keskiviikko 28. elokuuta 2013

Summer 2013

Elokuu alkaa olemaan pulkassa ja minulle se merkitsee myös siten tämän kesän vm.2013 loppua.

Tämä kesä oli hieman erilainen kuin aikaisemmat kesät. Ensimmäistä kertaa vietin koko kesän ulkomailla, Brysselissä, ja ehdinkin pari kertaa blogissa haikailemaan Suomen kesän perään (varsinkin kun alkukesän kelit oli mitä oli täällä). Kuitenkin, kulunut kesä oli mitä mahtavin ja jää varmasti mieleen hyvin ikimuistoisena!

Kesällä 2013...

Aloitin juhlimalla vappua muiden suomalaisten kanssa Brysselissä. Tulipahan nähtyä myös Manneken Pisin lakitus.


Kävin lempparikaupungissani eli Lontoossa monen monituista kertaa treffailemassa kavereitani ja nauttimassa kunnon suurkaupungin tunnelmasta. Eurostarin penkkejä tuli kulutettua ihan ahkeraan...


Kävin myös elämäni ensimmäistä kertaa Amsterdamissa ja vaikka en voi sanoa ihastuneeni kaupunkiin ihan päätä pahkaa, oli meillä aivan loistava viikonloppu kavereiden kanssa!


Sen lisäksi kulutin aikaa tutustumalla Brysseliin paremmin ja myös tekemällä päiväretkiä Belgian muihin kaupunkeihin...


Nautin juhannuksesta Brysselissä loistavissa juhlissa kivojen kavereiden kanssa!


Kävinpä myös Derbyssä ja ihastuttavassa Matlock Bathissä ja haaveilin maalle muutosta...


Ehdin myös viettää aivan ihanan pidennetyn kesäviikonlopun Suomessa. Sauna, uudet perunat, savukala, vanhempien näkeminen, karvaturrin halailu...Ihana mini-loma joka oli kyllä aivan liian lyhyt!


Tuli käytyä lukuisilla puistopiknikeillä ja nautittu lämpimistä kesä-illoista!


Ja istuttua terasseilla...


Ehdittiin myös kerran käydä rannalla...


Ja nauttia kesäherkuista!


Tästä kesästä jää juuri nuo lukemattomat reissut ja hauskat kesäillat ystävien kanssa mieleen. Ei siis ollenkaan huonompi kesä, vaan vallanmainio sellainen! Saa nähdä missä vietän ensi kesän!

4 kommenttia:

 1. Vaikuttaa aika huipulta kesältä :) ja aaahh, nyt mulle iski ihan mieletön frozen yogurt himo tosta kuvasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kylla erilainen mutta hieno kesa!! Ja joo, ma soin eilen taas frozen jugua, se on vaan niin mielettoman hyvaa!! Ah, voisin syoda sita (melkein) litrakaupalla :)

   Poista
 2. Ihanan kesäisiä kuvia!! Norjassa tuntuu siltä että kesä vaan vielä jatkuu, melkein jo toivoisin syksyn saapuvan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Odotan kyllä kanssa itse innoissani syksyä saapuvaksi, joten se vuodenaikojen vaihtumis periodi on aina kivaa aikaa!

   Poista

Kiva kun kommentoit!