keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Vain elämää, ei sen enempää...

Ajattelin tulla höpöttelemään tänne turhanpäiväisiä kuulumisia kun olen yksin kotona ja kirjoitushalu oli kova. Yleensä juuri silloin kun ei ole oikeen mitään kunnon postausaihetta (eli tänään) tulee kamala halu tulla tänne tarinoimaan jotain vaikka ei siihen mitään aihetta ole. Vaikeata...

Viikot menee jotenkin kamalaa vauhtia, nytkin ollaan jo keskiviikko illassa vaikka juuri mielestäni selvisin maanantai-aamusta. Tosin tänä aamuna herääminen oli normaalia vaikeampaa, jouduin käyttämään kaiken tahdonvoiman että sain kiskottua itseni ylös sängystä. Tosin kaikkien hyvien vinkkien ansiosta joita jaettiin edelliseen postaukseen, olen nyt yrittänyt laittaa sekä vaatteet että lounaan valmiiksi edellisiltana ja se on kyllä helpottanut aamuja huomattavasti. Vaikka yleensä aamulla jokin osa vaatteista menee vielä vaihtoon. Mutta on onneksi ainakin ottaa lounas mukaan.


Olen tässä pohtinut kielikurssin aloittamista kun se mahdollisuus tuli, mutta en vain osaa päättää kieltä. Olen siis opiskellut aikoinaan saksaa ja espanjaa ja viisainta olisi tietysti lähteä kertaamaan jompaakumpaa noista kielistä ja hieman olen jo kallistunut espanjan puolelle. Sitä opiskelin pari kurssia kun olin Kanadassa yliopistovaihdossa ja tykkäsin kyllä kovasti. Mutta, tarjolla olisi myös venäjän kielen alkeiskurssi ja olen jo pitkään vinkunut kuinka kiva olisi opiskella venäjää. En kuitenkaan tiedä kuinka järkevää olisi aloittaa taas uusi kieli, varsinkin kun sitä tarjotaan vain alkeistasolle asti. Eli sit kun tulen mestariksi venäjän alkeissa (haha) niin en pysty sitä kovin helposti viemään enää seuraavalle tasolle. En nyt siis oikein osaa päättää mikä olisi se hyvä ratkaisu. Tosin voisin nyt aloittaa venäjän alkeet ja jatkaa sitä espanjan opiskelua ensi syksynä, tai sitten toisinpäin.


Himoitsen myös kovasti tällä hetkellä sellaista Dolce Guston kapselikahvikonetta meille kotiin. Olen huono juomaan normaalia kahvia mutta kaikki sellaiset "erikoiskahvit" on ihan parhaita. Poikaystävän mielestä meillä ei ole tilaa sellaiseen keittiössä (eikä kyllä olekaan) mutta sehän ei estä meikäläistä sellaista haluamasta. Tosin sitten aina mietin että kuinka paljon sellaista tulisi loppuenlopuksi käytettyä. Ja kuinka helppokäyttöinen sellainen masiina on kun olen kuitenkin loppuenlopuksi aika laiska luonteeltani. Että jääkö ne kahvit sitten keittämättä jos sen tekeminen on liian hankalaa.


Haluaisin myös kovasti kehittää blogiani jonnekin suuntaan mutta en vain tiedä mihin? Ulkoasua olisi kiva muuttaa, mutta sekin vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa. Mietin myös että olisi kiva keksiä oikeasti jotain kivoja postausaiheita mutta tuntuu että tammikuu on kyllä vienyt hetkellisesti tämän luovan aivokapasiteetin talviunille...Ehkä se kohta taas löytyy jostain.

Elämä on siis otsikon mukaisesti vain elämää (joo, olen huono keksimään otsikoita), mutta mukavaa sellaista. Viikonlopuksi on kivaa ohjelmaa luvassa ja kohta ollaan jo tammikuun lopussa. Tammikuu on yleensä mielestäni kaikista tyhmin kuukausi, koska se tuntuu kestävän ikuisuuden, mutta tämä kuukausi on oikeasti mennyt aika nopsaan! Joten kaikki hyvin täällä! Ja vaikka luulin ettei mitään kirjoitettavaa olisi niin onnistuin aika hyvin löpisemään turhia?

Mitään kuvia jotka olisi suoraan liittynyt nykyhetkeen ei ollut, joten päätin lätkäistä tähän kuvia viime vuodelta Suomesta, sillä olen kuullut että siellä on ihanan talviset kelit (ja ehkä hieman täällä pimeydessä kaipaan niitä)...Lumella on niin piristävä vaikutus!


12 kommenttia:

 1. Joskus ihan parhaita postauksia ovat nämä, ilman mitään sen suurempaa suunnitelmaa ja vain palasia arjesta! Eli ei stressiä siitä! :) Ihanan talvisia kuvia ja se talvi tosiaan saapui Suomeen tuossa viime viikon aikana kun mekin siellä vielä olimme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei kyl pitäisi varmaan ottaa paineita siitä että kirjoittelee vaan arkisia kuulumisia, varsinkin kun blogi oli ennen niitä täynnä :) olisi kyllä ihana nähdä vähän lunta, Suomessa näyttää niin kauniilta tällä hetkellä!

   Poista
 2. Täysin puolueettomana.. köh... suosittelen venäjää! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en yhtään jotenkin ihmettele tätä sun vastausta :) voi vitsit, en kyllä osaa päättää... Venäjää olis mahtava edes osata hieman!

   Poista
 3. Kiva postaus! Meillä on muuten Dolce Guston Circolo-keitin ja olen ollut siihen äärimmäisen tyytyväinen. :-) Belgialainen miekkoseni ei juurikaan juo kahvia ja mä juon 1-3 kuppia päivässä, joten musta kapselikeitin on ollut "normikeitintä" kätsympi vaihtoehto. Iso plussa myös siitä, että aamulla sen ensimmäisen kupposen saa keitettyä alle minuutissa. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mai! Kiva kuulla kokemuksia koneesta, kuulostaa kyllä aika kätevältä! Mitenköhän se maidon vaahdotus/lisäys onnistuu esim.latteen? Onko sekin helppoa? Pitää ehkä rupea raivaamaan tilaa keittiöön että saan koneen itselleni :)

   Poista
  2. Mä en juo kauheasti noita maidon kanssa olevia juomia (paitsi vähän spesiaalimmissa tilanteissa) kun mulla on laktoosi-intoleranssi, mutta joskus tulee maisteltua esim. Latte Macchiatoa. :-) Siinä latessa on kaksi kapselia erikseen, kahvikapseli ja maitokapseli ja ainoa mitä sun täytyy tehdä on pistää kapseli koneeseen ja kone päälle (meillä on Circolon manuaali-versio missä se veden tulo pitää pysäyttää itse, mutta automaattisiakin on tarjolla). Ei siis sen kummempaa. :-)

   Poista
  3. Kiitti paljon kun jaksoit vastata, kuulostaa kyllä hyvältä ja helpolta käyttää!! Luulenpa että rupean nyt raivaamaan tilaa sille keittiöstä :)

   Poista
 4. Kielten opiskelusta - mina suosittelen espanjaa .... :) Lahinna siksi, etta venaja oli tosi frustrating, kun kokeilin sita yliopistossa ikuisuus sitten. Droppasin kurssin kahden tunnin jalkeen. Itse olen miettinyt, etta jos hankkisi teaching english to speakers of other languages certificaten, jos vaikka joskus paattaisi opettaa kielta ulkomailla. Mutta sitten toisaalta olisi kai viisaampaa keskittya naihin PhD opintoihin, varsinkin nyt, kun olen aikeissa vaihtaa major:n. Uusi vuosi, uudet kujeet...??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm...voin kylla vaan kuvitella etta venaja on kylla aika haastava. Ja sinansa olisi jarkevampaa yrittaa prepata kielta jonka on jo joskus aloittanut :) Huomenna on jokatapauksessa vika ilmoittautusmispaiva joten taytyy pian paattaa!
   En tiennytkaan etta teet PhD;ta, se vasta haastavaa onkin (ja myos omissa haaveissa muutaman vuoden kuluttua)! Mutta niin, uusi vuosi tietysti tuo aina uudet mahdollisuudet mukanaan, se voisi olla hyodyllista tulevaisuutta varten tietysti suorittaa tuo certificate!

   Poista
 5. Mulla on aina kielten opiskelun kanssa sama; en osaa päättää mitä alkaisin opiskella..jatkaisinko jotain kieltä jonka osaan jotenkin heikosti vai vetäisikö joku uusi kieli enemmän puoleensa. Oon varmaan kohta tilanteessa, jossa oon opiskellut vähän 'kaikkia' kieliä sillei pikkasen :D
  Kerro sitten mihin päädyit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ma luulen etta paadyn samaan tilanteeseen etta osaan montaa kielta vain vahasen :D Hankalaa vaikka kielten opiskeluhan on aina rikkaus....Ma pohdin niin pitkaan etta loppuenlopuksi paadyin siihen etten ilmoittautunut viela kevaan kielikurssille vaan paatin siirtaa sita syksylle :D Toivottavasti olen siihen mennessa paattynyt mita kielta haluan opiskella...

   Poista

Kiva kun kommentoit!