torstai 30. tammikuuta 2014

Piristystä päivään

Tänään kaveri linkkasi Facebookissa aivan ihanan videon. Hyvä etten ruvennut kyynelehtimään. Ja sitten kuulin että kuulemma Budweiser tekee parhaat mainokset jokavuotiseen Super Bowliin. Minä olen ollut täysin tietämätön näistä mainoksista.

Kun pääsin kotiin rupesin niitä katselemaan Youtubesta ja johan piristi kummasti. Kotiin päästessä nimittäin ärsytti kaikki, eniten kuitenkin Brittien täysin toimimaton junaliikenne jonka vuoksi olin kotona vasta taas kahdeksan jälkeen. Mutta sitten juttelin äidin kanssa ja rupesin katsomaan näitä ja vaikka noi mainokset sai meikäläisen hieman liikuttuneeksi (selityksenä laitettakoon tähän että olen heppatyttöjä) niin voi vitsit ne on ihania!

Tässä muutama suosikkini, parhaina tietysti tämän vuoden ja viime vuoden mainos!

Siis tämä on vaan kaikessa sympaattisuudessaan niin ihana. Tuli sekä koira-että heppakuume.



Ja mites sit tämä? Voi nyyh...



Haha, tää oli hauska!



Tämä on kertakaikkiaan suloinen



Kyllä hyvät mainokset vaan toimii vaikka en ehkä heti kauppaan lähdekään ostamaan Budweiseria...

Toivottavasti nämä piristi jonkun muunkin päivää!

4 kommenttia:

  1. Ah, ihania!! Ei noilla kyllä oluen kanssa liene paljon tekemistä :D Mutta just tällaisia mainoksia kaipaisin, ennemmin katson tällaisia kuin esim porukkaa juomassa baarissa-mainosta!

    Noi Super Bowl adsit on täällä tosiaan The Thing aina vuosittain. PETAlla on usein Super Bowl mainoksia mutta suurin osa niistä on sen verran kiihkeitä, että ne kielletään :D Eli kaikkea hauskuutta sitä mainostamiseen mahtuukin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, totta :D Noi on vaan niin paljon parempia kuin ne normi olutmainokset! Hyvä että mun aukko sivistyksessä on nyt täytetty näiden super bowl mainoksien osalta, täytyykin googletella vähän enemmän....mainokset tuntuu olevan kiinnostavampia kuin itse peli :D

      Poista
  2. Budweiser commercials ovat aina parham maata paasta. Tosin viime vuodelta tama on suosikkini:http://youtu.be/FadwTBcvISo

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!