torstai 14. kesäkuuta 2012

Champagne picnic

Tänään juhlittiin. Nimittäin kunnon samppajan-piknikillä. Tai no oikeasti, eihän meillä opiskelijoilla ole varaa ostaa kunnon samppista, joten ostettiin jotain Tescon halpaa kuoharia joka oli tarjouksessa. Mutta se toimitti virkaansa paremmin kuin hyvin.

Koska osa kaveriporukastamme sai vasta tänään tenttiurakkansa päätökseen, olimme sopineet näkevämme puoliltapäivin ja mennä viettämään samppanja-piknikkiä läheiseen puistoon. Päätimme kuitenkin kaverin kanssa pistää juhlaksi ja menimme odottamaan heitä ovelle lasten juhlahattujen, serpentiinin ja torvien kanssa :) Olimme ihan hauska näky, mutta kyllähän tälläistä pitää juhlistaa! Poikien tapa oli se että olut korkattiin heti kun rakennuksen ulkopuolelle päästiin..

Joten iltapäivä menikin sitten mukavissa merkeissä: ulkona auringosta ja kaverien seurasta nauttien, ei enää tenttihuolia, kuplivasta ja mansikoista nautiskellen! Could be worse ;)
Kuten näätte, meillä oli tosi makeet lastenkutsu-hatut päässä :)


Meillä kävi ihan mieletön tuuri kelin kanssa koska sen ajan kun me oltiin tuolla puistossa (ehkä joku 3 h) aurinko paistoi koko ajan. Kun lähdettiin, meni taivas pilveen ja tuli kamalan kylmä. Olen myös tänään onnistunut vähän ahkeroimaan ja lähettänyt yhden työhakemuksen ja tehnyt yhden yliopistohomman (vaikka vannoin etten mieti niitä vähään aikaan).

Ihana iltapäivä parhaimmassa seurassa, eiköhän näille tule vielä jatkoa! Huomenna pääsenkin sitten taas hepan selkään, wuhuu!

4 kommenttia:

 1. Aina kannattaa juhlistaa elämää, kun siihen on vähänkin aihetta ;)
  Ihania kesäpäiviä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta kyllä!! Mukavia kesäpäiviä sinnekin, kesä on niin ihanaa aikaa!!

   Poista
 2. Oi varmasti ihanaa kun tentit on nyt ohi!Onnea onnea :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!