perjantai 31. tammikuuta 2014

Bye, Bye January!

Ihanaa...Tammikuun viimeinen päivä! En ole ikinä ollut mikään tammikuun suurin ystävä. Järkyttävän pitkä kuukausi, heti kivan juhlakauden jälkeen. Kaikki paastoaa ja syö ihmeellisiä herneenversoja ja ties mitä jauheita ja kukaan ei uskalla edes koskea viiniin. Okei, tämän kuun postauksista on saattanut käydä jo ilmi että yritettiin elää terveellisesti ja epäonnistuttiin siinä täysin. Ja kyllä, ollaan juotu myös sitä viiniä.

Tammikuu ja marraskuu on minun mielestäni tylsimpiä kuukausia. Jotenkin molemmat on vaan todella pimeitä ja synkkiä kuukausia. Mutta hei, nyt on jo tammikuu ja vuoden pahin kuukausi ohi!

Poikkeuksellisesti tässä tammikuussa tapahtui kuitenkin vaikka mitä kivaa, minkä takia se meni varmaan niin nopeasti ohi!

Tammikuu aloitettiin nimittäin Skotlannissa juhlimalla uutta vuotta ja yksia häitä. Oli superkivaa ja Skotlannissa nyt tuntuu olevan aina kivaa. Nykyään huomaan toistavani enemmän ja enemmän itselleni sitä mantraa että oikeasti voisi olla kiva muuttaa sinne takaisin (tosin vain Glasgowhon tai Ediin).


Tammikuun toisena viikonloppuna ajettiinkin takaisin kohti Englantia ja kotia. Minä aloitin uudet työt. Uuden opettelu pitikin kiireisenä koko tammikuun ajan.


Pääsin myös elämäni ensimmäistä kertaa kokeilemaan poolon pelaamista, joka oli siis poikaystäväni joululahja minulle. Ihan mielettömän hauskaa ja jäin kyllä ihan koukkuun. Toivottavasti pääsisin pian kokeilemaan sitä uudestaan!


Kokeiltiin  myös ensimmäistä kertaa meidän uutta Fondue-pataa jonka minä olin taas vuorostani antanut poikaystävälle. Tehtiin juustofondue ja voi vitsit, se kyllä vei kielen mennessään!


Juhlimme myös Burns Nightiä kunnon hienolla illallisella ja tanssimme outoja "ceilidh-tansseja".


Sen lisäksi kokkailimme hyvin, tutuistuimme viikonloppuina lähiseutuumme tarkemmin, harjoittelin ajamista väärällä puolella tietä, kävin Lontoossa ja Belfastissa, löydettiin mieletön sushi-ravintola ihan naapurista, availin uusia pankkitilejä ja samalla myös tuskailin sen byrokratian kanssa mikä niiden avaamisen liittyi.


Kaikenkaikkiaan tammikuu oli siis itseasiassa keskivertoa kivempi tänä vuonna. Tämä pitäisikin ottaa tavoitteeksi joka vuosi: sen sijaan että murehtii tammikuun pitkiä päiviä, yrittäisi keksiä vain mahdollisimman paljon kaikkea kivaa ohjelmaa itselleen. Niin se kuukausi meneekin ohi ihan hujauksessa.

Helmikuussa onkin vuorossa Olympialaiset, ja minulla on sellainen tunne että meidän taloudessa pistetään oikein kunnon kisakatsomo pystyyn. Ei ainakaan tartte stressata ystävänpäivän vietosta koska silloin on Suomen peli!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta tammikuulta, mihin reippaalla asenteella ja aktiviteeteilla on taatusti osansa. En ole koskaan viettanyt "terveyskuukautta", koska musta tuntuu, etta niilla 11 muulla kuukaudella on paljon suurempi osa kokonaiskuvassa ;) Mulla maistuis vaikka saman tien siivu juustokakkua ja illalla raikas valkkari :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan totta että onhan se asenne se joka ratkaisee. Välillä vaan tammikuun pimeydessä on hankala tsempata itseään reippaaksi :D Hmm...mä en onnistu terveellisissä elämäntavoissa edes niinä loppuina 11 kuukautena joten ehkä olen menetetty tapaus? Juustokakku ja lasi valkkaria kuulostaisi kyllä hyvältä!

      Poista

Kiva kun kommentoit!