maanantai 12. elokuuta 2013

Brussels (fake) beach

Perjantaina valkeni vähän kylmänä mutta suhteellisen aurinkoisena. Lounastauolla tulikin sitten jo vettä kuin saavista kaatamalla. Ja illalla paistoi taas aurinko. Ei tästä säästä ota erkkikään selvää. Aurinkoisen illan kunniaksi päätimme lähteä kuitenkin katsastamaan Brysselin feikki biitsin sen ollessa viimeistä viikonloppua auki.


Kyseessä on siis nimensä mukaisesti tehty tekoranta joka oltiin pystytetty kanaalin viereen. Itse sitä ranta osuutta sieltä ei kyllä kamalasti löytynyt, yksi lentopallokenttä ja pieni hiekkakaistale. Pointtina taisi kuitenkin olla luoda paikka jossa on mukava viettää iltaa, sieltä löytyi mm. ulkoilmaleffateatteri.


Meillä oli ihan loistava ilta, taustalla soi hyvä musiikki, ilta-aurinko lämmitti mukavasti ja tunnelma oli letkeä. Koko kanaalin varsi oli täynnä kojuja jotka myi eri maan ruokia sekä drinkkejä. Muut päätyivät jamaikalaiseen ruokaan, me jaettiin kaverin kanssa nacho-lautanen.


Tämän kesän drinkki on ehdottomasti ollut mojito. Se on mun suosikkidrinkki mutta valitettavasti sitä voi todella harvoin juoda Briteissä, saatika sitten Suomessa koska se on niin kallis. Brysselissä ne tuntuu kuitenkin olevan todella suosittuja, ja hintakaan ei ole paha, yleensä sellaisen saa 5 erkillä.


Illan edetessä erään kojun eteen muodostui luonnollinen tanssilattia jonka valtasi lattarirytmit. Mä olen aina halunnut olla hyvä tanssija mutta valitettavasti mun rytmitaju on nolla ja lantion liikkeet olemattomia.Joten ihastellen katseltiin niitä pariskuntia joilla oli selkeästi lattarirytmit verissä ja ne mennä pyöritti toisiaan siinä niin sulavasti. Suloisin tyyppi taisi olla sellainen vaahtosammuttimen kokoinen poika jolla oli lippis sivuttain päässä ja hänkin siinä heilutti lanteitaan ;) Vitsit kun sitä osaisi tanssia paremmin!


Brysselin parhaita puolia on kyllä ehdottomasti juuri nämä eri tapahtumat joita järjestetään eri puolilla kaupunkia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!