perjantai 3. tammikuuta 2014

Vuoden 2013 kohokohdat

Hyvää uutta vuotta!

Muutama päivä on jo uutta vuotta mennyt mutta ajattelin palata kuitenkin perinteiden mukaan vielä hetkeksi vuoteen 2013, se oli nimittäin erityisen tapahtumarikas ja vauhdikas. Kai nämä ovat niitä muutoksen vuosia jolloin sattuu ja tapahtuu!


Vuoden kohokohdat

Vuoden 2013 aloitin kiipeämällä Pöytävuorelle Etelä-Afrikassa ja se tuntui hieman antavan suuntaa tulevalle vuodelle. En ole eläessäni minnekään kiivennyt joten kyse oli ehdottomasti itsensä voittamisesta ja tunne vuoren päälle saapuessa oli mitä mahtavin. Sama tunne oli vähän kun tämä vuosi saapui päätökseensä ja mietin kaikkia mahtavia tapahtumia kuluneelta vuodelta.


Huhtikuussa sain hyvin yllättävän puhelun jonka seurauksena muutin 4 kuukaudeksi Brysseliin 1,5 viikon varoitusajalla. Kyseinen työpaikka tuli todella hieman puuntakaa mutta oli aivan mieletön tilaisuus. Työ oli palkitsevaa ja ennenkaikkea pääsin työskentelemään organisaatiossa jossa olin aina haaveillut työskenteleväni. Olen siitä ikuisesti kiitollinen. Kesä Brysselissä itsestään jo oli yksi kohokohta.

Syyskuun lopussa muutin ensimmäistä kertaa saman katon alle poikaystäväni kanssa. Tämä oli ihan mieletön kohokohta koska suoraan sanoen en ollut ikinä varma tuleeko se tapahtumaan :) Oltiin eletty niin pitkään kaukosuhteessa, mutta elämä vie ja nyt se yhteenmuutto oli vihdoin mahdollista. Onneksi asioilla on kuitenkin tapana järjestyä!

Vuoden lopussa sain hyviä uutisia työrintamalta ja uusi vuosi tuokin nyt mukanaan uusia kujeita, uudet työt pääsen aloittamaan ensi viikolla. Tästä olen todella innoissani!


Vuoden reissut

Viime vuonna tuli käytyä Jenkeissä, Kanadassa, Hollannissa, Skotlannissa, Italiassa, Saksassa ja tietysti sitten reissailtua ympäri Belgiaa ja niistä löytyy lisää juttua tässä postauksessa.


Parhaita muistoja vuodesta 2013

Koko Brysselissä vietetty kesä oli ihan mieletön ja muistelen lämmöllä tuota aikaa vaikka se tuntuukin jo aika etäiseltä. Tapasin ihan mielettömän kivoja ihmisiä ja vietin yhden elämäni kesistä.  Myöhäiset kesäillat hyvässä seurassa, viikonloppureissut ja hauskat hetket toimistossa ovat parhaita muistojani Brysselin ajalta.

Yksi parhaista jutuista oli myös asua Suomessa 4 kk (vaikka ne olikin talvikuukausia), oli ihanaa olla taas lähellä omaa perhettä eikä lentomatkan päässä. Oli mukava jutustella äidin kanssa ihan real life ja käydä iskän kanssa lätkämatseissa.

Parhaita muistoja mieleen tuo myös yhteenmuutto poikaystävän kanssa ja ne arjen hetket joita ollaan saatu jakaa nyt keskenään. Myös oma koti jota voi oikeasti kutsua omaksi kodiksi tuntuu entistä arvokkaammalta näin monen vuoden matkalaukkuelämän jälkeen. Voi tosin olla että ensi vuonna joudutaan käytännön syistä muuttamaan vaikka tällä hetkellä ei tekisi yhtään mieli luopua meidän ihanasta asunnosta.Mitä toivoin vuodelle 2014?

Viime vuosi oli aika mieletön. Asuin kolmessa eri maassa ja saavutin yhden omistasi henkilökohtaisista unelmistani työelämässä. Vuoden 2012 tiivistelmässä ja toiveissa tälle vuodelle kirjoitin seuraavasti:

"Tälle vuodelle on jo monet suunnitelmat tehty niin yleisesti elämän kuin reissujenkin suhteen. Tiedän kuitenkin että elämässä ei aina kaikki mene suunnitelmien mukaan, joten katsotaan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Ainakin hetken vielä pysyn Suomen maan kamaralla. Carpe diem ja niin päin poispäin ;)"

Ja toden totta, ikinä ei tiedä mitä elämä tuo eteensä, viime tammikuussa en osannut ollenkaan aavistaa että huhtikuussa muutan Brysseliin ja syyskussa taas edelleen Britteihin. Elämä kuljettaa ja vuosi 2013 oli todellisen mahtava. Tulevasta vuodesta toivon tulevan vähintään yhtä upean kuin vuosi 2013 oli! Toivon ettei tarvitse vierättää yhtään surun kyyneleitä vaan itkeä onnesta. Innoissani lähden uusiin haasteisiin, ennenkaikkea toivon että vuoden lopussa minulla on yhtä monta syytä olla onnellinen kuin nyt.

Tämän mukaan mennään:

"Your life is your message to the world. Make sure it's inspiring"


4 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä ollut ihana vuosi! Toivotaan tästä vuodesta ainakin yhtä upea ellei jopa parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, mennyt vuosi oli kyllä niin tapahtumarikas että saa nähdä mitä tämä vuosi tuo tullessaan :) menestyksekästä uutta vuotta myös sinne!

   Poista
 2. Kuulostaapa kivalta vuodelta! Miten kauan olitte kaukosuhteessa? Mun pitäisi vielä kärvistellä syyskuuhun asti, ääh! Toisaalta onneksi ollaan pystytty näkemään vähintään joka toinen kuukausi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennyt vuosi oli kyllä todella kiva ja tapahtumarikas! Me oltiin kaukosuhteessa about 4 vuotta, suurimman osan ajasta osuttiin tosin samassa maassa mutta eri paikkakunnilla, mutta nähtiin onneksi melkein joka viikonloppu. Ja pari 6 kk ajanjaksoa asuttiin sitten eri maissa. Tsemppiä sinne päähän, se on kyllä kaikki sen arvoista sitten :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!