tiistai 6. elokuuta 2013

Heippa Elokuu!

Miten tämä aika vaan katoaa näin nopeasti? Juurihan mä tänne saavuin ja nyt ollaan jo elokuussa ja näinollen kuun alussa starttasi (luultavasti) viimeiset neljä viikkoani Brysselissä. Luultavasti sanan käyttö vain sen vuoksi, koska eihän sitä koskaan tiedä mitä tilaisuuksia tulee eteen, mutta tällä hetkellä olen kyllä silloin elokuun lopussa täältä lähdössä.


Kirjoitin eilen oikein kunnon vuodatus tekstin tänne kuinka tulevaisuus ahdistaa ja kaikennäköistä muuta (siis lähinnä kyllä liittyen juuri tulevaisuus pohdiskeluihin), mutta päädyin sitten jättämään sen julkaisematta koska siinä tekstissä ei kyllä ollut päätä eikä häntää. Ja yritän rajoittaa ahdistustani, asioita ei pitäisi vaan miettiä liikaa! Mutta ehkä kirjoitan siitä lisää taas ensi maanantaina, se on nimittäin aina juuri tuo viheliäinen viikonpäivä jolloin murehtiminen ja ahdistuminen tuntuu kuuluvan asiaan!


Kuitenkin ajatukset ovat alkaneet jo pyöriä enemmän ja enemmän syksyssä vaikka onhan tätä kesääkin vielä jäljellä! Neljä viikkoa menee kuitenkin yllättävän nopeasti ja kohta huomaankin että pitäisi taas pakata kamat kasaan. Tänään ostin kuitenkin menolipun Helsinkiin jonne starttaan suoraan täältä elokuun lopussa, ihana päästä taas kotiin käymään! Sieltä sitten suuntaan taas kohti Brittejä. Ja toisaalta, syksylle on taas paljon kivoja juttuja tulossa joten ihan kiva!


Näille jäljellä oleville viikoille täällä Brysselissä on kuitenkin vielä vaikka mitä kivoja suunnitelmia ja parin vapaan ansioista pääsen toivon mukaan vielä tutkailemaan muita kaupunkeja Brysselin ulkopuolella, kuten Dinantia ja Namuria joita ollaan kehuttu! Ja idyllisiltä ne näyttävätkin! Kovasti himottaisi käydä siellä Luxembourgissa mutta saa nähdä kuinka aikataulut sen sallivat. Kuun puolessavälissä on poikaystäväkin tulossa tänne joten silloin varmaan yritetään mahdollisimman paljon kivaa tekemistä saada mahdutettua siihen lyhyeen aikaan kun hän on täällä.

Sen lisäksi Brysselissä tapahtuu tässä kuussa paljon, Kuninkaanpalatsissa on parhaillaan avointen ovien viikot ja kohti onkin Brysselin kukkashown aika!


Vielä on siis kesää jäljellä....

Kaikki kuvat Pinterest-kansiostani

8 kommenttia:

 1. Oi vitsi, olisin mielelläni lukenut tuon maanantaivuodatuksen, ehkä ensi viikolla sitten :) Multakin on kyllä viivästynyt mun "miten musta tuli ulkosuomalainen" postausten vika osa just sen takia että siitä tulee luultavasti kunnon tulevaisuuspohdiskelu jota en ehkä ihan vielä halua käydä läpi hahah :D

  Mutta loistavaa kuulla että palaat Britteihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulevaisuuspohdiskelu on ihan liian ahdistavaa! Mutta joo, mä olen tässä nyt viimeiset kolme maanantaita ollut ihan samoissa fiiliksissä joten ehkä ensi maanantaina olen saanut ajatukset jo vähän jäsenneltyä :D
   Britteihin paluusta olen kuitenkin ihan innoissani (niin kauan kun ei puhuta asunnon metsästämisestä!)

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa elokuun suunnitelmat!:) Ja olisit vaan julkaissut sen vuodatus postauksen, mielelläni olisin mäkin sen lukenut. Multa varmasti tulee tässä parin viikon sisään jotain samantyylistä ei päätä eikä häntää tulevaisuudenpohdiskelu höpinää/ahdistusta..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei hätää, luulen että maanantai ahdistukset vaan lisääntyvät mitä pidemmälle elokuussa mennään joten varmasti se putkahtaa tänne jossain vaiheessa, toivon vaan että se sisältäisi jotain muutakin kuin vain ahdistus-sanan toistoa (kuten kirjoittamani teksti teki)!
   Toisaalta se on kyllä ihana saada vertaistukea muiden tulevaisuus ahdistus pohdinnoista!

   Poista
 3. Sä taisit sen julkaista, ku sen näin sekunnin, mut sit se yhtäkkiä hävis. Olisit antanu tulla vaan... Etten oo ainoo joka angstailee ;) Mutta ihan oikeassa olet, vielä on kesää jäljellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vahingossa taisin väärää nappia jo hetken painaa, hups! Ja itseasiassa sulta sain oikein kunnon inspiksen siihen ahdistuspostaukseen :D Haha, eli kyllä se sieltä varmaan vielä tulee!

   Poista
 4. Juu, mäkin ehdin otsikkoa klikata mutta postausta ei sitten enää ollutkaan. Täällä vähän samat fiilikset. Sitä ei taas tiiä missä kaupungissa tai maassa parin kk:n päästä asuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vahemmastakin tulee ahdistus....Toivottavasti jossain vaiheessa elamaa olis enemman tai vahemman asettunut ja tietaa missa tulee olemaan seuraavat pari vuotta ainakin.

   Poista

Kiva kun kommentoit!