perjantai 8. kesäkuuta 2012

Otoksia kotimatkan varrelta

Joku tuossa edellisessä kysymyspostauksessa kyselikin että mikä täällä Lontoossa on parasta..Takeltelin koska en osannut antaa tarkka vastausta, täällä kun on niin monta kivaa juttua. Mutta yksi esimerkki niistä kivoimmista jutuista on kun voi kävellä kotiin näissä maisemissa..

Päätin siis tänään kun lähdin seiskan aikaan kirjastosta, että olen kuluttanut istumalihaksiani aivan liikaa viimeisen kuukauden aikana, joten päätin ottaa pienin detourin kotiin ja kävellä bussin ottamisen sijaan. Täällähän on vaihteeks ollut taas todella ihastuttavat kelit (lue tuulee niin että tukka lähtee ja täytyy kävellä sivuttain), mutta en antanut sen lannistaa itseäni. Nappailinkin sitten hieman kuvia kävelyreittini varrelta.

Kansallisteatterilla on menossa joku tempaus jossa teatteri on tuotu "ulos" ja nytkin siellä oli joku esitys meneillään kun kävelin ohi..


St Paul's näyttää vaan niin kauniilta..Lippurivistö liehuu tuulessa..


Tässä vaiheessa kävelin myös Tate Modernin ohi mutta mun mielestä se on yksinkertaisesti niiiin järkyttävän ruma rakennus etten tiedä miten siitä saisi hyvää kuvaa..

 Shakespear Globen edessä kävi kuhina kun esitys oli alkamassa..


Sitten olinkin jo tutun kirkon edessä, tuo sisäpiha on ihana kun arkisin se täytyy lounastelijoista ja viikonloppuisin sekalaisesta seurakunnasta..


Roskia oli hieman näköjään kertynyt...


Ja sitten oltiinkin Borough Marketin kulmilla jossa jo kuumeisesti valmistauduttiin huomiseen markkinapäivään..


Ja reippaasti kotia kohti!


Hauskaa viikonloppua kaikille!


P.S. Sorgen kuvien laadusta, nyt ei ollut kunnon kameraa mukana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!