolle mikä on ennen sitä varasto-osastoa. Minkäs teet :D Täällä harmittaa että siiderit on jotain 0.01% vahvuisia, musta Briteissä saa ihan oikeaakin siideriä,ainakin ennen sai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo täytyy kyllä myöntää että autoa diileriltä hakiessa melkein meni pupu pöksyyn ajamisen kanssa, sen verran paljon se jännitti. Mutta nopeasti siihen tuli taas se rutiini!

   Ikea on kyllä ihana ja juuri noilla samaisilla tuoksukynttiläosastolla minäkin jään aina jumittamaan...Ja enpä ole muuten koskaan katsonut niitä siiderien vahvuuksia, ostan sieltä aina vaan suklaata ja sit tyyliin näkkileipää :D

   Poista
  2. Täällä tuli suht vasta (no siis ehkä viimeisen vuoden aikana) Daim-suklaat IKEAAn, vähän olen innoissani :D Ja niitä on usein tarjollakin näytteinä. Niin ja Maraboun suklaatakin saatoin viime reissulla napata muutaman palan siitä näytekiposta...Kröhöm. On muuten ens viikolla IKEAn reissu tulossa, wehee!

   Poista

Kiva kun kommentoit!