maanantai 18. kesäkuuta 2012

Viikonlopun randomit

Viikonloppu meni pitkälti rampaisissa tunnelmissa, pitkän ratsastustauon jälkeen kun kapuaa hepan selkään pariksi tunniksi on lopputuloksena jumalattoman kipeät lihakset. Tänään oli jo normaali kävely vaikeaa. Istuessa sattui. Seistessä sattui. Maatessa sattui. You get the point ;) Mutta oli se kyllä sen arvoista!Lauantaina heräsin sellaisten neljän tunnien yöunien (tuli oltua vähän viihteelle perjantaina) jälkeen reippaasti ysiltä ja lähdin hattuostoksille kaverin kanssa. Oltiin todella lähdössä metsästämään sellaisia fascinator-tyyppisiä ratkaisuja mutta päädyttiin sitten isoihin hattuihin. 
Kaveri raahasi myös meidät jollekkin pisteelle jossa promottiin itseruskettavia ja hups, hetkessä mulla oli ruskeet kädet. Paitsi kotiin tullessa huomasin sellaisen järkyttävän raidan kulkevan keskellä käsivartta. Muistin taas miksi itseruskettava-hommat kannattaa jättää muille..


Sunnuntai onkin mennyt sitten superrennoissa tunnelmissa. Heräsin hyvien yöunien jälkeen vasta yhdeltatoista ja silti meinasin myöhästyä klo.13.00 lounastapaamisesta..Mentiin kaverien kanssa nauttimaan pitkän kaavan lounaasta ihan mahtavaan pakistanilaiseen ravintolaan. Täytyy siitä varmaan tarinoida erikseen, oli nimittäin mielettömän kiva paikka! Vyöryttiin sieltä ulos, pakistanilainen kaverini kun innostui hieman tilaamaan ruokaa ja mehän syötiin :D Tuli kyllä sellainen ruokakooma sen jälkeen ettei edes naurattanut.

Illalla mentiin vielä katsomaan Snow white & Huntsman, joka oli paljon parempi leffa mitä odotin! Ja bongattiin heppa jolla kaveri oli ratsastanut perjantaina!

Alkuviikko taas näyttää siltä että mennään tukka putkella, tänään pitäisi tehdä työhakemuksia ja kysymyksiä disseä varten, tapaan taas keskiviikkona ohjaajani ja työ pitäisi saada sellaiseen kuntoon että minun on hyvä sitä itsenäisesti jatkaa. Tänään olisi myös illalla Graduation Ball ja huomenna sitten Royal Ascot. Ihanaa kun löytyy kalenterista niin paljon mukavaa ohjelmaa!

Hauskaa maanantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!