tiistai 26. kesäkuuta 2012

Random postaus vol.45948

1. Alkuviikko on kyllä ollut taas niin mahtavan epäonnistunut että tekis mieli vaan hautautua peiton alle. Pitäis pakata, kaikki pienetkin asiat ärsyttää, dissen kanssa on ongelmia, tavaraa on liikaa, kurkku on kipee, nenä tukossa..

pinterest.com
2. Yliopistolla on meneillään MSc Dissertation week, joten jos jonkinmoista workshoppia löytyy. Osa on ollut tosi hyödyllisiä...osa ei niinkään.  Maanantai aamuni aloitin luennolla joka kertoi referoinnista ja se oli juuri niin hyödytön kuin pelkäsinkin. Toisteltiin itsestäänselviä asioita ja puhuttiin 30 min siitä kuinka plagiointi ei ole suotavaa.

3. Pakkausongelma. Olen romunkerääjä ja vuoden aikana on tähän pieneen 8 neliön huoneeseen kerääntynyt yllättävän paljon tavaraa. Onneksi Norwegian Airilla on kätevä systeemi ja sain ostettua 18 eurolla kahdelle matkalaukulle paikan. Joka helpottaa hieman tätä asiaa. Olen ruvennut inhoamaan tätä (tai olen inhonnut ensi hetkestä lähtien) koska ei ole vaan hauskaa pakata joka vuosi kamat laukkuihin ja raahata paikasta A paikkaan B.Rupeen pakkaamaan, teen sitä 5 min, sit katson ympärille ja iskee toivottomuus. Lähtö on torstaina..Tällä hetkellä mulla olis tavaraa kolmanteen matkalaukkuun mutta kahdella pitäisi pärjätä.


4. Kesän reissusuunnitelmat on nyt aika hyvässä vaiheessa, mua on hemmoteltu ja mun ei ole itse tarvinnut hoitaa mitään varauksia, mun tehtäväksi jäi selvittää mitä tehdä eri kaupungeissa Cambodiassa..Se on kivaa hommaa :)

5. En voi uskoa että tämä vuosi on kohta ohi! Miten se meni niin nopeasti?

8 kommenttia:

 1. Voieiii.. tsemppiä pakkailuun, se on aina yhtä ikävää puuhaa! Terveiset täältä talvesta -flunssasena oltu nyt 4 päivää ja nokka vaan vuotaa :S onko vielä suunnitelmissa dtour kotimatkalle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, säkin olet flunssassa! Mulla se on vaan onneks aluillaan ja olen yrittänyt välttää sitä viimeseen saakka...Soitan kun olen Buenos Airesin lentokentäl ;)

   Poista
  2. Hahha, mä tarkotinkin Norjaa! :D

   Poista
  3. Haha, mä aattelin automaattisesti reissua Aasiaan ja sitä pieni detour Argentiinaan :) Mutta ei ole, ei saatu päiviä mätsää hyvin kun mun piti ehtiä viikonlopuks kotiin..

   Poista
 2. Pakkaaminen on aina haastavaa, etenkin jos joutuu ottamaan koko omaisuutensa mukaan. Toivotaan, että saat kaiken hyvin mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tällä hetkellä tilanne näyttää aika toivottomalta, tarvitsisin sellaisen Hermionen taikapussukan joka imee kaiken sisäänsä :)

   Poista
 3. Mä odotan jo kauhulla mun lokakuun pakkailua. Tiedän jo etukäteen, etten osaa pakata ajoissa, vaan panikoin sitten liikoine tavaroineni edellisenä iltana. Pitää varmaan bookata yks lisä matkalaukku jo etukäteen (ja ostaakin sellainen matkalaukku, huoh). Ei kiva, kun tietää siellä Suomessa olevan uusi käyttämätön täydellinen matkalaukku, mutta kun en saa sitä itsekseen kulkeutumaan tänne päin maailmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi toista matkalaukkua jos tavaraa on yhtään kerääntynyt matkan varrelta :D Munhan lopputulos oli se et kahden matkalaukun lisäksi jouduin myös lähettämään kolme postipakettia kotiin :D

   Poista

Kiva kun kommentoit!