tiistai 12. kesäkuuta 2012

That was it

Se oli siinä. Finished. Done. Finito. Loppu.........

OUH JEAH!!!

Viimeinen tentti meni vielä ihan hyvin ja sen jälkeen riemu repes! Tosin tuntuu etten ole ihan vielä kunnolla sisäistänyt sitä ettei huomenna tarvitse mennä kirjastoon..Ottaen huomioon että olen nyt viimeiset 7 viikkoa viettänyt kirjastossa enemmän tai vähemmän koko ajan. Nyt neljän tentin ja kahden esseen jälkeen se on ohi. Tutkinnosta on tällä hetkellä periaatteessa suoritettuna 75 % ja loput 25 % napsahtaa kun lopputyö palautetaan 1.syyskuuta. Hassu fiilis.

Huomas kyllä että yöunet jäi hieman vähiin eiliseltä. Jännitin hirmuisesti että mitäs jos nukun pommiin ja missaan kymmeneltä aamulla alkavan viimeisen tentin. Olis hieman ottanut päähän. Joten laitoin kaks herätyskelloa soimaan, käskin molempia vanhempia soittamaan mulle aamulla ja sen lisäksi vielä kaverin pistämään mulle viestin että olen varmasti hereillä. Ja silti ei uni meinannut tulla. Ja aamulla pomppasin sängystä ylös kuudelta. Nyt hieman väsyttää.

Tentin jälkeen mentiin hieman lounastaaman kavereiden kanssa, ja lähipubiin juhlistamaan urakan päättymistä. Kunnon juhlat onkin torstaina kun kaikki kaverit on saanut tenttinsä tehtyä.

Seuraavat pari päivää aion kyllä ihan lomailla, tosin sitten täytyy ruveta hieman miettimään disseä. Mutta ensin hieman lomailua. Joo, hyvä idea.Kalenteri on täynnä aivan mahtavaa ohjelmaa seuraavan kahden viikon ajalle etten malta odottaa! Monta juttua haluaisin myös blogiin kirjoitella joten toivottavasti päästään siihenkin pisteeseen..

Tämä kuva sopii tähän hetkiseen olotilaan mainiosti!

www.pintrest.com
Mä jatkan nyt..hetkinen. Eihän mulla OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ. Haha.

8 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Ihana lukea että joku on saanut urakkansa (melkein) päätökseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!! Fiilis on kieltämättä aika hyvä, nyt kun sen lopputyön saisi vielä väännettyä...:)

   Poista
  2. Noh, itse taistelen opinnäytetyön kanssa, joten tiedän fiiliksen! :)

   Poista
  3. Oih vitsit, tsemppiä siis paljon myös sinne urakkaan!

   Poista
 2. Jee, jee, huippua! Nauti lomapäivistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I will :) Tuli kyl ihan mieleen viime vuoden vikat tenttirutistukset ja se hassu olo vikan tentin jälkeen :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!