sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Astetta pidempi viikonloppu Englannissa

Olen tällä hetkellä juuri junassa matkalla Derbystä Lontooseen, josta sitten nappaan Eurostarin takaisin kanaalin yli (tai pikemminkin ali) Brysseliin. Junamatkustaminen on aika kivaa ja helppoa kun voi ainakin tämän ekan osan matkasta datailla.

Matkasin todella Derbyyn jo keskiiviikkona ja takana on kyllä todella kiva ja mukava viikonloppu. On tullut ainakin kunnolla rentoiltua! Ja pääsinpähän näkemään ihan toisen puolen Derbystä, se on kyllä paljon nätimpi kaupunki näin kesäaikaan kuin talvella (samaa voi kyllä sanoa monesta muustakin kaupungista)!



Keskiviikkona käytiin nauttimassa meksikolaisesta ruuasta, tuli nimittäin ihan järkyttävä himo fajitaksiin. Ja oli ihan pakko ottaa yhdet mojitot kyytipojaksi koska eihän meksikolainen ruoka ole mitään ilman niitä ;)



Perjantaina taas grillattiin takapihalla, mä keskityin taas niinkin olennaiseen kun Desperadon juomiseen ja ilta-auringosta nauttimiseen samalla kun BF (sori tän sanan käyttö, mutta inhoan sanaa "poikkis" ja poikaystävä on välillä vaan liian pitkä kirjotettavaksi) yritti saada grilliä syttymään. Hyvä työnjako mun mielestä. Grillillä kuumeni burgeri pihvit ja vähän maissia, mä olin vastuussa jälkkäristä joka oli niinkin vaativa kuin viillot banaaniin, suklaat sisälle ja koko paketti folioon. Selvisin juuri ja juuri tästä vastuullisesta tehtävästä. Miten burgerit voikin maistua niin paljon paremmilta kun ne tulee suoraan grillistä? Kyllä kesä on ihanaa aikaa.



Tänään otettiinkin sitten rennosti ja käytiin vaan kävelyllä viereissä ihanassa puistossa, joka oli todella suuri. Mun sunnuntaimuodista oli pakko ottaa kuva, päällä liian lyhyet shortsit joita ei voi käyttää missään muualla kuin rantalomalla ja Derbyssä (voisin kirjoittaa kokonaisen blogipostauksen jo "muodista" Derbyssä), päällä ylisuuri t-paita ja jaloissa BF:n varvastossut jotka oli ainakin 5 numeroa liian suuret. Mun ainoat ballerinat jotka oli matkassa kastui ihan totaaliseti lauantai-iltana kun tultiin leffasta kotiin ja taivaalta tuli kissoja ja koiria. Koska en halunnut lähteä korkkareissa saatika sitten märissä kengissä puistokävelylle, poikaystävän kengät oli hyvä vaihtoehto. Ihmeen hyvin ne pysyi jalassa!



Lauantaina käytiinkin sitten maaseutumatkalla ja siitä ajattelin kirjoittaa ihan oman blogipostauksen....

2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit!