keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Syysretki

Viime lauantaina oltiin tsekattu säätiedotteet tarkkaan jotka lupasi kaunista ja aurinkoista syyskuun päivää sunnuntaille. Tätä ennakoinkin hieman jo silloin lauantaina ja pyöräytin omenapiirakan. Niitä on nyt näkynyt niin paljon Instassa ja blogeissa että tuli itsellekin hirmuinen himo. Sunnuntai kun valkeni aurinkoisena, pakattiin eväskamat reppuun ja lähdettiin syysretkelle niinsanotusti.

Auton nokka otti suunnaksi Carsingtonin alueen tekojärven. Me asumme todella niin sisämaassa kuin vaan on mahdollista ja toisin kuin Suomessa, täällä ei paljon luonnonjärviä näy. Carsingtonin tekojärvi on kuitenkin todella suuri ja tunnettu ulkoilualue ja sitä hallinnoi Brittien yksi suurimmista vesiyhtiöistä.

Halusimme yhdistää syysretkeemme hieman reippailua joten päätimme talsia matkan koko järven ympäri. Yhteensä tälle tuli mittaa reippaasti yli 13 km, joten ihan kivan mittainen lenkki. Sää oli aivan upea ja aurinkoinen - loppumatkasta neuleetkin oli lähtenyt ja topissa tarkeni menemään ihan hyvin. Maisemat oli myös aika kivat ja monenmoista juttua mahtui reitin varrelle.Yritin väittää poikaystävälleni että näytän ihan Indiana Jonesille mun uudessa hatussa mutta hänen mielestään muistutin vain Muumien Nuuskamukkuista. Ja itseasiassa kun katson tätä kuvaa marjat kädessä niin täytyy se kai myöntää että muistutan enemmän Nuuskamuikkusta....
Me löydettiin kuitenkin täydellinen piknik-paikka jo aika reitin alkupäästä joten päätimme jämähtää heti siihen ja syödä eväämme. Lauantai-illan jämä cevichea, hieman salaattia, omenapiirakkaa jälkkäriksi ja kaakaota termarista. Hyvät eväät oli ja täydelliset maisemat näille eväiden nauttimisille!

Oli todella kiva sunnuntai, vaikkei tuo maisema vetänyt ihan vertoja Suomen järvimaisemalle...


4 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia ja sopii hyvin tuohon banneriin tuo kuva! Siitä saa jotenkin niin eksoottisen vaikutelman yhdistettynä blogin nimeen :D ja tuo hattu kruunaa kaiken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos Eveliina! Vai että ihan eksoottinen vaikutelma :D Mä olen väsännyt tänä iltana about neljä eri banneria ja mihinkään en ollut tyytyväinen, onneksi toi vika onnistui ihan ok :)

   Poista
 2. Oi vaikuttaa niin idylliseltä! Ja ihanat eväätkin. Täällä on joku ihmeellinen syysviikko ollut ja tosi viileää, joten oon vain hengannut sisällä ja laitellut kynttilöitä, kun paljon mieluummin olisi ulkona piknikillä! Taas uusi syy muuttaa Britteihin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, täällä kyllä nää säät heittelee aika nopeata vauhtia, syyskuun alku on kyllä ollut todella lämmin onneksi! Toivottavasti säät pysyisi tälläisinä niin pääsisi vielä muutamille piknikeille ennenkuin kelit kylmenee!

   Poista

Kiva kun kommentoit!