maanantai 16. syyskuuta 2013

Suomi-loman tunnelmia

Suomi-lomat on aina ihania. Ne myös aina menee ihan liian nopeasti. Tärkeimmiksi aktiviteeteiksi nousee perheen kanssa ajan viettäminen ja koiran haliminen.

Tällä Suomi-lomalla ihastelin kaunista maalaismaisemaa oikein olan takaa.


Kävin ratsastamassa näillä suloisilla issikoilla. Oli kyllä taas aivan ihanaa päästä hevosen selkään, siinä jos missä rentoutuu ja huolet kaikkoaa!Kävin myös pitkästä aikaa (tarkemmin sanottuna 2 vuoden jälkeen) golfaamassa ja se meni paljon paremmin kun oletin! Ajattelin että joudun metsästämään palloa metsästä/vedestä/hiekasta joka väylällä, mutta hyvin se peli kulki!


Sen lisäksi tuli tietenkin herkuteltua ihan olan takaa - sekä kotona että kaupungilla!Ihastelin upeaa Rautatientoria iltavalaistuksessa!


Ehdin käymässä myös LSE:n Suomen Alumnin järjestämillä kokkareilla Brittien suurlähetystössä, jossa oli myös Wahlroos puhumassa. Kiva tilaisuus ja törmäsinpä myös vanhoihin tuttuihin!


Ja pusuttelin tätä karvakaveria oikein olan takaa. Marski on vaan niin söpö. Se istuu portailla kuin ihmiset konsanaan ja syö ruokansa maakuulla kun tuntuu olevan liian laiska seisomaan.Söpöin oli kuitenkin kun olin jo nukkumassa ja kun avasin silmäni niin seurakseni viereiselle tyynylle oli liittynyt Marski ja Mr. Piggy.


Sellainen oli se Suomi-loma!Tämä postaus tulee ajastettuna (toivon mukaan) ja minä hiihtelen (toivon mukaan) poikaystäväni kanssa Skotlannissa tavaten hänen puolen perhettä. Olen ajastellut blogiin tulemaan joitain juttuja, mutta muuten voi olla aika hiljaista, sillä ensin menee todella 6 päivää Skotlannissa ja sitten muuttopuuhissa. Ja ennekuin netti saadaan omaan asuntoon niin siinä varmaan kestää tovi jos toinenkin. Tämä siis myös Mummilleni tiedoksi, joka vannotti että mun pitää säännöllisesti kirjoittaa blogiin juttuja ;)

Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!