keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

How we almost nailed the exam

Voisin näköjään ottaa tavaksi otsikoida postaukset kuinka jotain MELKEIN tapahtui. Tänään oli nimittäin taas yksi tentti ja me MELKEIN kaveiden kanssa osattiin kaikki. Tentti meni siis ihan ok, ei kyllä yhtä hyvin kuin edellinen, melkein vastattiin hyvin kysymyksiin. Tämä kurssi oli Conflict and Institutional Design in Divided Societies ja tällä kertaa vastailin kysymyksiin rauhansopimuksista ja power-sharingista, mitä se sitten ikinä onkaan suomeksi.

Ottaen huomioon että ennen ensimmäistä tenttiäni luin muistiinpanoja viimeiseen asti (koe oli klo.14.30) ja stressailin kamalasti, tänään heräsin myöhään (vasta kasilta!!), lakkasin kynnet, skypettelin poikaystävän kanssa, juttelin äidin kanssa ja selailin blogeja läpi. Eli täällä päässä ei kyllä kauheasti enää tenteistä stressailla. Nyt on enää yksi jäljellä (ensi viikolla) ja sitten koittaakin "kesäloma", joka ei ole kyllä lomaa nähnytkään. Tai ehkä vähän. Koska tästä päästään seuraavaan aiheeseen.

Tenttiin lukujen lomassa olen yrittänyt vähän järkätä kesän loma-osuuttaa joka näillä näkymin kestää 1,5 viikkoa. Mutta vaikka kuinka paljon rakastan matkustamista, matkasuunnitelmien tekoa inhoan. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin halpojen lentolippujen metsästys ja matkapäivien sumpliminen. Argh, argh ja argh. Lennot etsin yleensä momondo.net, mutta yleensä tsekkailen muutamat muut sivut siihen lisäksi. Ja mikään ei ole inhottavampaa puuhaa kun kaikkien näiden sivujen läpikäyminen. Voisin mielelläni matkustella siten että mulla olisi oma matkanjohtaja joka hoitaisi tämän varauspuolen..

Ei kyllä taas mitään hajua mitä piti tulla edes kirjottelemaan (paitsi kiitos Mummille joka kuulemma piti peukut pystyssä että tyttärentytär selviää hengissä tästä(kin) tentistä), mutta toisaalta, useinhan mä kirjoittelen mitä hyödyttömimpiä juttuja :D Koska tentin jälkeen iskee usein väsy, kuten kävi nytkin, pitäisi tänään mennä aikaisin nukkumaan jotta jaksaa huomenna taas raahautua kirjastolle lukemaan siihen viimeiseen tenttiin. Ensin ajattelin kuitenkin kamppailla työhakemuksien kanssa hetken ja sitten viimeistellä vastauksia noihin teidän esittämiin kysymyksiin jotta saisin sen pian postattua.

Olo on vähän kuin meidän Marskilla, voisin vaan maata pitkänä taljana lattialla

P.S. Tähän muuten sopisi taas että "we almost saw the Queen. Again". Nimittäin Ellu kruisaili autollansa meidän kampuksen ohi tiistaina St.Paulia kohti ja eikös me taas missattu. Tällä kertaa kun oltiin liian hitaita ja lähdettiin kirjastosta liian myöhään tien varteen - autokulkue oli jo ehtinyt ajamaan ohi..

4 kommenttia:

 1. Jaksamista! Sulla näköjään yhdistyy kaksi erittäin rasittavaa asiaa (tentteihin lukeminen ja työhakemusten lähettely...) samalle aikakaudelle. Ehkä sitten jälkikäteen on sitäkin kivempaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo onneksi oli mahdollisuus kuitenkin siten etten alkanut kirjottelee näitä hakemuksia vasta kun nyt kun on enää sentään vaan yksi tentti jäljellä! Mutta ei ole kyllä kivointa puuhaa :S

   Poista
 2. kiitos lentosivusto vinkistä (momondo.net) itse on ole sitä vielä käyttänytkään ja kovasti koitan bongailla halpaa lontoo-helsinki lentoa kesäkuun vikalle viikolle niin tämä vinkki tuli kyllä enemmän kun tarpeeseen. jaksamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että siitä oli hyötyä! Mä olen käyttänyt nyt melkeinpä pelkästään kyseistä sivustoa vikat pari vuotta, toimii ja sieltä löytyy aina hyviä diilejä!

   Poista

Kiva kun kommentoit!