sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Viikon tapahumat: Brysselistä Suomeen

Tällä viikolla vaihtui maisemat Brysselin betonirakennuksista Suomen maalaismaisemiin. Vikoja hetkiä Brysselissä, ekoja Suomessa.

Maanantaina oli aika luovuttaa kesähuoneeni eteenpäin ja siirtyä viimeisiksi päiviksi kaverin sohvalle. Hieman oli taas hassu olo kun suljin huoneen oven perässäni. Tosin kesähuoneeni oli minulle nimenomaan nukkumapaikka, ei koti.


Keskiviikkona kävimme viimeistä kertaa Place Chatelainin markkinoilla. Sieltä löytyi taas tuo ihana jugu-jäätelö munakuppi. Se toimii pyörillä ja kansi avautuu jolloin se muuntautuu kojuksi. Illan päätteeksi kannen voi vaan laskea alas ja voi taas lähteä liikkeelle. Hauska systeemi!


Torstaina vietettiin läksiäisiä Place Luxembourgilla. Tavattiin ystäviä, juotiin mojitoja ja nautittiin kesäillasta. Sekä yritettiin tuhota mun suklaat jotta laukkuihin ei tule lisää painoa! Oli ihana viimeinen ilta ja kaikki tärkeät tyypit oli paikalla, mutta onneksi tiedetään että tässä maailmassa me vielä törmäillään uudestaan!


Perjantaina aamuna lähdin kuuden jälkeen taivaltamaan bussipysäkille näiden kahden laukun kanssa. Isompi painoi sitten sen 28 kg, jonka virkailija päästi kiltisti menemään ilman että täytyi maksaa ekstraa noista 3 kg. Ja onneksi käsimatkatavara laukkua ei edes punnittu koska se taisi olla melkoisen painava...


Vaikka lentämistä en sinänsä pelkää niin täytyy myöntää että tällä sillipurkilla lentely Riigan aiheutti sydämentykytyksiä. Kamalan pieni propellikone epäilyttävillä moottoreilla. Ja jokainen pieni kuoppa matkassa tuntui mahanpohjassa.


Suomen kamaralle päästiin kuitenkin turvallisesti ja heti illalla lähdettiinkin iskän kanssa perinteitä kunnioittaen lätkämatsiin! European Trophy kyseessä ja paikallispeli eli Jokerit vs HIFK.


Launtai-iltana käytiin juhlistamassa iskän synttäreitä Stefan's Steakhousessa (mieltöntä ruokaa) ja oli pakko ottaa kuva kun me äidin kanssa oltiin tietämättä valittu molemmat kimalleneuleet päälle, äiti hopeisena, minä kultaisena. Hieman nauratti, ollaan me aika samanlaisia :) Päät puuttuu kuvasta koska iskän taidot kuvata puhelimen kamerella ovat lähellä nollaa...


Tänään on tiedossa vaikka mitä kivaa, mutta hauskinta on ihastella tätä suomalaista maailaismaisemaa ja fiilistellä kotia seuraavan kahden viikon ajan. On kiva olla taas kotona!


Sellainen viikko siis takana! Hyvää syyskuuta kaikille, kai se syksy on nyt virallisesti täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!