sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Viikon kuulumiset

Heipparallaa! Ajattelin taas jakaa hieman menneen viikon kuulumisia puhelimella otettujen kuvien avulla.

Viikko alkoi kahvin voimalla. Myöhästyin täpärästi junasta joten seuraavaa junaa odotellessa ehdin hakemaan kahvin aseman Costasta ja heti aamu parani. Piristyin kummasti ja en edes nukahtanut junamatkalla (mikä kai kahvin tarkoitus onkin).

Sain myös kivan paketin kotoa iskältä - vähän postia ja kaksi Fazun levyä. Naurettiin hieman tuolle postimerkkimäärälle tosin (laskettiin äkkiseltään 17 postimerkkiä)! Ei huolta, paketti löysi tiensä perille tuolla määrällä isi!


Keskiviikkona kävin pikamatkalla Lontoossa ja vaikka siellä hyvin lyhyen pyrähdyksen teinkin, muistin taas kuinka vaan tykkään tuosta kaupungista. St. Pancrasin asemassa itsessään on jo jotain lumoavaa. Siitä hehkuu sellainen hyvä fiilis. Sieltä pääsee syvemmälle Englantiin tai vaihtoehtoisesti mantereen puolelle. Tykkään St Pancraksesta ihan mielettömästi. Lontoo on kiva ja kiireinen ja siellä omaksuu niin reippaan kävelytyylin että onnistuin saamaan kamalat rakot jalkoihin. Loppupäivän linkutinkin sitten korkkareissani.


Yleensä jos olen illan yksin kotona olen äärettömän laiska ja en jaksa laittaa sen kummemmin ruokaa itselleni. Joten tälläkin kertaa pari leipää sai riittää. Mutta iskinkin niiden päälle vuohenjuustoa, hunajaa ja pari omenaviipaletta ja heitin mikroon alle minuutiksi. Ja vitsit niistä tuli hyviä ja maukkaita leipiä! Vaikka ulkonäkö ei kyllä välttämättä vakuuta.


Perjantaina tehtiin mieletön löytö! Olen vinkunut jo pari kuukautta kuinka meidän kaupungista ei löydy mitään sushimestaa. Ja mites kävikään? Näköjään sellainen löytyy ja vielä ihan meidän naapurista mutta ei olla ennen vain tajuttu sitä. Käytännössä siis 200 m päästä meiltä löytyy ihan mieletön japanilainen ravintola jonka sushi oli suussasulavaa. Tämä nousi heti lempparipaikkojen listalle ja veikkaanpa että tullaan käymään siellä aika usein...Viihdyttiin ravintolassa niin hyvin että sen sijaan että oltaisiin jatkettu iltaa mentiinkin suoraan kotiin.


Lauantai kuluikin siinä että juoksin eri pankeissa metsästämässä parhaita diilejä ja yrittämällä varaamalla aikaa seuraavalle viikolle. Haluan vaihtaa todella nykyisen tilini toisaalle ja Briteissä se tuottaa aina tiettyjä haasteita. Tai lähinnä se on aikaavievää. Jatkettiin poikaystävän kanssa viikonlopun "terveellistä" linjaa ja syötiin lounasta amerikkalaistyyppisessä dinerissä - burgeriä ja milkshakea. Voi päivää.


Tänään lähdettiin päiväretkeilemään omalle seudullemme ja siitä retkestä lisää myöhemmin. Päivä oli aivan mielettömän kaunis ja aurinkoinen ja oli ihana saada kunnolla ulkoiltua. Tuntui itseasiassa ihan keväältä, linnut sirkuttivat ja muta tuoksui! Tosin mulla oli kamalasti vaatteita päällä kun tuntui jotenkin aika vilpoisalta. Kaiken tämän terveellisyyden jälkeen oli hyvä mennä lähipubiin vetämään epäterveellistä mättöä. Kuinka rakastankaan bataatti ranskiksia!


En tajua miksi on muka niin hauskaa ottaa ruuasta kuvia niin että tämäkin postaus niitä vilisee. Kyllä viikkoon mahtui kuitenkin paljon muutakin kuin ruokaa mutta se jostain syystä vain päätyi kuviin. Yritän ensi viikolla parantaa tapojani ja ottaa kuvia mielenkiintoisimmista asioista!

Lupasin nimittäin taas aloittaa projektin "Kesäkuntoon 2025".....

4 kommenttia:

 1. Viititkö paljastaa missä päin asutte? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tottakai, eli siis Derbyssä asutaan joka sijaitsee East Midlandsien alueella!

   Poista
 2. Katoin eilen Sherlockin telkkarista ja muistin kuinka kova ikävä mulla onkaan välillä Lontooseen <3
  Mut Costan kahvi on ihanaa,sillä kyllä herää! :)
  Muistatko yhtään paljon maksoit tuosta kahvikupillisesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sherlock on kyllä hyvä sarja Lontoo-ikävään (ja muutenkin kyllä!) costan kahvi on kyllä hyvää ja se on kätevää kun saan aina asemalta ostettua kupponen ennen junamatkaa. En kyllä valitettavasti muista yhtään paljon toi maksoi, aamu unisuudessaan vain maksoin ja vastaanotin kahvin tyytyväisenä :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!