perjantai 5. heinäkuuta 2013

Viikon kuulumisia

  • Tiistaina tein ensimmäistä kertaa jotain liikunnallista. Osallistuin nimittäin kavereiden kanssa Friskis&Svettiksen puistojumppaan! Olipa ihanaa liikkua! Kokeilin myos ensimmäistä kertaa elämässäni sauvakävelyä ja sepä meitä nauratti. Kesällä nämä heidän jumppansa on kaikenlisäksi vielä ilmaisia joten yritämme mennä ensi tiistaina uudestaan.
  • Tiistaina käytiin taas Suomalaisella Merimieskirkolla lounaalla. Lohikeitto, karjalanpiirakat ja marjapiirakka maistuivat vaan niin hyvältä! Ja saatiin vielä 30% alennuksella ostettua suklaata joka kyllä katosi parempiin suihin tyopäivän aikana. Onneksi kirkko on niin lähellä, muuten ei sinne kyllä varmaan niin usein tulisi mentyä. 
  • Mun tyypillinen aamupala koostuu Pain au Chocolatista ja jääteestä. Tätä menoa paisun kyllä itse kohta Pain au chocolatiksi, mutta ne on vaan liian hyviä. 

  • Torstaina juhlittiin USA:n itsenäisyyspäivää ja ihastelin mm. sitä kuinka koristelut oli viimeisen päälle mietitty, jopa Jelly beansit oli järjestetty Jenkkilippu väreissä! Melkein en uskaltanut koskea koko purkkiin, mutta sitten karkkihimo yltyi liian kovaksi ja uskalsin pari sinistä Jelly Beansia ottaa!

Illalla lähdenkin kohti Lontoota ja tyttöjen viikonloppua! Ja sinne on luvattu ihan mielettömiä hellekelejä - toivottavasti säätiedotukset pitää oikeasti paikkansa! 

Instagram: lurabella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!