sunnuntai 25. elokuuta 2013

Viikon tapahtumat

Olen jostain syystä ottanut paljon kuvia tällä viikolla ruuasta. Miksi ruuista ylipäätänsä pitää ottaa kuvia?

Tällä viikolla tapahtunutta...

Maanantai-aamun aloitin todella näinkin superterveellisellä aamupalalla kuin yhdella suklaacroissantilla ja tuollaisella suklaakierrejutulla. Niin epäterveellistä mutta niin hyvää! Näitä tuoreita croissantteja tulen kyllä kaipaamaan....


Koska aika täällä Brysselissa käy vähiin, kävimme testaamassa tiistai-iltana paljon kehuttua etiopialaista Kokob-ravintolaa, joka sijaitsee ihan Brysselin keskustassa. Ja oli muuten ihan mielettömän hyvää ruokaa! En ole koskaan ennen etiopialaista maistanut (onneksi kaveri oli melkein ekspertti) ja homman nimi oli se, etta ruuat tarjoiltiin tuollaiselta lätyltä, ja sen lisäksi sait lisää tuollaisia lättykääryleitä (jotka olivat aika sellaisia pesusienimäisiä) joilla sitten maisteltiin noita eri mössöjä. Me valitsimme kokin maistelumenun jossa oli niin paljon ruokaa että ihan ähkyssähän sitä loppuilta oltiin!


Keskiviikko- ilta vietettiin taas Place Chatelainin markkinoilla kuten varmaan kävi jo monenmonituista kertaa ilmi. Tällä kertaa siellä oli myös Frozen jugu (mitä se on suomeksi?) koju jonne ilosta kiljuen juoksin! Mun ihan lempiherkkua!


Perjantai valkeni hieman sateisena ja jotenkin ilmassa oli jo ihan kunnon syksyn tuntua. Missasin juuri bussini joten tallustelin sitten toimistolle sateessa ja kiroilin matkalla jalkakäytävien irtiolevia laattoja jotka purskutti vedet sisään kengistä.


Illalla oli kuitenkin jo todella nätti keli joten mentiin työkavereiden kanssa lasillisille perjantain kunniaksi! Olen kyllä onnekas kun mulla on niin mahtavia työkavereita, heitä tulen kaipaamaan! Meillä on vaan niin hauskaa yhdessä.


Lauantaina tehtiinkin retki Neuhausin suklaa outlettiin! Siellä saa maistella kaikki suklaita niin paljon kuin napa vaan kestää ja me vietettiinkin siellä hyvä tovi. Täytyy kyllä sanoa että loppupäivän oli hyvin ällö olo. Se oli vielä kaiken lisäksi todella hankalaa yrittää hillitä itseään ja maistella maltillisesti kun ne kaikki suklaat siinä sun edessä oikein huusi sun nimeä...


Kotiin lähdettiin 3,5 kg suklaan kanssa. Halvinta oli juuri ostaa tuollaisia laatikoita tukkuhintaan, kolme laatikkoa maksoi 40 euroa ja sillä todella saatiin se 1 kg suklaata per nenä. Otettiin kolmea eri laatua ja ajateltiin sitten miksailla ne keskenään siten että jokainen saa kaikkia laatuja. Saa nähdä miten saan raahattua oman kiloni suklaata kotiin!


Tämä päivä meneekin sitten pakkaillessa. Brysselistä lähden vasta ensi perjantaina mutta oma kämppäni on vuokrattu jo eteenpäin joten menen viimeisiksi päiviksi asustelemaan kaverini luokse. Vaikka inhoan pakkaamista, on se onneksi edes hieman helpompaa tällä kertaa koska en ole onnistunut hamstraamaan niin paljon tavaraa nurkkiin näiden neljän kuukauden aikana.


Maanantaina pyörähtääkin sitten viimeinen työviikko täällä käyntiin ja perjantaina lentelenkin sitten jo Suomea kohti. Sinne meni taas se 4 kk Brysselissä!

2 kommenttia:

  1. Ooh tuonne Neuhausin outlettiin on päästävä! :) sieltä jouluksi kaikille suklaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se oli kylla tosi hyva paikka ja just noita kilon laatikoita sai aika edullisestikin! Suosittelen :D

      Poista

Kiva kun kommentoit!