torstai 18. lokakuuta 2012

Hola Barcelona! part.2

Käveltiin Barcelonassa paljon. Niin paljon että kulutin ballerinani puhki (halpoja kenkiä ei näköjään kannata ostaa). Mutta kuten sanottua, mielestäni kävely on paras tapa tutustua vieraaseen kaupunkiin.

Kun olimme päättäneet kierroksen Sagrada Familiassa, päätimme kävellä Plaza Catalunyalle jossa treffasimme Annikan ja Nicon. Sitä ennen ehdittiin kuitenkin taas ottaa kuvia!





Tästä jatkettiinkin sitten Barcelonan vanhoille kapeille kujille kävelemään.



Barcelonan kapeat kujat on niin kauniita!




Päädyttiin sitten Barcelonan Riemukaarella josta otettiinkin sitten metro Plaza Espanalle...


Siellä meitä nimittäin odotti makea suihkulähde valo/musiikki/vesi show :)


Niin kaunis!


Saavuttiin juuri auringonlaskun aikaan joten valot ei suihkulähteessä näkynyt heti parhaimmalla tavalla, mutta nopeasti onneksi tuli pimeää jolloin ne valot pääsivät oikeuksiinsa!




Tästä on tullut jotenkin mun lempparikuva..



Lähellä sijaitsevan ostoskeskuksen katolta saa myös hyvät näkymät iltavalaistuksessa kylpevälle Plaza Espanalle.


Oltiin tässä vaiheessa kävelty koko päivä joten todettiin että nyt on tapas- aika! Ah, voisin asua Espanjassa vaan ruuan vuoksi :) Tapakset on ihania!



Tän jälkeen oltiin niin poikki että silkalla tahdonvoimalla saatiin raahattua itsemme taas ylös mäkeä ja sänkyyn :)

8 kommenttia:

 1. Hassua, törmäsin sattumalta sun blogiin. Mäkin tein undergraduate tutkintoni Aberdeenissä ja sen jälkeen postgradin Lontoossa. Muutin juuri takaisin Suomeen kuuden vuoden Britteilyn jälkeen. On kyllä ikävä, Lontoota varsinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hauska yhteensattuma! Tosin nykyään tuntuu että Aberdeenissä on tosi paljon suomalaisia tekemässä tutkintoa! Ja määrä näytti vaan lisäntyneen sen jälkeen kun itse aloitin (2007). Lontoo on kyllä ihana kaupunki, itse palloilen tällä hetkellä Suomi-Britti väliä, mutta toivon mukaan pystyisin kohta taas asumaan pysyvämmin täällä!

   Poista
 2. Ihania kuvia!Tulee kova himo takaisin Barcelonaan :) ja olen samaa mieltä, Espanjassa voisi asua ihan vaan sen ruuan vuoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin mielelläni menisin takas sinne. Barcelonan aurinko ja +20 astetta on paljon parempi kun tää keski-Englannin vesisade ja masentava keli :) Mä varmaan lihoisin ihan järkyttävästi tuolla, söin nytkin joka päivä jätskiä, tapaksia, sit vähän sangriaa ja paellaa :)

   Poista
 3. Mulla tuli pyörähdettyä Barcelonassa pari viikkoa sitten ja ihan sydän pamppailee, kun katon näitä kuvia. Takaisin sinne pitäis jo päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän ton fiiliksen täysin :) Kaunis kaupunki, ihanaa ruokaa, aurinkoa (useimmiten) ja rentoa elämänmeininkiä - kyllä kelpais!

   Poista
 4. Oih. Kolma sanaa: I LOVEEE TAPAS! Vitsi, tuli ihan ikävä Kanariaa ja kanaria ruokaa kun katoin näitä kuvia. :) Ja tosi upeita kuvia muutenkin. Mikä kamera sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah, ne on kyllä niin hyviä!! Ja ei tule valinnanvaikeus kun porukalla voi ottaa enemmän :) Mulla on semmonen Olympus Pen, sitä markkinoidaan minijärkkärinä (ei tietty niin hyvät ominaisuudet kun oikees järkkärissä). Olen ollut supertyytyväinen, kuvanlaatu on mainio ja sitä on hyvä kantaa mukana kun ei ole liian iso!

   Poista

Kiva kun kommentoit!