tiistai 10. syyskuuta 2013

September nights

Suomi-lomat menee aina kamalaa vauhtia eteenpäin - ohjelmaa riittää jokapäivälle ja sitä tietysti yrittää maksimoida ajan jonka perheen kanssa viettää. Heräsin kuitenkin tänään ihan poikkeuksellisen aikaisin sateen ropinaan, joten totesin että nyt on ihan passeli tulla blogiin ihmettelemään.

Tällä hetkellä ulkona on todella kunnon syksyinen keli. Peltikatto ropisee sateen painosta ja ikkunasta näkee vain harmautta.Mutta siis muutenhan Suomessa ollaan saatu nauttia todella kauniista myöhäisistä kesäpäivistä-ja illoista! Kuten viime lauantaina kun istuttiin pitkään yöhön saakka ulkona kynttilänvalossa. Kamera oli jäänyt kerrankin hengaamaan messiin kun olin jo päivällä kuvaillut ihan muita juttuja sen kanssa, joten ajattelin tulla jakamaan näitä syyskuun alun kuvia myös teidän kanssa!


Yksi kiva juttu syksyssä on myös sienet! Rakastan sieniä ja äiti tekee maailman parhaita sieniruokia! Sienet täytyy luonnollisesti itse poimia vaikka tällä kertaa tyydyttiin kaupan valikoimiin kun vieraitakin tuli ja takuuta sienien löytymisestä ei ikinä ole...


Marski tietysti seurasi koko ruuanlaittoprosessia tarkkana kuin porkkana. Ihana liha paistui grillillä ja eihän sitä koskaan tiedä mitä sieltä saattaa tippua ;)


Jos kuitenkin näytti siltä että kukaan ei tajunnut antaa Marskille lihaa niin kannatti mennä kerjäämään rapsutuksia Mummin syliin. Pahoittelut hieman epätarkasti kuvasta, kaikki kolme (Marski, Mummi ja mummin koira Fanny etualalla) liikkuivat aina eri aikaan.

Illat tietysti alkavat pimenemään aika nopeasti näin syyskuussa mutta sehän ei haittaa, hyvä tekosyy vaan sytyttää paljon kynttilöitä!

Muuten ihanaan lomaan on kuulunut maaseutumatkailua, heppailua, syömistä, leffassa käymistä, puhelimen näytön rikkoutumista (ei ärsyttänyt ollenkaan, ei) ja ylipäätänsä Suomi nautiskelua. Jostain näistä jutuista kirjoittelen varmaan myös lisää blogissa heti kun ehdin!

Kuulemisiin siis!

6 kommenttia:

 1. Voi kanttarelli! Täälläkin syttyi pimeänä lauantai-iltana sateen jälkeen kynttilät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt täytyy päästä poimimaan kanttarellit ihan itse! Ja huomasinkin instassa kuvan sun kynttilöistä, niitä on kyllä ihana polttaa nyt pimeinä iltoina!

   Poista
 2. En tiedä kumpaa hehkuttaisin enemmän: noita kantarelleja, joita kuulema täältäkin saa mutta enpä ole pahemmin nähnyt, vai tuota lutuista Marskia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Marski on otettu jos joku sitä hehkuttaa :D Kanttarellit on kyllä ihania, varsinkin kun pääsisi niitä ihan itse poimimaan metsästä seuraavaksi!

   Poista
 3. Ihana tunnelma noissa kuvissa! Kuulostaa mahtavalta lomalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 On kyllä ollut ihan mahtavaa olla taas kotona, voisin kyllä hyvin tänne vielä jäädäkin....

   Poista

Kiva kun kommentoit!