keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Ihana päivä

Meillä on äidin kanssa aina tapana pitää parisen kertaa vuodessa oikein sellainen kunnon äiti-tytär päivä. Samalla tavalla kun mulla on isä-tytär päiviä kun käydään lätkämatseissa. Meidän äiti-tytär päivät noudattaa aina samaa kaavaa: me lähdetään ajamaan kohti Turkua. Ensin pysähdytään salolaisessa kenkäliikkeessä (Zapato), sen jälkeen jatketaan ruskolaiseen sisustusliikkeeseen (Loviisan Aitta), sitten Naantaliin (Living Deuville) ja lopuksi ajetaan hetkeksi Turkuun, käydään lounaalla/kahvilla (Cafe Brahe) ja muutamassa kaupassa. Ja sitten kotia kohti.

Äiti-tytär päivät on täydellisen rentoja ja silloin nautitaan kahdenkeskisestä ajasta. Tässä hieman tunnelmakuvia tästä päivästä, tulipahan pari sisustulöytöä myös tehtyä uuteen kotiin (josta varmasti kirjoittelen enemmän kuin kaikki on 100 % varmaa, en luota Brittien käytäntöihin ennenkuin nimet on vuokrasopparissa).

Päivä valkeni harvinaisen sumuisena ja sainkin ajaa kieli keskellä suuta motarilla kun jossain vaiheessa ei kyllä kunnolla eteensä nähnyt!



























Ennen shoppailua piti tosin nauttia kahvit...



Mun oli pakko ottaa tuosta toisesta paperikassista varsinkin kuva koska mun mielestä se oli niin söpö. Ja kylkeä koristi osuva teksti - tästä tulee mun uusi lounaskassi!


Käytiin todella Cafe Brahessa lounaalla. En muista mitä ajattelin mutta päätin ottaa salaatin. Ja voi jummi jammi mua aina ärsyttää kun noiden täytteiden kanssa sniiduillaan (mitä tapahtuu kyllä joka kahvilassa, ei vain Brahessa). Tossa salaatissa oli hirmuisesti juuri salaattia (no shit) ja kanat kyllä etsi toisiaan. Ei se mitään, ihmisillä on erilaiset käsitykset hyvistä salaateista, henk.koht. mä inhoan sellaisia salaatteja jossa täytettä ei  ole tarpeeksi. Ei se salaatti mun mielestä yksinään niin hyvää kaninruokaa ole, että viitsisin sitä puputtaa. Mutta pullat on kyllä mainioita kyseisessä kahvilassa!


Kuitenkin, meillä oli taasen kerran loistava äiti-tytär päivä, katsotaan taas koska ehditään ottaa uudestaan!

12 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ootko käynyt leikkaamassa hiuksia lisää? Tosi kivan näköinen letti :)
    Mun piti sanoa, että Petra just vähän aika sitten korjas rikkinäisen puhelimen (sama ku sulla) kuoren -kai takakansi, että kysy siltä missä.. mutta ehkä saat sen halvemmalla hoidettua Briteissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! No kävin kyl kampaajalla nyt Suomessa ollessa mut ei siitä kyllä kamalasti lähtenyt :D Joo, mietin et kun se puhelin kuitenkin toimii et katson sit paljon se näytön korjaus Briteissä maksaisi. Kun en olisi sitä luultavasti ehtinyt nyt edes korjauttaa Suomessa ollessa....

      Poista
    2. Ilmeisesti ne korjas sen alle tunnissa ;) mut joo, varmasti halvempi Briteissä! En muuten tienny, että Suomestakin saa nykyään Snapplea!

      Poista
    3. Oho, no se oli nopeeta toimintaa! Mä soitin jonnekin Applen huoltoliikkeeseen ja siellä sanottiin et kestää joku 3-5 arkipäivää tai pikahuollosta joutuu maksamaan 110 e ekstraa. No thanks.

      Poista
  2. Hienoja kuvia! ja oon samaa mieltä Annikan kanssa, että sul on tosi upeet hiukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Anna! Mä just eilen viimeksi kriiseilin kun katsoin kuvia missä mulla oli pitkät hiukset (tuli siis ikävä niitä) mutta kyllä nää lyhyetkin on kivat :)

      Poista
  3. Yhdyn hiuskommentteihin! Jos ja kun samaan maahan äitini kanssa eksyn, niin täytyy ottaa teistä mallia ja tehdä jotain täydellisen rentoa ja hauskaa ihan kahdestaan. Unohtamatta herkkuja ja kauniita asioita. Toiset siskot odottakoon vuoroaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!! Ja suosittelen ehdottomasti, se on hyvä viettää kiva päivä yhdessä aina kun siihen on mahdollisuus :D

      Poista
  4. Kuulostipa ihanalta päivältä! Salaatissa pitää kyllä olla kunnolla täytettä, sitä olen ihan samaa mieltä. Pullat näyttää tosi herkullisilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi kiva päivä - juuri sopivan rentouttava :D Ja miten se onkin niin ärsyttävää että salaatteihin ei mun mielestä ikinä laiteta tarpeeksi täytettä!!

      Poista
  5. Ihana idea! :) Ja salaateissa itseäni ärsyttää jos sinne on tungettu mukaan halvoista halvinta jäävuorisalaattia ja itse makselen salaatista kympin... Tampereella parhaat salaatit saa yllättäen Sokoksen kahvilasta, ja ainakin ennen ne maksoivat vain muutaman euron (tai ainakin alle viisi!). Siellä onkin aina lounasaikaan aikamoiset jonot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, miten unohdinkin mainita tuon jäävuorisalaatin, mua kanssa ärsyttää jos se salaattipohja nimittäin koostuu vaan siitä! Vau, alle viisi euroa salaatista on kyllä jo halpaa!

      Poista

Kiva kun kommentoit!